Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi ne günlerdi ya ahh ahh ne güzel son dk empleri kırardım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Oyun içi BGM'ler yine mükemmel olmuş.İlk oyundaki gibi aynı.Bu oyunun bende yeri cidden ayrı ya.Oynadığım ilk mmorpg.İndirdim bekliyorum bakalım.İlk oyun gibi olması filan umrumda değil.O dünyayı tekrar göreyim ben tatmin olurum :D Intro Theme Combat Theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Oyun open betaya girdi.Girmesiyle serverlar gg oldu site filan çöktü hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yarın sabah 6 gibi açılcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 indiricek yer bulamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ne kadar açık kalcak şimdi bu beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Burdan indirebilirsiniz ; http://www.playpark.net/downloads/ro2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FOdQXC7APJE bu nedir :) 2010 da surulmemismiydi bu doguda ? berbat gorunuyor ama asli nasildir bir acik kapi birakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Şuankinde arayüz falan daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 yine o lanet Merdiven ve kare tasarımlar of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Oyunun trailerı çıkmış.Aynı zamanda animenin trailerı olacak diyorlar bazı yerlerde.YEni anime serisi geliyormuş..; Bu arada oyunun arayüzü , karakter tasarımları filan çok çok iyi.Tek kötü eleştiri WoW çakması olmuş oynanış aşırı derecede.İlk oyundaki gibi değilmiş öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Avrupa serverı falan olacak mı acaba şöyle bir site var ama, pek emin olamadım. playpark serverları doğuda muhtemelen pingler uçuk olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ko dan hallice olmus ya keske hic bakmasaydım ne güzeldi ilk oyun :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 RO ile hiç bi alakası yok şu oyunun. müzikler bile farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ya zaten ilk oyunu baz alıp oynamayın.Daha fazla WoW gibi olmuş end game filan.Mekanlar , karakterler , hikaye filan gazıyla oynanır oynanırsa.Bu halide fena değil hoşuma gitti.En azından pvpyi eskisi gibi yapacaklarmış.Eski sistemler geliyor yavaş yavaş.Ama pve tamamen WoW.Hani hiçbi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 8 savage cardlı 2x main gauchle le envenom spamleyip stunladıktan sonra 2x hydra 1x skel skeleton cardlı +10juru takıp sonic blow atamadıktan sonra napayım ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Oyunda end gamede tam olarak 30 class var. Oyunda ilk önce main classlardan biriyle başlıyoruz.20 levelde 2 alt classtan birini seçmemiz gerekiyor.50 olduğumuzda ise Light - Neutral - Dark üçlüsünden birini seçip ona göre yeni bir class oluyoruz.Atıyorum Acolyte oldunuz.20 levelde Monk seçtiniz.50de Light buna gödere Light Monk oluyorsunuz.Veya Swordman olarak başladınız.20de Warrior oldunuz.50de Dark seçtiniz.Buna göre Dark Warrior oluyorsunuz.Ve seçtiğiniz bu 3 tarafa göre yeni skilleriniz geliyor. Bu arada ilk oyundaki leveling ve end game pve hariç bütün temel fonksiyonlar duruyor.Kart sistemi , pet sistemi vs. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Süper newbie duruyor mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Malesef...Newbie classı temelden yok.Direk 5 main classdan biriyle başlıyoruz.Main classlar bunlar..; Dediğim gibi 50 levelde de Neutral - Light - Dark üçlüsünden birine bürünüp asıl classımızı oluşturmuş oluyoruz.Toplamda 30 oluyor class sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 merchantı da kaldırmıslar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Oyunda 2. classlar var.Bunlar second life style olarak geçiyor.Bunlar..; 1.Alchemist 2.Artisan 3.Chef 4.Blacksmith Merchant yerine bunlar var.Ve siz oyundan çıktığınız zaman karakteriniz çıkmıyor.Npc'ye dönüşüp bu classlardan birine bürünüyormuş.Her birinin kendi üniforması var istediğiniz zaman görüntüsüne bürünebildiğiniz.Bu second life style sistemini pek araştırmadım o yüzden bilmiyorum.Tek bildiğim oyundan çıkınca karakterlerimizin bu classlara bürünüp oyunda npc olarak bulundukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 oyş archer abla nesin sen öyle ya. Ama ben pırayst olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 üff combo monk çekti canım ya combolar duruyodur heralde hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bende monk olucam büyük ihtimalle.Sabah 6-8 arası açılacak bizim saatimize göre.Şeytan dürtüo EuRo'yu indir 8e kadar sabahla diye ama tutuyorum kendimi asdgdsagdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar