Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

bu arada bu gözaltının gerçekleşmesinin temelinde 3 ihtimal var şimdi

- "herkes yapıyor zaten" diyip fb'yi düşürmemek için
- yalandan "herkesin üsütne gidiyoruz bakın" diyip (benim gibi) "operasyon azize karşıcılar"ı susturmak için
- gerçekten şike operasyonu

umarım 3'tür.

Vallahi ben de herkesin üstüne gidiyoruz demek için yaptıklarını düşünüyorum aslında ama bir yandan da trabzonun bir haftalık süreçte tek laf etmemesi şüpheli geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak son iki gündür tesislere gitmeyen Ferrari'nin Türkiye'den kaçtığı öğrenildi. İtalyan oyuncunun, 20 Şubat 2011 tarihinde oynanan ve 4-2 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle teknik takibe girdiği ve gözaltına alınabileceği öğrenildi.

ahahahhahaha allah inşallah şunu bi tıksalar içeri
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

serdal adalıyı caarcaklar abi , laf çıktı bi kere sdf.

ibrahim akınla sadece telefonda görüştüyse eyvallah da, para mevzuu geçtiyse yattara.

hoş para olsa, herif köpek gibi oynamazdı bize sdf

belki i.akın bir senede 2 defa şike parası almak günah demiştir hocası ondan kabul etmemiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Masquerade said:

Beşiktaşlı Ferrari şike soruşturmasında gözaltına alınacağını öğrendiği için 8 temmuz'da Türkiye'den ayrıldı (DHA)

ahaha ulan, koskoca bjk yi almis fener. helal valla ahaha.

ne kadar salakça bi haber
adamı biz gönderdik klip bul diye

abi

aynı haber ajansı yıldırım demirören için de aynı şeyi demişti, gördük yani. şu zamanda diğer klüplere atılan bokları gözardı etmek lazım. çok anlamsız çünkü haliyle. herkes saldırıyor.

ferrari antrenmanlara çıkmıyordu, noter onaylı hatta. kadro dışı bırakıldı, sonra antrenmanlara gelmedi tepki olarak. noter ile bu tespit edildi, bjk de gönderdi adamı git takım bul diye llama nın dediği gibi.

her yurtdışına çıkan şike yapsaydı öhöö
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...