aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 optimus olsa basardim da, megatrona vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 starscream daha bi samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 BonePART said: Viktor said: oglum olursa ismini jiziz koycam, yurt disinda karizmasi olur JIIIIZIZZ... YOU CALLED FOR ME??? :D:D:D:D saka maka cocugumun adini kenshiro koyabilirim, hem ken diye kisaltiliyo, ilk formunu sevmessede karizma olur http://www.tobeasian.com/wp-content/uploads/2009/02/kenshiro.jpg abi jesus diye cok isim war meksikalilarda felan hatta hesus diye okuyolar akla direk Big lebowski'deki pembeli geliyo sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Adamın üçüzleri oluyor isimlerini Recep Tayyip Erdoğan koyuyor bence megatronun sakıncası yok en azından daha ciddi bir geçmişi ve hikayesi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 forumdan birinin arkadaşının kızı arvendi. kim oldugunu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 benim dedemin adı Thrall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 oha 3-4 yıl önce like'lamıştım böyle bir şey.. bu fake lan, orijinali şu; facebook.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 çocuk geek yetişirse acayip karizması olur. ama ne yazık ki hiçbi zaman havalı olma şansı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 optimus prime dururken megatron ne lan dalga geçerler ilerde megaton diye hele bi de şişman olursa çocuk eyvah eyvah seraphiel said: çocuk geek yetişirse acayip karizması olur. ama ne yazık ki hiçbi zaman havalı olma şansı olmaz. halbu ki optimus prime olsa ismi sadece kendine "prime" diyerek karizma yapabilir bence hele bi de doktora falan yaparsa ismi Dr. Prime olur veyahut Dr. Optimus of süper ötesi ismimi değiştircem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 her ismin onune Dr gelince karizma oluyor zaten. RIFKI Dr. RIFKI bak bunda bi bile hareketlilik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bi Dr. Optimus değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://schwanzerbergtells.files.wordpress.com/2009/05/dr-manhattan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Cocugumun adini niye koyim ki? Direkt kendi adimi degistiririm. Raistlin yapin lan benim adimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 BonePART said: abi jesus diye cok isim war meksikalilarda felan hatta hesus diye okuyolar gesos diye okuyor olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gezenali Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yok hesus diye okuyorlar. İspanyolca'da j'ler h okunuyor. Örnek Juan Carlos ya da Juan Pablo Picasso'yu adamlar Huan Karlos ve Huan Pablo Pikasso olarak okurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 onlar once duzgun okumayi ogrensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5KJvQZEraYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ulan hasta hasta ne güldüm şuna ya töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 arada açıp kral tv izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 BU ZAFER HEPİMİZİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 gezenali said: Yok hesus diye okuyorlar. İspanyolca'da j'ler h okunuyor. Örnek Juan Carlos ya da Juan Pablo Picasso'yu adamlar Huan Karlos ve Huan Pablo Pikasso olarak okurlar. belki de sadece hey zeus demiştir. http://www.youtube.com/watch?v=yNPglQ8KIQY Zeus! As in father of Apollo on Mount Olympus! Don't fuck with me or I'll shove a lightning bolt up your ass! ne güzel laf lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 heey hey..youtube'da 18 bölüm halinde die hard 3 olduğu günleri de hatırlarız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar