Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neverwinter Nights 2 (2011)

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

hamsilipilav said:

ya medium tokenla ne alsam acaba AC bonusları ne kadar stacklanıyor ki? +3 veren dalga alabiliosn mesela AC için. botlarım bi halt vermiyor benim yada kemerim yok mesela oraya istesem +3ac 26'dan 29'a çıksa aksam alemlere hmm

Aynı tür bonuslar birbiriyle stacklenmiyor. Örneğin yüzüğün deflection ac veriyorsa, cloak da deflection verdiğinde bunlar stacklenmez büyük olanı kullanılır. Bunun tek istisnası dodge ac, o da botlardan ve monk class abilityden geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

LN zor bi alignment değil. item genel olarak çok kolay değil oyunda şimdilik. +2 itemlar iyi sayılıyor, +3ün varsa zenginsin falan :) ama genelde monk zor bi class değil.

ulan nasıl zor değil.

öleni geride bırakamam taşı temple a dirilt taşı dirilt fıtık oldu lan karakter gencecik yaşında ayrıca revive da beleş değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

hamsilipilav said:

ya medium tokenla ne alsam acaba AC bonusları ne kadar stacklanıyor ki? +3 veren dalga alabiliosn mesela AC için. botlarım bi halt vermiyor benim yada kemerim yok mesela oraya istesem +3ac 26'dan 29'a çıksa aksam alemlere hmm

Aynı tür bonuslar birbiriyle stacklenmiyor. Örneğin yüzüğün deflection ac veriyorsa, cloak da deflection verdiğinde bunlar stacklenmez büyük olanı kullanılır. Bunun tek istisnası dodge ac, o da botlardan ve monk class abilityden geliyor.

eet +3 dodge ac veren bot aldm

@anelor: abi bi cleric alsanıza yanınıza :D
Sosyal ağlarda paylaş

@anelor
yav derdin ceset taşımak olsun. LG veya LE yanında LN çiçek gibi alignment. neutral felsefedeki denge cart curt ayağına biçok şeye gönülsüzce razı olabilirsin son aşamada.

@lethe
yok birlik olalım diyen ben değildim. grup lideri karı (adını unuttum) o bastırıyordu. lich wraithleri üstümüze ilk saldığında daha sonra tartışalım burada daha büyük sorunumuz var gibi bişey söylemiştim. underdark drowlarıyla birlik olalım demeye yetmez şu yukarıda dediğim denge bahanesi :D

edit: yetebilir de gerçi, duruma bağlı:)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler cenaze taşıma konusunda dalga geçmiştim ya :)

LN dediğin alligment hafiften yargıç abi işte. insanlara iyi kötü olarak bakmıyorum ben mesela kurallara uyuyo düzene uyuyo veya asi uyumsuz pislik gibi bakıyorum daha çok. yani drowlarla karşılaşıp beraber takıldığımda oldu hiçbi ırka ah bu evil ah bu good diye atarlanmıyorum. ama birileri mesela kuralları çiğnemeye kalksın bişey yapsın orda atarı basıyorum.

mesela shadowdale'de biri para çalmaya çalıştı benden ve fail oldu, yakaladım bunu falan arkadaşıda vardı ama senden çalamadı parayı falan bisürü ikna edici laf ettiler güzel blöf rollarıda attılar hiç paramı çalmadığına ikna olmama rağmen kanunları çiğnediği için zhent guard captaine götürdüm bunu bırakmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben alt tab yapmış dalelands forumlarında bişeye bakıyodum oyuna döndüm kızın teki götüme girmiş sağ altta işte paranı çalmaya kalktı farkettin gibi bi yazı çıktı o işte rolların falan yazdığı kutucukta dedim gel la buraya başladı kaçmaya ama level 10 monktan nasıl kaçıyon tabi %30 hızlı koşuyorum yakaladım bunu işte tuttum dedim str dex roll attım oda kaçmaya çalıştı roll attı beceremedi 16 str 18 dex var zaten sonra vurdum kırbacı
Sosyal ağlarda paylaş

sleight of hand kullanınınca karşıdaki spot atıyor. senin rollu (başarılı yada başarırsız) geçerse görüyo.
chronicles çalmaya korkuyorum öüen gelen +50 modifierlarla rollar atıyo.
event diye assassinlere öldürtüldük. sonra banite in teki kaçırdı birici elde forced conversion yaşıyorum.

:imla: :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...