idid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bildiğiniz üzere artık acc deki charları baska acc a migrate etmenin yolu var ve bedeli 20euro. 2 acc da LvL85 : Priest, mage, hunter, warrior, DK, druid ve shaman vardır. Hepsinin pve pvp gearları da mevcuttur. ilgilenen arkadaşlar varsa charların linklerini verebilirim. ücret vb. burda belirtmek itemiyorum ilgilenen arkadaslar mail adresi verirse görüsebiliriz.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 başlığı yazarken niye sinirlendin abi?
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Tamamen farklı kişilere ait accountlardaki charları satıp alabiliyor muyuz artık?
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum
idid Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 evet herhangi bir acc dan baska bir acc a char taşımanın bedeli 20€ dur. battle net den bakabilirsin.
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Bir hesaptan diğerine char taşımak sadece o hesap sahiplerinin soyisimleri aynı ise mümkündür. Bu sebeple char satarken, satacağınız kişi aynı soyisimli, YENİ bir hesap almak zorunda kalacaktır. Ancak bu şartlarda char satmak mümkün oluyor. Yoksa "ben senin charı beğendim, hadi benim normal oynadığım hesaba aktaralım bunu" diyince o iş olmuyor.
Öne çıkan mesajlar