reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sanirim 1 kere kullandim asansorde kalmistim, onun disindada hatirlamiyorum, hani yardim istemisimdir ama imdat diye bagirmamisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 çocuğunun adını imdat koyanlar var bu ne manyaklık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 1 ay önce asansörde kaldım, imdat diye bağırmak çok dramatik olcak diye sadece kapıya vurdum çaresizce sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gerçek anlamda mı? sokakta bağırarak falan mı yani? galiba nette imdat çekici demişim sadece.. 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hiç asansörde kalmadım da, kalsam heralde orda bi yere zil mil koyuyorlar ona basardım sadece. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya elektirikler gittiğinde kalırsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 imdat diye bağırmak, İngilizce düşünüp Türkçe fantastik kurgu yazmaya benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 farklı asansörlerde 2 defa mahsur kaldım. el becerim ve teknik bilgimle kendim çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 küheylan said: ya elektirikler gittiğinde kalırsan? sakinliğimi korur elektrikler gelene kadar bekler, sonra basarım zile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bi kere kullanmışım, onu da hatırlamıyorum annemler anlatıyo, ufakmışım. onda da imdat diyememişim , imbat diye bağırmışım sanırım o yüzden sayılıp sayılmayacağı konusunda kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Catzee said: küheylan said: ya elektirikler gittiğinde kalırsan? sakinliğimi korur elektrikler gelene kadar bekler, sonra basarım zile O buton elektrik varken de yokken de çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 1 kere olsun MEDIIIIIIIC diye bağırabilmek için kendimi vurucam bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o zaman niye öyle soruyorsunuz, insanı şaşırtıyorsunuz arkadaş???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Pasta said: 1 kere olsun MEDIIIIIIIC diye bağırabilmek için kendimi vurucam bir gün. call nayn van van demek istiom ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yardıma ihtiyaç duymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 acilin ben doktorum demek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 vaniLLe said: Pasta said: 1 kere olsun MEDIIIIIIIC diye bağırabilmek için kendimi vurucam bir gün. call nayn van van demek istiom ben de. ahahah şey var bi de I am not authorized to answer this question. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ben bi kere yardıma ihtiyacım olduğunda ''Eeeek'' gibi bi ses çıkarmıştım. İmdat nedense çok uzak geliyor söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 imdat denince aklıma hepbu gelio lan.hala gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Küçükken 15 metrelik falan erik ağaçlarımız vardı bahçede 3 tane, tepede bi yerlerde daldan dala atlayacam diye düştüydüm o zaman bağırdım bi 7 yaşında falan heuahea. Bi kerede boğulma tehlikesi geçirdim o zaman bağırdım imdayk kurtarın beni diye. Ha bide 6 yaşımda falan 20ye yakın amerikan aspirini yuttuydum ama o zaman bağırdımaya mecal kalmadıydı kusmaktan fasd Bunlarda böyle bi anılarım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bench presste bar düşmüştü gırtlağıma, zor bela bi imfsdasft diyebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 aquila said: acilin ben doktorum demek istiyorum ben. http://img98.imageshack.us/img98/4479/yiityayn41uj1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Red said: imdat denince aklıma hepbu gelio lan.hala gülerim ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 I would tell you, but then I would have to kill you. böylesine bir bilgiye sahip olup birine bunu söylemek. anlasa da anlamasa da ingilizce söylemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 elaidi said: I would tell you, but then I would have to kill you. böylesine bir bilgiye sahip olup birine bunu söylemek. anlasa da anlamasa da ingilizce söylemek istiyorum. bu kadar olur, google stored procedure ararken adam tamda bunu kullanmis http://www.sqlteam.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=32894 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar