Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görüşürüz...

taz

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bayağı bir süredir tanışıklığımız var. bazılarıyla 2-3 senedir, bazılarıyla 3-4 aydır, bazılarınızla hiç tanışmıyorum. bazıları bana kıl olur, bazıları çok sever. iyi kötü bir çok anım saklı bu forumlarda. sizi ne kadar ilgilendirir bunu bilmiyorum ama bu seneye öss'ye gireceğim için internet ve bilgisayardan uzaklaşmak istedim. bu yüzden bilgisayarımı odamdan kaldıracağım. dolayısıyla 9 aylık bir sürede - çok nadir cafeden girmem haricinde - forumlarda beni göremeyeceksiniz. yani bir süre yokum. tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın...

:)

buraya yazabileceğim o kadar çok şey var ki... hepsini yazmam mümkün değildi. konuyu buraya açmamın sebebine gelince, ben 2,5 senedir sadece bu bölümde takıldım, diğer bölümlerle bir alakam yok, tanıyanım edenim hepsi bu bölümde. o yüzden buraya açtım.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar işi üstümüze yıkıp gittiğine inanamıyorum :) artık scriptleri printerdan çıkarıp okulda değişiklik yaparız ;) umarım zamanını güzel değerlendirirsin tazım :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kdr tanı$ıklığım olmasada öss de sana ba$arılar taz umarım ba$arılı olursun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 20 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
o kadar işi üstümüze yıkıp gittiğine inanamıyorum :) artık scriptleri printerdan çıkarıp okulda değişiklik yaparız ;) umarım zamanını güzel değerlendirirsin tazım :)

harbi lan yıktı üstümüze
bende zaten gidiyom ankaraya :(( nası görüşcez lan sokim ya :( kendine iyi bak ben telefonla falan ulaşırım , sende ara arada.[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Bize Ne Bundan Forumu Kirletme :) euahueah
ben gecen sene kazanamadım hadi kısmet berabere kazanmaktır belki taz iyi çalışmalar.

Kolay Gele Bende Yoqum 9 ay ama dönmeyecem sanırıım....[signature][hline]Sindarin[spo1=Ne Bu Sindarin?]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard
[/spo]

Wallah O Kızı Seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...