Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gs'lilerde FB ye dönmeye başladı,

yok herkez ister biz alırız,
Yok gs topçu istesin adam ücret almadan koşa koşa gelir.

Aynı yolda devam edin 5 sene sonra Fenerin yerinde GS olur =)
Mesaj tarihi:
Darksun said:

niye öyle diyorsun adamlar reyes i alıyoruz dediler aldılar, forlan ı alıyoruz dediler aldılar, fabianoyu alıyoruz dediler aldılar. Bi saniyie ...
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Darksun said:

niye öyle diyorsun adamlar reyes i alıyoruz dediler aldılar, forlan ı alıyoruz dediler aldılar, fabianoyu alıyoruz dediler aldılar. Bi saniyie ...

haha (tu)
Mesaj tarihi:
an itibari ile 8 arkadaş beşiktaş kapalı üst kombinesini almış bulunuyoruz, ki bunlardan 5 tanesi bu olay ortaya çıktıktan sonra karar verdi almaya , ben beşiktaşın düşmeyeceğinden eminim. tek endişem tayfur tutukluğunun uzun sürmesi ve onun yerine m.denizli yada daum gibi cinslerin getirilmesi, aman diyorum, şimdi bildiğim kadarıyla avukatlar bu tutukluk kararına itiraz ediyorlar, bunun sonucu ne zaman çıkıyor acaba, ikinci bir mahkememi olacak nasıl işleyecek bundan sonra bilen varmı?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Kanuni said:

Hastayım bjk ye :) yakalandık kupayı alın geri, yakalanmasaydık nah alırdınız, çocuk gibiler , şerefli ikinci :)

Allam ya akil fikir..

neye yakalandık olm gel vente de gönül rahatlığı ile küfür edeyim. :)

Bir şeye yakalanmis olsanizda ben inanmiyorum zaten de kupa geri iadeler falan fazla arabesk kaciyor.. Anca koyde etkili bu numaralar..
Mesaj tarihi:
peki ilk dalgada tutuklanan fenerli yöneticiler itiraz etmedi mi onların 7 günü geçti hala bir sonuç yok ortada , onlarında tekrar mahkemeye çıkması gerekmiyormu itiraz ettilerse
Mesaj tarihi:
eh şıçtık o zaman kesin denizli yada daum gelecek , ulan kabus gibi bu herifler kurtulamıyoruz, zaten tayfur da yönetimi rahatlatmak için istifa edecekmiş diye yazıyor bazı gazetelerde,
Mesaj tarihi:
denizliyi getirmezler yani pek sanmıyorum,yabancı hoca hiç getirmezler(şu durumda getirilmemeli zaten)tahminim şifo gibi eski futbolcularımızdan biri gelecek.belki bakarsın metin ali feyyaz falan gelir bak o zaman şukela olur
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

yapılan itirazlar bir temyiz uygulaması değil. tutukluluk halinin kaldırılması talep ediliyor ve tutuklu kalınan her gün itiraz edilebilir.

o zaman fenerli yöneticilerinde ilk tutuklandıkları an itibariyle buna itiraz ettiklerini düşünürsek bu zamana kadar da hiç bir gelişme olmadığına bakarsak, bu adamların tekrar serbest kalma ihtimali en az 1 ay bulabilir.
Mesaj tarihi:
azizi günahım kadar sevmiyorum ama adamın tutuklu kalması için bir neden yok, tutukluluk kararını görmedim dolayısıyla ne söylesem boş ama azizin tamamen öyle istendiği için içeride olduğu kanısındayım.
Mesaj tarihi:
kupayı iade etme olayını şov olarak nitelendirmek, sadece köyde işe yarayacağını düşünmek sığ bir düşünce şekli.

bi yandan 'ben masumum, yok şike mike alın size kupa ne de olsa geri alıcam' imajı yaratarak borsada değerinin çok düşmemesine çalışıyor. diğer yandan sportmenlik dersi veriyor. tabii bu hareket şov olarak da görülebiliyor, belki şov gibi gözükmesinden zevk de alınıyordur, övünülüyordur ama üstte yazdığım asıl amaclarının önüne geçmez, geçemez bu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...