hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 server dolu ya tüh giremedim. sigil city of doors serverı nasıl acaba planescape sevenler akabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Ula monk olup herkesi tokat manyağı yapmak istiyorum.Red Dragon Disciple filan çakarım bi de üstüne oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 alsam mı ya la 19 dalır platinum set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 vall sen bilirsin abi kesinlikle oynatıyor oyun kendini ama kaç yıllık oyun 19 dolar biraz fazla gibi. bi sitede 12 pounddu indirimli falan sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 12 pound yaklaşık 19 dolar zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 aa dimi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Hangi karkateri açacağıma bir türlü karar verememiştim. Tam en sonunda monk karar kıldım açtım karakteri finish diyecekken server gitti sabah. Yalnız bir sorum var şimdi npc üzerinde kullanılan skiller falan var multide bir işe yarıyormu bu serverda? Varmı karakter önerileri? Bu serverın kendi sayfası varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 önceki sayfalarda serverın forum linkini verdim. Her skill kullanılıyor oyun içinde. diplomacy falan sosyal skillerde kullanılıyor karşılıklı zar atıyosunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 blöf yedim diye anlatmış ya anelor. OKUSANIZA LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adam şiir gibi anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Yaaa onları okudum. Bu skillerin kullanılıp kullanılmadığına emin olamamıştım sadece :D Yoksa ismini kadın ismi sanması falan okudum tabiki :D Neyse gidim bi iyice araştırayım gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 mesela bana da yalan söyledi biri bluff attık yedim bende onun gizlice yaptığı bir şeyi spotla gördüm vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Underdark ırkı açanlar eklesin arkadaşlar 3 kişi olduk şimdiden. Chaotic olun hatta ilerde surface'a gidip kaos yaratırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 DUERGAR VAR MI DUERGAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 tabii ki. aslında mercenary duergar olarak gelsen aramıza çok iyi akarız drow priestess ve duergar arası imba dialoglar döner haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ulan anelor da bana gazı verdi ama oyunu 800x600'de zar zor kaldırıyo alet, o da gecikmeyle. hayır anlamadığım systemrequirementslab'e falan göre danalar gibi oynatması lazım. donanım kısmına sordum ama pek bi cevap alamadım, var mıdır bi fikri olan neden kaynaklanıyo olabilir ? sadece bu oyunda da değil gerçi öbür oyunlarda da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 grafik ayarlarını teker teker dine çek. nereden oluyo anlarsın zaten. bu arada nvidia panel gibi zımbırtıdan override bişi yaptıysan kaldır (oyunun ayarına bakmadan 8x AA yap gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 driver güncelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 binekler var mı aqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Cystein said: DUERGAR VAR MI DUERGAR hadi abi gelsene ne bekliyorsun anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Abi ben anlamadım ki. Eskiden çıkan nwn2 oyununu multi mi oynuyorsunuz şimdi? Onda bayağı ırk ve geliştirme opsiyonu falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 MoTB ve SoZ gerekiyor mu? ikisi birden mi? pek net bişey denmemiş. edit: d2d'den platin alırsak hepsini alıyormuşuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 abi sozdan sonra bi ek paket daha çıkmıştı westgate in bilmemnesi diye o da gerekiyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar