Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır`da 12 şehit

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ee onlardan kaç kişi ölmüş? Hiç vaktim olmadığından okuyamadım tüm konuyu da bizden 13 kişi öldüyken onlardan çok daha fazla olması lazım askeri ve teknolojik kalitemiz karşılaştırıldığında.

PKK'yı savunanların da yatacak yeri yok, üstümde öyle tartışmalar geçmiş heralde, azıcık insan olun

ya kermit oralara yapılan okulları yıllarca kurşunlamadılar mı? Öğretmenleri öldürmediler mi? Yok okul yapmıyorlarmış yok bıdıbıdı hala aynı boş laflar
Sosyal ağlarda paylaş

İöimizdeki hainler diye düşün yanlış bir bilgi ile senin askerin ortada kalır ve pusuya düşer.
Flameoffear said:

Arkadaş ben anlamıyorum, telefon hattı bile olmayan 40 kişilik karakola bile her allahın günü bir alay istihbarat raporu gelirken güpe gündüz nasıl pusuya düşülüyor yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

ee onlardan kaç kişi ölmüş? Hiç vaktim olmadığından okuyamadım tüm konuyu da bizden 13 kişi öldüyken onlardan çok daha fazla olması lazım askeri ve teknolojik kalitemiz karşılaştırıldığında.

PKK'yı savunanların da yatacak yeri yok, üstümde öyle tartışmalar geçmiş heralde, azıcık insan olun

ya kermit oralara yapılan okulları yıllarca kurşunlamadılar mı? Öğretmenleri öldürmediler mi? Yok okul yapmıyorlarmış yok bıdıbıdı hala aynı boş laflar
Sen yanlis biliyosun. Zamaninda forumun onde gelen cok bilmisleri tartisti burda. Pkk okul basmaz. Pkk kürtlerin haklarini savunuyor dendi. sen baya geride kalmissin.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Sen adamlara egitim icin hic bi girisimde bulunmazsan, okul kurmazsan ogretmen gondermezsen.
Sen bu adamlara is imkani saglayacak yerler yapmaya calismazsan.
Bu adam saldirir arkadas.

bunda ciddiysen yazık sana ya, ben karadenizliyim benim babam dağlardan inip inip okumuş okulu, en yakın okula gitmek için her gün ormanın içinden saatlerce yürüyormuş, bugün bile o geçtiği yolları görünce yuh!!! diyorum, köyümüze telefon bile 6-7 yıl önce geldi, iş desen o da yoktu, ben hiç görmedim bi ordulunun, rizelinin dağa çıkıp kendi askerine pusu falan kurduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...