tAKA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hi?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Konuyu hortlatıyorum :) Quingis bir süre önce Stygian Abyss olarak yeniden açıldı. UO'yu yeniden öğreniyor insan çok değişik yapmışlar bazı şeyleri. AOS monotonluğu gitmiş gibime geldi. Shardın scriptleride ilk postta 10 sene önce yazanın dediği gibi kendine özgü anladığım ve söyledikleri kadarıyla. Daha önce görmediğim tarzda şeyler görüyorum. Server daha yeni sayılır diye DF kapalı, Champion'da geçen gün açtılar. Player sayısı 40~70 arası gidip geliyor. İlgilenenlere http://www.quingis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Run uo oynayasım gelmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fokudu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Astral said: Konuyu hortlatıyorum :) SW hortlamıs ! sen konuyu hortlatmıssın cok mu www.quingis.com kasım 2006 veda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar