Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Arkadaslar öncelıkle merhaba. Steam hesabımdan Counter strıke source oyununa giremıyorum. Şöyle ki 2gun önce oyunu download ettım steamdan. İndime bittikten sonra oyuna giriş için tıkladıgımda her zamankı dikdörtgen siyah bi şekil gelıyor. Hani counter strıke source lounge.. tarzı. 15-20 sn sonra o kayboluyor ve oyun açılmıyor. Varsa bu sorundan anlayan bi yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Library -> Counter-Strike: Source -> sağ tuş -> Properties -> Local Files -> Verify Integrity of Game Cache Dene bakalım sonra açmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bU VERDĞİN YÖNTEMDE yapamadım maalesef. 2yıldır pc basına oturmuyorum öss dolayısıyla unuttum denılebılır herşeyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 çift tıkla ama sert bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Şuan admının söyledıgı yöntemı uyguluyorum ve dolum yapıyor. Umarım duzelır format atmak istemıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Admın söyledıgın gibi yaptım oyun açıldı ama açılırken bu hatayı verdi '' Failed to lock index buffer CMeshXb::LockIdexBuffer '' Naapmam gerekıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 bu hatayı googleda araman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 baktım ancak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 ahahahahahahah olabilir mi öyle bişey http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=566891 http://www.halflife2.net/forums/showthread.php?57604-failed-to-lock-index-buffer....bug-!!! http://forums.ukcs.net/viewtopic.php?t=17870 http://www.neoseeker.com/forums/5571/t752500-failed-to-lock-vertex-buffer/ http://www.hlportal.de/?sec=forum&site=thread&thread_id=6000 http://forum.chip.de/counter-strike/failed-lock-index-buffer-cmeshdx8-lockindexbuffer-1045051.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Yabancı dilm yok desem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 KANTIR NASI OYNUYON HEP YABANCI DİL GONUŞUYOLAAAAARRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 baktım yok diye ağır fail bi laf etme o zaman ekran kartının driverını sil en güncelini yükle, directx yükle tekrar olmadı clientregistery.blob'u sil steam klasöründen tekrar yüklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 yabancı dıl konusmuyorlar abıcım Türklerle oynuyoruz ve bir sürü de arkadasım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 GO GO GO o zaman abiiiiğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rafae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ayrıca sana agır bir laf etmedım. Türk sitelerıne baktım ve yoktu. Yardımın için teşekkür ederim de biraz daha nazık olabılırdı bu yardım. Hernyse teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bu kısım sana advanced gelebilir. Muhtemelen windows'unda Türkçe o yüzden yanlış çeviri yapabilirim. Başlat -> Çalıştır'a "regedit" yaz. şuraya git: HKEY_CURRENT_USER_>>>Software>>>Wine>>>Direct3D Direct3D içinde "VideoMemorySize" diye bir "string" oluştur, türkçesini bilmiyorum ahah. String'e ekran kartının memory'si ne kadar ise o değeri gir, yani 256 MB ise 256 gir. Regedit'ten çık, Steam'i baştan başlat, tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Rafae said: yabancı dıl konusmuyorlar abıcım Türklerle oynuyoruz ve bir sürü de arkadasım var :) adam sizin gibi burdan başka arkadaşı olmayan no-lifer değil ki. bizde arkadaşım var diyen de tatava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 lath da ingilzice bilmeyen adama advanced falan diyo aşsldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Rafae said: Ayrıca sana agır bir laf etmedım. Türk sitelerıne baktım ve yoktu. Yardımın için teşekkür ederim de biraz daha nazık olabılırdı bu yardım. Hernyse teşekkürler tekrar. ağır fail dedim ama hata ettim yabancı dilin yok fds googleda ara dedim, baktım ancak yok dedin ne nazik olucam bu laftan sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 masaüstü çözünürlüğüyle oyun içi çözünürlük aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Revangelis said: Rafae said: Ayrıca sana agır bir laf etmedım. Türk sitelerıne baktım ve yoktu. Yardımın için teşekkür ederim de biraz daha nazık olabılırdı bu yardım. Hernyse teşekkürler tekrar. ağır fail dedim ama hata ettim yabancı dilin yok fds googleda ara dedim, baktım ancak yok dedin ne nazik olucam bu laftan sonra ahahbana pic demişsin yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hiçkimse bana pic diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ya bana da yardım edin lütfen, ben de Half Life Source'u çalıştıramıyorum, support'a yazdım, klasör sildirtti bi kere sonuç yok, sonra oyunu da sildirtti, tekrar indirdim yine sonuç yok. Oyunu açtığımda ekran bir kaç kere siyah oluyor, göz kırpıyor falan sonra oyun açılmıyor, ne anlatmaya çalışıyor bu bana ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 yabancı dilin yoksa hollandada yaşayan gay türklerin forumunda ne işin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/270242_2063388718780_1666596439_2026950_1319942_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar