SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bu aptal uzak doğulularda bu kapris hep var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 avrupanın bahsi bile geçmiyor 2013 ilk yarısında filipinler ve amerikaya açılıcakmış oyun lolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 vpn kasarız, boşuna indirmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 filipinlilere hastayim diyorsun... benim icinde ziplayan kabak kes 3-5... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Ahahaha herkes şikayet ediyor sayfayı 129k dan 127 ye düştü :D http://www.facebook.com/PlayRO2 Scam/Spam olarak şikayet edin beğenmektende vazgeçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 sacmaliga gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Valla bastin unlike i reportu bide guzel wot dosedim sizde yapin anasini satayim bastan soleselerdi hypelamaz efendi gibi beklerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kendimizi filipinlerde göstermenin BELEŞ yolu varmıdır. varsa biri bi tuto hazırlarmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 GERGE yi summon luyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Filipinler icin beles VPN gormedim ve duymadim hic, oldugunu sanmiyorum. Parali derseniz Astrill'in o ulkelerin hepsinde sunucusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Malaysia, Singapore, Thailand and Vietnam bu dördünden biri için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Tamam sağolasın. Peki ben bunu satın alsam herşey otomatik olarak yapıyomu yoksa sistemde bişeyler yapmam gerekecekmi? pek anlamam bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ASEAN ulkelerinin hic biri icin bilmiyorum. Free VPN acan is yapabilecegi yer olan USA icin aciyor. Arada sirada cikan oyunlar disinda pazar yok ASEAN icin. Ama sirf bu oyunlar icin bir firma vardir belki, bakmak gerek. Sirf oralarda olan buyuk oyunlar bulup Google'da VPN ile birlikte aratin diyorum. Astrill her seyi otomatik yapiyor ama hizini garanti edemem. UK ve USA'de iyi ama ASEAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Tamam deneyeyim haber veririm hız olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 OpenVPN moduna gecirmen lazin Astrill'i, ilk actiginda Proxy modunda. Programi gorunce anlarsin zaten, ana ekranda bir tus. Bir de bu ASEAN ulkelerinden toplan 10 sunuculari filan var, en iyisini bulman faydana olur speedtest atarak. Ping onemli olan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 en iyi sonuc bu denemeyin bile abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ahaha bir saattir uğraşıyorum hiçbişey yapamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bu arada oyunun ip banı kalkabilir.Bu ip ban olmayacaktı diyorlar heryerde.Yani ilk olması gereken open beta gününde ip banın lafı bile geçmedi.Bu ip banın son anda gündeme gelmesinin nedeni Asiasoft'un server sorunun çözememesi ve kendini rezil etmeden yoğunluk sorunundan kurtulma çabası olarak görülüyor. Ki buna ramen forum şikayet kaynıyor oyundaki sorunlar yüzünden.Asiasoft gibi bir yayıncıya çıkarttırırsan oyunu olacağı bu.Gravity'nin kendi base serverları(Japonya , G.Kore vs.) sorunsuz çalışıyor en ufak bir pürüz yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 cogu oyunda eu, usa, uzak dogu serveri farkli firmalar tarafindan kotarilir, bu oyun icinde bu boyle acik secik cunku eu sitesi var oyunun beklemede duran. bir sure sonra eu ve usa ya acilir. bunun beceriksizlikle falan alakasi yok, sorun open betadan once mallarin oyunu herkese acacakmis gibi davranmasi olabilir anca. ayrica filipinlerde ro2 yi oynayip eziyet cekeceginize bekleyin eu yu. http://ragnarokonline2.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 O site fake diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 wiki de geciyor ? hummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 hakkaten wow'u çok çağrıştırıyor malesefte, pvpsi ve class çeşitliliği/dengesi + mekan tasarımları ve içeriği öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Oyunda IP Block yok girin oynayın LOL. Büyük ihtimal open betadan sonra gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 poring ve şu yoksa oynamam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar