Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

|Joker| said:

Düşsün de Fener, musleranın parası için gözyaşlarınızı görmek isteriz. Ne değeri, ne markası, ne sponsoru, ne yayın geliri kalacak. Ama düşsün, +6 puan garanti, kesin ilk 5'e girersiniz Fenersiz ligte :).

Marka değeri ne süper ligin? Biz milli takımı besleyip, avrupada adımızı duyururken Fenerbahçe olmasa aynısı olmayacak mıydı?

Her koyun kendi bacağından asılır, Fenerbahçe ile rekabet etmek taraftara keyif verir sadece, yoksa alınan aynı kupa kazanılan aynı gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer şike delillenmişse ve bu deliller iddianame sonrası basında paylaşıldığında her şey ortadaysa, esas düşürmeler yapılmazsa hem TFF hem UEFA yönetmelikleri bunu gerektirirken, UEFA'dan ban yeriz ve marka değeri direk sıfırlanır. O zaman marka değeri nasıl yok olurmuş görürsünüz. Fenerbahçe Türkiye değildir, çıkın antu kafasından
Sosyal ağlarda paylaş

00:10 oldu hala adalı ve tayfur dan haber yok!, tayfur un ifadesi saatler önce bittiği söylendi, sonra haber yok, adalı hakkında hiç bilgi yok , bakıyorum tek tek haber kanallarına sitelere felan 1 tanesi bile bir şey yazmıyor, bu adamlar mahkemedemi savcıdamı emniyettemi, çok ilginç gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala marka değeri falan deniyo uhahaha

feneri şu işten kurtarmaya çalışırlar da uefa bunun üzerine men ederse bizi bimde satılan binvezir tostluk kaşarları kadar marka değeri kalmayacak ligin haberleri yok.

bin fenerli on bin digiturk parasını yok eder ihtimaliyle böyle aptal işlere girmek çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Radyoda söyledi

said:
''Söz konusu toplantıda, Kulüpler Birliği olarak federasyonumuzla birlik ve beraberlik içinde, liglerin daha önceden planlandığı şekilde devam etmesi ve şike soruşturmasında adı geçen takımların ligden düşürülmemeleri konusunda ortak karar aldık. Aldığımız bu kararı da yaşça en büyük olmam nedeniyle kamuoyuna ben açıkladım'' dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Ama o karar sadece bu kısa sürede verilmesi gereken erken karar için. Altını çizerek söylediler ki eğer mahkeme tarafından suçlu bulunursa cezası verilecek.

aynen lathspell'in dediği gibi diye biliyorum ben de durumu
ayrıca yeni tff başkanı aydınlar'a da kulüpler birliği tarafından size düşürmeme yolunda herhangi bir istek vs. geldi mi diye soruldu
adam hayır dedi

ayrıca ünal aysalın açıklamalarına tff'nin böyle bir tepki vermesi daha da kötü. ben olayın üstünü kapatmak istiyorlar gibi bir anlam çıkarıyorum ben adamın kurcalamayın yoksa gerekeni yaparız tavrından

dansözlük/zamanlama falan demişsiniz. tff bu işi en kısa zamanda çözmemiz lazım vs. söyledi ve 1 hafta sonra yapacakları toplantı beklendi, bu süre zarfında zaten herhangi bir açıklama yapılması beklenemez
ama sen 1 hafta sonra böyle devam edecek, ligler başlayacak vs dersen galatasaray başkanı olarak da ünal aysal o açıklamayı yapar ki yaptığı açıklamada tff-kulüpler birliği toplantısında bizim bildiğimiz kadarı ile konuştuklarına ters birşey yok
yargısız infaz yapın, küme düşürün diyen yok
ünal aysalın açıklamasına bu şekilde tepki verilmesi bu kişilerin gönüllerinden geçen kararları rahat bir şekilde almak istemelerinden kaynaklanıyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...