SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Logitech en çok satılan oyuncu mouse elinde tutan mouse'a varis çıkarmış. Alet dizayn mx 518 tamamen aynısı sadece içini upgrade etmişler. 3600dpi okuma kabiliyeti ve 1 ms az tepki süre falan var. Kısacası güzel alet. Ama sorun şu sözüm ona türkiyeye gelecekti. Bulan gören bilen kimse var mı resmen kendimi sc oynamak için bunu almaya şartladım manyak gibi. tl;dr yeni çıktı gören bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 50 $ diyor logi nin sitesinde , direk ordan alsan ? Hiç gaming mouse falan düşünmemiştim şimdiye kadar inceleyince bnm bile bnm çekti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 türkiyeye shippingi yok oranın yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 g500 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 g500 deil miydi zaten varisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bu buraya varis resmi koycaktım ama çok iğrenç hoyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 temmuz ayında çıkıcak denmiş tavsiye fiyatı da 70 liraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mükemmel bi haber. MX510'um bozulunca bundan alcam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 lachesis'im bozulsun diye zorluyorum ama bozamadım ne zamandır. bozsam tekrar logitech'e döncem.. bozul lan. mouse bozul artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Benim MX510'un da bozulcağı yok valla. 7 yıldır çatır çatır çalışıo. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 merak ettim de 800 dpi gayet yeterli oluyor bana mesela ,3600 dpi ile ne yapılıyor yoksa göz boyama mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Görünüşü kötüymüş ya. G500 de bunlara benziyo mesela ama çok çok daha güzel görünüyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mirage said: Mükemmel bi haber. MX510'um bozulunca bundan alcam. :) aynen abi avaturk zamaninda oyunlardan kazandigim puanlarla almistim. Tee kac yil oldu, hala 0 sorunsuz calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 de ben hala bulamadım bu aleti... gelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ve hala daha bulamadımsss hatta türkiyey getiren site olsa ondan alacam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 SenariouS said: türkiyeye shippingi yok oranın yav :( Hmm doğrudur , görünce direk atladım , universal shipping vardır diye. Gelsin TR ye de öyle alalım artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar