taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 arkadaşlar bayağı bir süredir tanışıklığımız var. bazılarıyla 2-3 senedir, bazılarıyla 3-4 aydır, bazılarınızla hiç tanışmıyorum. bazıları bana kıl olur, bazıları çok sever. iyi kötü bir çok anım saklı bu forumlarda. sizi ne kadar ilgilendirir bunu bilmiyorum ama bu seneye öss'ye gireceğim için internet ve bilgisayardan uzaklaşmak istedim. bu yüzden bilgisayarımı odamdan kaldıracağım. dolayısıyla 9 aylık bir sürede - çok nadir cafeden girmem haricinde - forumlarda beni göremeyeceksiniz. yani bir süre yokum. tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın... :) buraya yazabileceğim o kadar çok şey var ki... hepsini yazmam mümkün değildi. konuyu buraya açmamın sebebine gelince, ben 2,5 senedir sadece bu bölümde takıldım, diğer bölümlerle bir alakam yok, tanıyanım edenim hepsi bu bölümde. o yüzden buraya açtım.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 calis oss ye pc fln yalan bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 uff ya bende giricem oss ye bu sene ne yapacam ben yaa. hala pc başındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Görüşürüz kardeşim kendine iyi bak...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 canım dostum kendine çok iyi bak eski kavgalarımızı hiç unutmuycam (: eziqli meziqli en doğrusunu yapıyorsun kendine iyi bak..[signature][hline][Ay-Ran] :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Hoşçakal.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 aynı şeyi 1 ekimde bende yapacağım. hadi iyi çalışmalar, hepimize :)[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Kendine iyi bak görüşmek üzere..[signature][hline][b]Nightwish | DefaultGame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 9 Ay sonra inşallah biz burada olucaz sende burada olucan kendine iyi bak..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 404 Not Found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 o kadar işi üstümüze yıkıp gittiğine inanamıyorum :) artık scriptleri printerdan çıkarıp okulda değişiklik yaparız ;) umarım zamanını güzel değerlendirirsin tazım :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kendine iyi bak :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 her ne kdr tanı$ıklığım olmasada öss de sana ba$arılar taz umarım ba$arılı olursun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: thelegbra, 20 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki: o kadar işi üstümüze yıkıp gittiğine inanamıyorum :) artık scriptleri printerdan çıkarıp okulda değişiklik yaparız ;) umarım zamanını güzel değerlendirirsin tazım :) harbi lan yıktı üstümüze bende zaten gidiyom ankaraya :(( nası görüşcez lan sokim ya :( kendine iyi bak ben telefonla falan ulaşırım , sende ara arada.[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 öss'de ve hayatta başarılar, 9 ay sonra bekliyoruz :)..[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elohim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 iyi calismalar umarım derslerdeki calismaların sınavlarında iyi bir sonuc getirir.[signature][hline]technical statuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 kendine iyi bak taz :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mois Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Yolun açık ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şimdiden öss de başarılar dilerim ve en iyi tercihi yapmışsın kanımca[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... 55r ve 1.0 shardlarımız ile hizmetteyiz. Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sen kazandın bile. görüşmek üzere....[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Bize Ne Bundan Forumu Kirletme :) euahueah ben gecen sene kazanamadım hadi kısmet berabere kazanmaktır belki taz iyi çalışmalar. Kolay Gele Bende Yoqum 9 ay ama dönmeyecem sanırıım....[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard [/spo] Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 iyi çalışmalar inş kazanırsın..[signature][hline]SlayerTR Lucas UoForData Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Başarılar Taz.. Işallah Kazanırsın Canım ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Başarılar görüşürüz Taz.[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben özledim bile ühüh ):[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben başladım bile :) yavaş yavaş bırakıyorum günde yarım saat anca. öss kazanmam gerekiyor 1 sene çaktım bir daha olmaz.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar