Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

evet? Ya Berk, kararlar caydırıcı olmalı, caydırıcı olacak ki bundan sonra diğer yöneticiler de tetikte olacak ve öğrendikleri anda engel olacaklar bu duruma. Hayır çoğu yerde var bu küme düşürme olayı. Şirket yöneticisinin yediği haltlar da şirjketi zan altında bırakabilir mesela, onun gibi düşün
Sosyal ağlarda paylaş

bilerek sızdırtırsın
ya ne biliyim yada 2. başkan yapıyo bunu iddiadan sağlam para kırmak için mesela
alakası yok ama başka insanların
yada hiç uğraşmasınlar ahmete mehmete hüseyine x kişisine yaptırsınlar elleri kirlenmez
hatta o kişiye de 4 kişi aracılığıyla ulaşşsınlar filan falan
Sosyal ağlarda paylaş

gsl den mezun adamı löngürt diye alıyolar resmen

ya yapmak isteyen yapar elbette benim demek istediğim şey bireylerin hatalarının futbolcunun emeğine yansıtılmaması

fener son 18 maça bakarsak hangisini yatarak kazandı yada hangisini haketmedi
istatistikleri dökerim ortaya
sonuçta sen tüm takımı satın almıyosun şikeyle
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapacak bir şey yok, kulüp dewdiğinin sorumluluğu var. Gerek borsaya, gerek diğer kulüplere gerekse taraftarlara. Futbolcuların emeğine yazık, ama o emeğe yazık eden düşüren federasyon değil, sorumsuz yöneticiler. Şunu anlasanız rahatlayacağız. Bak sana samimi söylüyorum, ki yalan söylemem sana, GS yaptıysa düşsün diyorum ya. Bunun tek uygun cezası bu.
Sosyal ağlarda paylaş

denizlideydim denizli maçında otobüsle dönerken uçağa yolun yarısını yaktılar

geçen sezon stadı yaktılar

bu sezon da olsaydı modayı filan ateşe verirlerdi
köprüyü yıkarlardı

aziz de garantiye almış işte
yapmak da sıkıntı ama
o da çok memnun değil sonuçta
adam fenerbahçeli leke sürülücek hem takıma hem de ona yakalanırsa ki gg oldu gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

kombine alıyordum bugun tamda iyiki almamışım ne senaryosu belli olan futbol mu olur
türkiye de futbol tff baskanının konusmalarıyla bitmiştir.
he geri adım atarlarsa bilemem
trabzon lu taraftarlarda kendileride topun agzında olmasına ragmen atarlanmış tff ye kulupler birliğine. bence cok da güzel olmus.
futbolu yoneten adamların alayı karaktersiz bundan avrupa da bir porto ya da ne bilim bir schlake kadar istikrarımız yok hadi real madrid i barca yı falan geçtim .

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...