Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

iddiaların ne oldugunu bile bilmiyoruz diyosunuz, sonra sadece transfer teklifini dogruladı diyosunuz. haberlerde hakkındaki iddiaları dogruladı diye geciyor. hakkındaki iddiaları bi ogrenelim once, tutuklu yargılanacaklarına gore pek masum degil bu arkadaslar da.

DHA'nın haberine göre;İbrahim Akın ve İskender Alın’ın savcılık sorgusunda haklarındaki şike yaptıkları yönündeki suçlamaları kabul ettiği öğrenildi.

İbrahim Akın’ın Fenerbahçe maçı öncesi para aldığını kabul ettiği iddia edildi..

İbrahim Akın ile İskender Alın’ın Beşiktaş ile oynanacak kupa maçı öncesi kendilerine Beşiktaş tarafından transfer teklifi yapıldığını doğruladıkları belirtildi.

ben buna göre yorum yapıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim akının kabul ettiği doğruysa para aldığını fenerbahçeden, federasyon ne diyecek merakla beklyiorum.

hala delil beklyioruz derlerse komediden başka birşey değil.

farkında değil herifler 2 senesini heder edicekler tüm TSL'nin ligin yarısında takımları düşürmeye mecbur kalınca.

hoş ligin yarısını nasıl ederler orası ayrı muallak. hiçbirşey olmamış gibi sezon başlayablir mi ya bu durumda ? hiç akıl mantık alıyor mu şu durumda lige başlamak falan, tribünlerin ne hale dönebileceğini ?

TFF düşünmüyor orası kesin, adamların tek işi GS'ye cevap yetiştirmek.

Türk futbolunun bu yetersizler yönetiminde sonu hayrola cidden
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar doğru bilmiyorum ama fener maçı içinde para aldığını kabul etmiş, bu çok fena mesala, umarım beşiktaş için böyle bir şey yoktur ben sadece usulsuz transfer teklifi diye ümit ediyorum , zaten alacağımızı aldık en fazla 2 sene transfer cezası verirler transfer yapamayalım, gençler oynar fenamı
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

ne kadar doğru bilmiyorum ama fener maçı içinde para aldığını kabul etmiş, bu çok fena mesala, umarım beşiktaş için böyle bir şey yoktur ben sadece usulsuz transfer teklifi diye ümit ediyorum , zaten alacağımızı aldık en fazla 2 sene transfer cezası verirler transfer yapamayalım, gençler oynar fenamı

keşke öyle olsa zaten 1 sene veriliyor chelsea gibi oluruz işte necip gibi 3-4 oyuncu kazansak fırsattan istifade daha ne isteriz
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

transfer yasağı ceza değil iyilik olur beşiktaşa, net.

ahadhadkja demirören para harcamadan nası duracak ki, baskete felan harcar işte belki, kısmet. yalnız evet bu emniyet müdürü ne alaka onu şimdi gördüm o biraz kıllandırdı beni şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Fenerbahçe'liler erken seviniyor Beşiktaş'ta bizimle geliyor yalnız kalmayız diye.
Söylenenlerin hepsi doğru çıkarsa ya Beşiktaş puan cezasıyla yırtar yada Fenerbahçe küme+puan veya 2 küme birden tarzı ceza alır.
1 maçta şike yapan takımla,şike şebekesi kurup sezonun yarısını şike/teşvikle geçiren takıma aynı cezayı vericek değiller heralde.

not:Bu mesaj iddiaların hepsinin doğru olduğu varsayımıyla yazılmıştır,abuk subuk daha kanıtlanmadı diyenin evini bombalarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...