kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Lutfen adam akilli mesajlar atin. Sikayet ederim irkciliktan banlanirsiniz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben kürtlere bişi demiyorum ki PKK yı savunanların annesine küfrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ne hak istiyorlarsa verelim yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Absolut said: Ben kürtlere bişi demiyorum ki PKK yı savunanların annesine küfrediyorum. ben sülalesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ee onlardan kaç kişi ölmüş? Hiç vaktim olmadığından okuyamadım tüm konuyu da bizden 13 kişi öldüyken onlardan çok daha fazla olması lazım askeri ve teknolojik kalitemiz karşılaştırıldığında. PKK'yı savunanların da yatacak yeri yok, üstümde öyle tartışmalar geçmiş heralde, azıcık insan olun ya kermit oralara yapılan okulları yıllarca kurşunlamadılar mı? Öğretmenleri öldürmediler mi? Yok okul yapmıyorlarmış yok bıdıbıdı hala aynı boş laflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Pusuya düşürülmüş askerlerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 5kişi olması lazım da bu çatışma değil. pusu.. haberi verirken gaz alma hedesi o "çatışma" olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pusu kurmuş herifler ne zayiatı verecekler. Şimdi aranıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ama üstüne yüksek miktarda asker yollamışız hala devam ediyormuş falani öyle yazıyordu habertürkte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Arkadaş ben anlamıyorum, telefon hattı bile olmayan 40 kişilik karakola bile her allahın günü bir alay istihbarat raporu gelirken güpe gündüz nasıl pusuya düşülüyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 bu kadar paralar, silahlar, askerler ve hala bitmiyor şu olay... emperyalizmine koyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ah Saddam ahhh yattığın yer nur olsun, kalkta daya şunlara bidaha kimyasalı kurtar bizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Gerçekten çok çok çok ama çok üzüntü verici bir durum bu. Söylenecek konuşulacak çok şey var ama yazmayla bir yerlere varılamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 İöimizdeki hainler diye düşün yanlış bir bilgi ile senin askerin ortada kalır ve pusuya düşer. Flameoffear said: Arkadaş ben anlamıyorum, telefon hattı bile olmayan 40 kişilik karakola bile her allahın günü bir alay istihbarat raporu gelirken güpe gündüz nasıl pusuya düşülüyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://www.habershow.com/v4/images/stories/haberfoto/videos/taraf_apo.jpg ASL WAZZUP ALTAN ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 nileppezdel said: ee onlardan kaç kişi ölmüş? Hiç vaktim olmadığından okuyamadım tüm konuyu da bizden 13 kişi öldüyken onlardan çok daha fazla olması lazım askeri ve teknolojik kalitemiz karşılaştırıldığında. PKK'yı savunanların da yatacak yeri yok, üstümde öyle tartışmalar geçmiş heralde, azıcık insan olun ya kermit oralara yapılan okulları yıllarca kurşunlamadılar mı? Öğretmenleri öldürmediler mi? Yok okul yapmıyorlarmış yok bıdıbıdı hala aynı boş laflarSen yanlis biliyosun. Zamaninda forumun onde gelen cok bilmisleri tartisti burda. Pkk okul basmaz. Pkk kürtlerin haklarini savunuyor dendi. sen baya geride kalmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kermit said: Sen adamlara egitim icin hic bi girisimde bulunmazsan, okul kurmazsan ogretmen gondermezsen. Sen bu adamlara is imkani saglayacak yerler yapmaya calismazsan. Bu adam saldirir arkadas. bunda ciddiysen yazık sana ya, ben karadenizliyim benim babam dağlardan inip inip okumuş okulu, en yakın okula gitmek için her gün ormanın içinden saatlerce yürüyormuş, bugün bile o geçtiği yolları görünce yuh!!! diyorum, köyümüze telefon bile 6-7 yıl önce geldi, iş desen o da yoktu, ben hiç görmedim bi ordulunun, rizelinin dağa çıkıp kendi askerine pusu falan kurduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 of trolle gelmişim, utandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 pkk terör örgütü değil diyen arkadaşı bu topiğe de bekliyorum. çok pis leş bi adamım ya ben. sürekli birine takıyorum ya. gel cevap yaz hadi buna da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 kermit banlanmıştı bi ara, ondan böyle yazıyor yoksa kürtçü falan değil, tam tersi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 BabacumMostors said: iç savaş geliyorum diyor türkiyede 1990 dan beri iç savaş var,sadece ülkenin batısı bunun farkında degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Avcılık klupleri düzenli aralıklarla doğuya gelip avlasa bunları herkes kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 dediği şekilde bi içsavaş olursa sen iç savaşın ne demek olduğunu anlarsın... öyle diyeyim. allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 ezersen adamları senelerce onlarda şehit alır.bunda şaşıracak üzülecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ben askerim ölünce üzülürüm. Fistan said: ezersen adamları senelerce onlarda şehit alır.bunda şaşıracak üzülecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar