Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yalnız sorguya alınan topçuların adı iddianamede yer alırsa futbol hayatları bitiyor ueafanın sıfır tolerans mantığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: evet grast evet, seni bu güzel üslubunla görmek çok iyi :) @bonjo: Polisle anlaşıp ötüyorlar ve salınıyorlar diye tahmin ediyorum şahsen. Esas amaçları ana adamları yakmak. FIFA zaten gerekli cezaları verir olaylar netleştikten sonra, eğer ki şike varsa Aga şike yapan kim olursa olsun futbolcu , teknik adam , yönetici farketmez , futbolda şiddet yasasına göre hapis yatmak zorunda , ortada bir şike varsa yatacaklar içerde , ya içeri bir sürü futbolcu alınacak yada hiç bir şey ispatlayamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tinu said: Grast said: Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin Grast said: Ankaraspor küme düşürülmedi Ankaraspor'un lisansı iptal edildi.. Arasındaki farkı açıklamama gerek varmı ? Açıklayabilirim Vur dedik öldürdün. ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Evet, işlenen bir suç için var olan en hafif cezanın alınması imkansız. İşte hukuk! O zaman ceza kanunu hazırlamanın ne anlamı var? Madem belirtilen en hafif cezayı bile almak imkansız? İtiraz edersin mecburen düşürürlerse "en hafif ceza"nın da altına? Neyse of öyle bir yazıyorsun ki çok başarılısın insanları sinir etmekte, çok iyi troll olur senden. Düşün bence bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fistan said: dasaaa said: adalet olsa soruşturma süreci böyle ilerler miydi acaba? diye sormamış olmanız ise garip olmuş hani.adalete inanan adamlar niye adalete karşı gelip yargısız infaz yapıyorlar ben de karmaşadan çıkamadım Buddha said: Abi en basidinden elinde deliller varsada bu kadar taraftara bu süreci yansıtmak zorunda değilsin. Ben ne kadar yayın yasagına karşı olsamda Deniz Feneri'ine yayın yasağı getiriyorsunda şu soruşturmaya neden getirmiyorsun. En azından ne olursa olur taraftar bir kerede öğrenir kabullenir. Amaç farklı yani atgözlüğü falan yani. Kaldı ki Hollywood filmi gibi araştırıyorsun iyi güzel geç bile kaldınız. Bu basına düşen delillerden şayet biri bile gerçek çıkarsa gizli soruşturmada bunları sızdıranlarıda Hollywood hesabı takip edip araştırıyor mu acaba? O kişiler bulunup cezalandırılacak mı? Hukuk diye 500 sayfa ağladık demi? KAldı ki o Hukuk'a artık güvenmiyorum, o hukuk başkalarının tekelinde onların menfaatine hizmet ediyor diyen pati insanı bile birden Hukuk'a çok güvenir oldu. Video vardı önceki başlıkta büyüklerim izin verdi dedi ne operasyonlar olacak falan demiş (Sanırım başkası için) aynı adamın abisi şuan şu soruşturma için ötüyor. Bu adamlar BÜYÜKLERİNDEN izin alabiliyor da ki kimdir neyin nesidir oda belli cemaatçiler. FB taraftarı yıpranmasın diye bu soruşturmaya yayın yasağı getirilmiyor mu? Büyüklerimizden izin aldık falan. Milletin vicanını bile dolandırdınız Deniz Feneri ile ve yayın yasağı getirdiniz şimdi neden böyle bir kamuoyu oluşturuluyor zemin hazırlanıyor yine bir alıştırma inandırma aldatma piskolojisi? Eskiden FB GS BJK taraftarı 10 tane adam aralarında kavga bile etse anahaber bültenlerinde bile yayınlanırdı geçtim spor haberlerini. Bir sürü FB'li yürüyüş yapıyor ben sadece FB TV'de izleyebildim. Bakın kim düşüyorsa düşsün gerçekten futbolunda değilim.Ama bunlarıda konuşalım. Ondan sonra bunları konuşmayıp atgözlüğü falan diye milleti trollemekte çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 +6 puanla başlıyoruz yine süper lige dsffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fistan said: +6 puanla başlıyoruz yine süper lige dsffss bakıyorumda bugün bülbül gibi şakıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 böylesi daha iyi abi, şampiyon sanıp kutlama süresi konusunda rekora koşacaklar, 5 ay olacak iddianame hazırlandığında rekor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu arada geçen sezon gs berabere kaldı bi maçta, +4 diyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 tinu said: Grast said: Ya şu mesajı yazacağına 2-3 sayfa geri git oku. Varolan bir sezon içinde lisans iptali ve küme düşürülme gibi bir ceza söz konusu değil. Anlatamıyorum heralde. UEFA'nın maçları iptal etme gibi bir durumuda yok geçmişteki emsallerden. Ne tür cezalar verilebilir. Olay nereye gelebilir daha önceki sayfaları okuyarak zaten fikir sahibi olabilirsin Grast said: Ankaraspor küme düşürülmedi Ankaraspor'un lisansı iptal edildi.. Arasındaki farkı açıklamama gerek varmı ? Açıklayabilirim Kırpa kırpa bi araya getirince güzel olmuşta. Mevcut konuşma içerisinde oraya onu neden yazdığımı okuyarak anlayabilirsin. Şike soruşturması kapsamında TFF'nin kararı'dır ki "BİR ÖNCEKİ SEZONA DAİR" Küme düşürme ve Lisans iptali SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. Doğru algılayalım ona göre yapalım. Bir Önceki sezon yapılan bir ihlalin mevcut Sezon içinde küme düşürülmesi yada lisans iptali mümkün değildir. Ayrıca Şike suçu kapsamında Lisans İptali gibi bir Cezada söz konusu değildir. Varolan ihlal aynı sezon içerisinde gerçekleşiyorsa Lisans İptali yapılabilir. Fakat yukarda bilmem kaç kere yazdım bilmiyorum ama Önceki sezona dair bir ceza Mevcut sezon içerisinde Lisans iptali veya küme düşürülme olarak Verilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Esh said: bu arada geçen sezon gs berabere kaldı bi maçta, +4 diyin bari. şike yapmadık onda ondandır ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 4Ever said: Bonjo said: Helal olsun böyle aklı selim Galatasaraylılarda var . ne haysiyetsiz adamlarmış. IQlarıda düşük sanırım biraz kendi yönetiminizden örnek alın adamlar fenerbahçenin küme düşmesi durumunda futbolcuları dağılmasın diye bonservislerini almamak şartı ile yabancıları fenerbahçe süper lig'e geri dönene kadar kiralama teklifinde bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Grast said: Kırpa kırpa bi araya getirince güzel olmuşta. Mevcut konuşma içerisinde oraya onu neden yazdığımı okuyarak anlayabilirsin. Şike soruşturması kapsamında TFF'nin kararı'dır ki "BİR ÖNCEKİ SEZONA DAİR" Küme düşürme ve Lisans iptali SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. Doğru algılayalım ona göre yapalım. Bir Önceki sezon yapılan bir ihlalin mevcut Sezon içinde küme düşürülmesi yada lisans iptali mümkün değildir. Ayrıca Şike suçu kapsamında Lisans İptali gibi bir Cezada söz konusu değildir. Varolan ihlal aynı sezon içerisinde gerçekleşiyorsa Lisans İptali yapılabilir. Fakat yukarda bilmem kaç kere yazdım bilmiyorum ama Önceki sezona dair bir ceza Mevcut sezon içerisinde Lisans iptali veya küme düşürülme olarak Verilemez ankaraspor'un başkanı sezon içinde seçilmedi diye hatırlıyorum ben? sezon başlamadan önce oldu, süre verdiler, sonra sezon içinde düşürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: böylesi daha iyi abi, şampiyon sanıp kutlama süresi konusunda rekora koşacaklar, 5 ay olacak iddianame hazırlandığında rekorŞunuda belirtiyim. Şampiyonluk kutalamasını yapmıyoruz. Şampiyonluğun hala bizde kalacağına dairde bir yorum yapmıyoruz buna yargı süreci karar verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: böylesi daha iyi abi, şampiyon sanıp kutlama süresi konusunda rekora koşacaklar, 5 ay olacak iddianame hazırlandığında rekor Al abi işte ondan sonra ben adalet istiyorum maksat futbol temizlensin laga luga yaptın. Önceki sayfada FB taraftarına yazık falan diyor. Hangi yüzle bir insan 2 başlıkta yaklaşık 600 sayfa çelişkili konuşmayı argümansız sallamayı birde üstüne kendi yaptıklarıyla insanları suçlayıp adminlere ban mesajı vermeyi devam ettirebilir? Heralde patide bu rekoru sen kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 El-Barto said: Grast said: Kırpa kırpa bi araya getirince güzel olmuşta. Mevcut konuşma içerisinde oraya onu neden yazdığımı okuyarak anlayabilirsin. Şike soruşturması kapsamında TFF'nin kararı'dır ki "BİR ÖNCEKİ SEZONA DAİR" Küme düşürme ve Lisans iptali SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. Doğru algılayalım ona göre yapalım. Bir Önceki sezon yapılan bir ihlalin mevcut Sezon içinde küme düşürülmesi yada lisans iptali mümkün değildir. Ayrıca Şike suçu kapsamında Lisans İptali gibi bir Cezada söz konusu değildir. Varolan ihlal aynı sezon içerisinde gerçekleşiyorsa Lisans İptali yapılabilir. Fakat yukarda bilmem kaç kere yazdım bilmiyorum ama Önceki sezona dair bir ceza Mevcut sezon içerisinde Lisans iptali veya küme düşürülme olarak Verilemez ankaraspor'un başkanı sezon içinde seçilmedi diye hatırlıyorum ben? sezon başlamadan önce oldu, süre verdiler, sonra sezon içinde düşürdüler.Bakın tekrar tekrar yazıyorum. Ankaraspor Küme düşürülmedi LİSANSI İPTAL EDİLDİ. Çünkü ihlal aynı sezon içerisinde devam ediyordu. Ankaraspor Aynı şekilde Lisanssız olduğu için bu sezonda Bank Asyada maçlara çıkmadı. Lisansı geri alıp Küme düşmemiş şekilde mevcut liginde BANK ASYADA bu sezon mücadele edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: @inprc: Nereye kapanıyor olaylar? yıllarca şikeden bezmiş bir futbol taraftarı kitlesinin nereden baksan %60'ı bu olayı asla unutmaz, unutturmaz. Ha medya unuttursa da, UEFA da mı unutacak? lol hayal kurmayın, suçlu bulunurlarsa cezalarını çekecekler herkes gibi ben fenerli değilim niye hayal kurayım.bu ülkede yaşıyoruz hepimiz. işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz biliyoruz malesef.bir daha yazayım GS ve BJK dahil bütün kulüp başkanları bugün bildiriye imza attı. zaten en baştan beri istemiyorlar fenerin düşmesini.onların desteği siyasileri, onlarda yargıyı kolayca yönlendirebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adamınbiri said: biraz kendi yönetiminizden örnek alın adamlar fenerbahçenin küme düşmesi durumunda futbolcuları dağılmasın diye bonservislerini almamak şartı ile yabancıları fenerbahçe süper lig'e geri dönene kadar kiralama teklifinde bulundu 6+2+8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 lan fener yuzunde turk takımları avrupa maclarından da olacak,nası bi tff ymiş o be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 türkiye fener federasyonu lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 adamınbiri said: 4Ever said: Bonjo said: Helal olsun böyle aklı selim Galatasaraylılarda var . ne haysiyetsiz adamlarmış. IQlarıda düşük sanırım biraz kendi yönetiminizden örnek alın adamlar fenerbahçenin küme düşmesi durumunda futbolcuları dağılmasın diye bonservislerini almamak şartı ile yabancıları fenerbahçe süper lig'e geri dönene kadar kiralama teklifinde bulundu Aga her takımın taraftarının iyisi kötüsü var , benim cevremde bir sürü GS lı var en koyusundan hepsi destek oluyorlar , GS sız FB , FB siz GS olmaz daha bunu kavrayamamıslar , bu farklı bir psikoloji , fanatiklikden holiganizm e kayan bir tür , Allah dan çevremde bu tür insanlar yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 @Buddha: Abi trollüyorum, eğlence bu sddfsdf hayır Trabzon da düşsün diyorum zaten. Demiyor muyum? Allah allaaah @Grast: Abi Ankaraspor "lisansı iptal edildiğinde" süper ligdeydi. Sonra oyanayacakları tüm maçlar için diğer takımlara 3er puan verildi ve Bank Asya'dan devam ettiler ertesi sezon. Yanılıyor muyum? Bu cezanın düşürme cezasından farkı ne? Bilmediğimden soruyorum bu sefer cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Grast said: Bakın tekrar tekrar yazıyorum. Ankaraspor Küme düşürülmedi LİSANSI İPTAL EDİLDİ. Çünkü ihlal aynı sezon içerisinde devam ediyordu. Ankaraspor Aynı şekilde Lisanssız olduğu için bu sezonda Bank Asyada maçlara çıkmadı. Lisansı geri alıp Küme düşmemiş şekilde mevcut liginde BANK ASYADA bu sezon mücadele edecektir. adamlar süper ligdeydi, lisansı alınıp kaldığı yerden devam etcekse niye süper ligde başlamıyo? bide dediğim gibi ihlal sezon öncesinden başlamış, nasıl ileriye dönük ceza veriliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 inprc said: nileppezdel said: @inprc: Nereye kapanıyor olaylar? yıllarca şikeden bezmiş bir futbol taraftarı kitlesinin nereden baksan %60'ı bu olayı asla unutmaz, unutturmaz. Ha medya unuttursa da, UEFA da mı unutacak? lol hayal kurmayın, suçlu bulunurlarsa cezalarını çekecekler herkes gibi ben fenerli değilim niye hayal kurayım.bu ülkede yaşıyoruz hepimiz. işlerin nasıl yürüdüğünü hepimiz biliyoruz malesef.bir daha yazayım GS ve BJK dahil bütün kulüp başkanları bugün bildiriye imza attı. zaten en baştan beri istemiyorlar fenerin düşmesini.onların desteği siyasileri, onlarda yargıyı kolayca yönlendirebilir.. ama onlar UEFA'yı FIFA'yı yönlendiremez. Suç tespit edildiyse disiplin yönetmeliğinde ne ceza yazıyorsa onu verecekler, vermezlerse FIFA bize çok güzel şeyler verecek kalın kalın böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar