Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Ben anlamıyorum bu işi ya. Dün Cavcav açıklama yapıyor, ağız birliğine vardık, kimsenin düşmesini istemiyoruz diye.

Kulüpler birliğinde Galatasaray temsilcisi yok mu? Neden basın toplantısında bu dile getirilmiyor?

Ben de herkes gibi bu konunun bir an önce aydınlanmasını diliyorum. Ancak federasyon elimizde delil yok, iddianame yok diyerek topu yargıya atıyor. Kardeşim, iste o zaman gerekli bilgiyi. Gerekirse ligleri geciktir. Ligler 5 Ağustosta başlayacak. EE, sonra? Üç ay sonra 3-4 kulüp için düşürme kararı alırsa ne olacak? Avrupaya giden takımlardan düşenler olursa, Avrupa kupalarından da men edilecekler UEFA tarafından? Ülke futbolu olarak zaten en alt seviyedeyiz, daha da altına ineceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ünal başganda 2dkda hemen gt attı.Baktı federasyondan bekledikleri karar çıkmadı 2 gün önce dediklerine bak şimdi hemen,olmadı fb bjk ts düşsün bekleyelim moduna girdi.Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler hesabı tek bşaına şampiyonluk hayalleri kurmaya başlamış bile.Hahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

abi Aydınlar da çok zor durumda ama talihsiz oldu tabi. Yine de UEFA'nın bugünkü resti sonrası en kısa zamanda delilleri isteyip gerekeni yapacaklardır. Milli takım ve tüm kulüpler avrupadan men edilirse kimse affetmez onları ve tarihin en kötü TFF başkanı olarak da tarihe geçer kendisi

Görev aldığı 1 haftada bu ünvanı haketmekte büyük başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

abi Aydınlar da çok zor durumda ama talihsiz oldu tabi. Yine de UEFA'nın bugünkü resti sonrası en kısa zamanda delilleri isteyip gerekeni yapacaklardır. Milli takım ve tüm kulüpler avrupadan men edilirse kimse affetmez onları ve tarihin en kötü TFF başkanı olarak da tarihe geçer kendisi

balon değil mi u uefa nın resti
ben gerçek değil sanıyordum
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

ABOOOO

Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz

Türk futbolu çok ağır bir şaibe altında. Toplumumuzu sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve yaygın olduğu anlaşılan büyük bir sorunla karşı karşıyayız.

Göreve yeni başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ne denli ağır bir sorumluluk altında olduğunun bilincindeyiz. Kararların geciktirildiği her gün Türk sporuna zarar vermektedir. Bilelim ki dünyanın saygın bir gücü olmaya soyunmuş bir ülkesi olarak asıl verdiğimiz sınav etik değerlere sahip çıkma konusundaki kararlılığımızdır.

Galatasaray olarak biz, Türk futbolunun içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Federasyon’umuza ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

Galatasaray camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

el elin bitini sırıkla öldürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı yaydıkça ceza vermesi zorlaşacak diye herkesi bulaştırıyorlar ve GSde kendine de bişiler bulaşır diye haklı olarak korunmacı bir yapıya girmiş.
EUFAnın resti tutar veya tutmaz bilemem ama lig düşürme olmaz ise çok çirkin bi sezon olacaktır sürekli birbirine atar yapan programlar fener suçluydu suçsuzdu veya TFF başkanı kayırdı vs vs vs falan çirkinlik olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...