nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahahha zavallılar ya, seçtiğin başkan kulüp adına şike yapıyorsa tabii ki düşecek takım. Adnan reis yaptıysa biz de düşecez, ideali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bence hapse atsınlar yapanları takımı rahat bıraksınlar sonuçta emek var o kadar bi de galibiyetten alınan parayı napıcaklar mesela diyelim ki şike var kazandıgımız 3 maçta kazanana bi para veriyolar onu da mı geri alıcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 evet? Ya Berk, kararlar caydırıcı olmalı, caydırıcı olacak ki bundan sonra diğer yöneticiler de tetikte olacak ve öğrendikleri anda engel olacaklar bu duruma. Hayır çoğu yerde var bu küme düşürme olayı. Şirket yöneticisinin yediği haltlar da şirjketi zan altında bırakabilir mesela, onun gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o zaman sızalım gassaray yönetim kuruluna yedirelim parayı aptal gerçekten yenebilicekleri kadar zayıf bi takıma sonra yakalanalım düşürsünler gasarayı ben de en fazla hak mahrumiyeti alırım negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Hapis cezası alıyosun artık yalnız, ayrıca şike yaptırdığın çıkana kadar başka takım için komployla sızdığın da çıkar rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adam çeliktepe lisesine siziyor sanki, 2 satirda sizdi gsye fgdhjgfdkmıhdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bilerek sızdırtırsın ya ne biliyim yada 2. başkan yapıyo bunu iddiadan sağlam para kırmak için mesela alakası yok ama başka insanların yada hiç uğraşmasınlar ahmete mehmete hüseyine x kişisine yaptırsınlar elleri kirlenmez hatta o kişiye de 4 kişi aracılığıyla ulaşşsınlar filan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ya zaten en zor kanıtlanan şike yöntemi, ama bir yöneticinin isterse 80 aracı olsun, ulaşıp yaptırdığı kanıtlanırsa gg. Zorlama olm sdfdsf ayrıca hiçbir kulübe öyle sızamazsın, sağlam background check yaparlar yöneticiliğe kabulden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sızma dediğin nedir ki sağ tuş stealth 4 e basıp çıkan seçeneklerden unal aysalı seç.al gs başkanısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gsl den mezun adamı löngürt diye alıyolar resmen ya yapmak isteyen yapar elbette benim demek istediğim şey bireylerin hatalarının futbolcunun emeğine yansıtılmaması fener son 18 maça bakarsak hangisini yatarak kazandı yada hangisini haketmedi istatistikleri dökerim ortaya sonuçta sen tüm takımı satın almıyosun şikeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 wololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi yapacak bir şey yok, kulüp dewdiğinin sorumluluğu var. Gerek borsaya, gerek diğer kulüplere gerekse taraftarlara. Futbolcuların emeğine yazık, ama o emeğe yazık eden düşüren federasyon değil, sorumsuz yöneticiler. Şunu anlasanız rahatlayacağız. Bak sana samimi söylüyorum, ki yalan söylemem sana, GS yaptıysa düşsün diyorum ya. Bunun tek uygun cezası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yahu fener 18 maçı şikeyle aldı diyemeyiz ama belliki denzili ve trabzon faciasından sora işi garantiye almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben dediydim "gençler korkmayın başkanınız garantilemiştir bu sefer, şansa bırakmamıştır" diye, inanmamışlardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 denizlideydim denizli maçında otobüsle dönerken uçağa yolun yarısını yaktılar geçen sezon stadı yaktılar bu sezon da olsaydı modayı filan ateşe verirlerdi köprüyü yıkarlardı aziz de garantiye almış işte yapmak da sıkıntı ama o da çok memnun değil sonuçta adam fenerbahçeli leke sürülücek hem takıma hem de ona yakalanırsa ki gg oldu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bjkliler neden gözaltında öğrenebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ya heralde ibrahim akın olayından gözaltında onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ah sevgili emniyetim fenerbahçe olunca konu 19 MAÇTA ŞİKE YAPTILAR ELİMİZDE DELİL VAR diye açıklama yapsın şimdi bjkliler neden gözaltın dendiğin de herkesin farklı bi yorumu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fenerbahçe'nin 19 maçında şike var diye açıklama yapmadılar, toplam 19 maçta şike var dediler ve maçları resmen açıklamadılar. less QQ pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 olay o değil fenerbahçe söz konusu olduğunda emniyet herşeyi çözmüş gibi konuşurken saçma salak emniyeti aşıcak açıklamalar yapılırken şimdi hiç bişey söylenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sivas da sözkonusuydu, diğer takımlarınkiler de zaten 2. dalgada alınacaktı, belliydi muhtemelen. Medya Fener'i abarttı diye emniyete yüklenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bana noluyo sa gecenin bir yarısı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 abi var barça real kadar istikrarımız gruplara kalıyoruz 10 yılda bi çıkıyoruz filan işte onlar da finallere kalıyolar paso arada sırada da kalamıyolar reverse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Noyanh said: kombine alıyordum bugun tamda iyiki almamışım ne senaryosu belli olan futbol mu olur türkiye de futbol tff baskanının konusmalarıyla bitmiştir. he geri adım atarlarsa bilemem trabzon lu taraftarlarda kendileride topun agzında olmasına ragmen atarlanmış tff ye kulupler birliğine. bence cok da güzel olmus. futbolu yoneten adamların alayı karaktersiz bundan avrupa da bir porto ya da ne bilim bir schlake kadar istikrarımız yok hadi real madrid i barca yı falan geçtim . (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Aydınlar rengini belli etti ama çaresi kalmayacağının o da farkında gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar