Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 selamlar. an itibariyle bu cihaza sahip oldum. android işletim sistemini ilk defa kullanıyorum. tavsiyeleriniz, önerileriniz varsa zevkle dinlerim. merak ettiğim diğer şey ise iostaki gibi jailbreak benzeri birşeyler var mı free app kullanmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 alete 2 milyar vermişsin app'lere 1 dolar mı verem.... nicki görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 lol`ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yok yorum yapıcaktım yok yani olmuyor dilim varmıyor adşfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 yine mi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tomtom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 applanet.net android browser'dan girince programını indirip kuruyor. ama xoom da çalışır mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adamın %1 kadar şanslı olsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 mayhem aletle gili yorumalrını da yazarmısın? eğer yetei kadar iyiyse gidip ttnet in kampanyasından alabilirim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 "roket adam" said: alete 2 milyar vermişsin app'lere 1 dolar mı verem.... nicki görür sfdfssfsfssfssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mayhem said: selamlar. an itibariyle bu cihaza sahip oldum. android işletim sistemini ilk defa kullanıyorum. tavsiyeleriniz, önerileriniz varsa zevkle dinlerim. merak ettiğim diğer şey ise iostaki gibi jailbreak benzeri birşeyler var mı free app kullanmak için? aldım değil dikkat ederseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ahah, mayhem reloaded again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Icimden bi ses mayhemin sadece bu yorumlari gormek icin topic actigini soyluyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar