Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fizban said: hala diger takimlar kadar sucsuzuz. np. oha niye abi. başkanın yaptıklarını da mı saymıyorsunuz ? uefa bile internet sitesindeki 18 i düzeltmiş 17 yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://papazincayiri.blogspot.com/2011/07/sorusturmada-uefa-sureci-adalete-guven.html?spref=tw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ayrıca nasıl bir yüzsüzlük abi fb taraftarındaki, hakem satın almadık ama beşiktaşı satın aldık diye. hakkınızla maç kazanamadığınızı anladınız gerçi ben onu anlatmaya çalışıyordum yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 1. uefa hicbirseyi degistirmedi. sampiyonluk sayisini ZATEN arttirmamis adamlar. dandik dandik haberlere kanip ondan sonra gelip uefa bile hede hodo demeyin. 2. aziz yildirim tutuklu yargilaniyor. su an sucsuz. yargilanmak. yargi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Jeeztro burdaki tartışma için çok toysun kardeş daha.. az dur iki dakika burda ne kurtlar var adamı yerler burda ahahahah heycan yapma sen bi izle 2-3 gün ilk topic'e çalış sonra yavaştan başlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fener -83 puanla başlayacakmış Bank Asya'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tff talimatname: said: madde 74 – deliller (1) müsabaka görevlilerinin raporları tarafların ve tanıkların beyanları, maddi deliller, uzman görüşleri ve ses ya da video kayıtları kabul edilebilir delillerdir. (2) disiplin kurulu’nun, delillerle ilgili olarak mutlak takdir hakkı vardır. ancak, insan onurunu zedeleyen deliller reddedilir. (3) disiplin kurulu üyeleri delillerin takdirinde vicdani kanaatlerine göre karar verirler. muhtemelen savcı gizliliği kaldırıp belgeler dökecek tff`ye. onlar da işini rahat rahat yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 O değilde TFF'nin değerlendirmesi bugün di mi? Karar değil öyle muhabbet kısmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi niye herkes kafasına göre takımları düşürüyor ki, ben anlamadım.. gs taraftarı biraz daha uğraşsa kendini şampiyon falan ilan edecek seviyeye gelmiş abi, hayallerde yaşıyor bazı alksj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Federasyon bu içindemi kara verecek_ Uefa'dan bir ek süre felan gelirmi acaba. kurayı ertelemek gibi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 MeSh said: abi niye herkes kafasına göre takımları düşürüyor ki, ben anlamadım.. gs taraftarı biraz daha uğraşsa kendini şampiyon falan ilan edecek seviyeye gelmiş abi, hayallerde yaşıyor bazı alksj. Yok ya arada Gaziantep var o olmasa şampiyonuz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Vallahi bugünü saymazsak adamların 4 günü kaldı..Artık döker mi çöker mi bilemiyorum ama çok az günleri kaldı. Elin oğlu beklemez men kararı verir geçer olan ülkeye olur.O yüzden TFF'Den acelesi ve panik bir karar bekliyorum bu da bizim işimize yarasın sduhfsduf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 MeSh said: abi niye herkes kafasına göre takımları düşürüyor ki, ben anlamadım.. gs taraftarı biraz daha uğraşsa kendini şampiyon falan ilan edecek seviyeye gelmiş abi, hayallerde yaşıyor bazı alksj. Uğraşmaya gerek yok, hesapladık yukarıda şampiyonuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fetonun ihalesini alirsan olacagi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yargı son kararı verene kadar, bu da kasım-aralık gibi falan olur diyorlar.. hiç bi küme düşürme olayı, vesaire olmaz. şampiyonlar ve avrupa ligine de gitmesi gerekenler gider, zaten aralığa kadar elenip gideceğimiz için sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 MeSh said: yargı son kararı verene kadar, bu da kasım-aralık gibi falan olur diyorlar.. hiç bi küme düşürme olayı, vesaire olmaz. şampiyonlar ve avrupa ligine de gitmesi gerekenler gider, zaten aralığa kadar elenip gideceğimiz için sıkıntı olmaz. uefa %1 varsa düşür diyor yargıyı bekleme diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 UEFA o konuda biraz abartıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 çok saçmaymış o zaman, bilmiyorum o olayı ama. %1 varsa düşürmek ne abi, kanıtlanmadıkça suçsuzdur geyiği yok mudur? %1 şüphe görüldü, düşürüldü diyelim. suçsuzluğu kanıtlandı, nolacak? zararı uefa mı karşılayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu arada benzine yine zam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 MeSh said: çok saçmaymış o zaman, bilmiyorum o olayı ama. %1 varsa düşürmek ne abi, kanıtlanmadıkça suçsuzdur geyiği yok mudur? %1 şüphe görüldü, düşürüldü diyelim. suçsuzluğu kanıtlandı, nolacak? zararı uefa mı karşılayacak? abi italya'da şike davası halen devam ediyor, ama düşürülen takımlar düşürüldü ve ligler devam etti. Hatta şu sıralar Inter'in de o dönem şikeye karışmış olabileceği araştırılıyor. Hatta ciddi iddia falan deniyordu. Eee ne olacak? Orada en az zararı gören Inter senelerce üst üste şampiyon oldu. Karar verilecek, düşürülürse düşürülecek kalırsa kalacak. Öyle yargıyı bekleme diye birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 önceki topiği özetlesenize,kim yendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 episode 1 de aziz içeri girdi, cliffhanger olarak da özgener-sadri şeneri içeri aldılar, bekliyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hala soruşturmayı ve TFF kararını beraber sanan insanlar var şurda anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoGMeaT said: önceki topiği özetlesenize,kim yendi? Saint lightning is arrested. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Khelben said: DoGMeaT said: önceki topiği özetlesenize,kim yendi? Saint lightning is arrested. http://fenersikeyaptimi.com/ derp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar