Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ohoo olmaz olurmu, dolu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 escape said: benjani said: aziz yıldırım suçlu bulunursa değil, fb için şikeye filan karıştıysa küme düşürülür. ben çok merak ediyorum, "şike yok" diyen var mı acaba? yani "alın teriyle alınmış bir şampiyonluk var" diyen biri var mı? hem şike var hem alın teriyle aldık. gol ve penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ortada bir hüküm yokken siz niye şike var diyorsunuz?siz şike var derseniz, biz de yok deriz.herkes kendi görüşünden bakıyor olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dava sonucu değil , delillerin açıklanması isteniyor bende bu delillerin açıklanması bu tutuklama ve sorgular bittikten sonra olacağını düşünüyorum yani öyle seneler felan sürmeyecek , ve bu olursa sezon ortasında küme düşer fener ve 2 senesi gider, işte o zaman da fenerliler madem suçluduk baştan ne düşürmediniz , komplo var 1 sene değil 2 senemiz gitti diye olay çıkartıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Grast said: Şu an Metris cezaevinde bulunan hiç bir SANIK. Suçlu değildir. Suçlu olup olmayacağı kararı için beklemedeler. peki ama ya nillepezdel said: benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur nolucak? hee? he? gencecik galatasaraylıların gururuyla hakkıyla onuruyla ve bilimum şeyleriyle oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ahahah gol ve penaltı vidyosunu koysun biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fenerbahçe'ye, Trabzonspor'a (sadri tutuklanırsa) ve Sivasspor'a yazık olacak bu karar yüzünden. Zira %90 ihtimalle 3 ay sonra iddianame hazırlanınca federasyon çaresiz kalıp düşürecek ve 1 sezon yerine 2 sezonları harcanmış olacak. Bursa'nın şampiyonlar ligi konusunda haksızlığa uğrayacak olması da cabası. Ancak, federasyon en doğru kararı verdi şu an, delil verilmemişse, ki soruşturma bitmediği için verilemiyor sanırım, ve mevcut TFF'de de şikeciler olduğu geçiyor, düşürülmemesi normal. Ancak tedbiri karar olarak en üst düzey yöneticileri tutuklu olan bir takımı şampiyonlar ligine göndermeyebilirlerdi, bu daha doğru bir hareket olurdu. Neyse Aydınlar ustaca savuşturdu durumu şimdilik, herkes için en az zarar durumu bu olacak. Ama şike suçlamasıyla yöneticilerin içeride olduğu bir durumda olaylar çözülene kadarki 2,5 aylık lig sürecinde her maç sonunda çıkacak olayların önüne nasıl geçebilecekler o da merak konusu. Ortada dava falan yokken bile yaşanan şike kaosu, şimdi tavan yapacaktır. Bunun da üstesinden gelirse Aydınlar, o zaman gerçekten helal olsun derim. Güncel başlıklar da 2-3 gün içinde rahatlar artık birkaç aylığına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bi de yarınki uefa açıklamasına kadar kaç sayfa yapıcaz başlığı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fistan said: tamam arkadaşlar fb sezon ortası kümeye düşürülecek.olmazsa seneye düşürülecek.seneye de olmazsa diğer sene düşürülür. Umutlarınız tükenmesin hiç bir zaman. Kovalayın bu işi sonuna kadar hehehe umut fakirin ekmeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 fizban said: valla kulupler birligindeki 17 takimi satin almisiz, hepsi kalmamizi istiyor. kendi karları için kalmanızı istiyorlar, masumsunuz diye değil. Onlar etik değerlere sahip çıkmıyorsa onların problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sevindi sabiîler. Yazııık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yazık lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Helal olsun böyle aklı selim Galatasaraylılarda var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: fizban said: valla kulupler birligindeki 17 takimi satin almisiz, hepsi kalmamizi istiyor. kendi karları için kalmanızı istiyorlar, masumsunuz diye değil. Onlar etik değerlere sahip çıkmıyorsa onların problemi eğer şike yaptıysa aziz yıldırımın etik değerlerinde tüm kulübe ve taraftara mal etmeyin ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 El-Barto said: Grast said: Ah ah ah. Tekrar yaziyim. Hukukta iddia kadar Savunmada önemlidir. Savunmaya henüz başvurulmamış durumda. Tekrar ediyorum savunma verilmedi sadece ifade verildi. Tutuklanmak Suçlu bulunmak değildir Tedbirdir. ya savunma önemli de, savunmadan sonra fenere yine patlayabilir. sen neye göre suçu azaltıyosun onu anlamıyorum ben. millet kanıt görmeden azizi suçluyo, bazı fenerlilerde tam tersi kanıt yok aziz masum diyo. ben yine başından beri söylediğimi söyliyim. eğer aziz yıldırım suçlu bulunurda fener küme düşmezse ne ligin ligliği kalır, ne futbolun tadı. edit: bi de sezon ortasında küme düşürülmüyosa şike yaptığı anlaşılan adam azcık oyalasın, sezon başlasın. en kötü eksi puanla başlar. hangi enayi gidip sezon sonunda küme düşürtür takımını o zaman?Tamamda hukukta zaten açıklar vardır. Ve zaten fenerbahçe'nin oyalama politikası içinde olduğunu görmüyormusunuz ? Benim burda tek bir mesajımı bul Fenerbahçe suçsuzdur dediğim bi daha mesaj yazmam buraya. Ben sadece Hukuki prosedürü anlatıyorum . TFF den çıkacak kararları yazıyorum. Fenerbahçe sütten çıkmış ak kaşıktır demedim ben. Sadece Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi imkansızdır dedim. Fenerbahçe'yi bundan sonraki süreçte bekleyen durumları söyledim. Fenerbahçenin suçluluğu yada suçsuzluğu hakkında yorum yapmak bize düşmez ki hiç birşey bilmiyoruz. Biliyolarki içeri atıyorlar diyenlerde bi okadar saçma yorumlar yapıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bonjo said: Helal olsun böyle aklı selim Galatasaraylılarda var . ben bunların şerefini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Vendy said: nileppezdel said: fizban said: valla kulupler birligindeki 17 takimi satin almisiz, hepsi kalmamizi istiyor. kendi karları için kalmanızı istiyorlar, masumsunuz diye değil. Onlar etik değerlere sahip çıkmıyorsa onların problemi eğer şike yaptıysa aziz yıldırımın etik değerlerinde tüm kulübe ve taraftara mal etmeyin ozaman. Taraftarlara mal etmem, ama kulübün adı şikeciye çıkacak, sonuna kadar da kullanacağız bunu :) Ya Grast Türkiye'nin en önemli avukatlarının savccılarının falan fikir birliği sağlayamadığı konuda şöyle bilirkişilik taslamayı bıraksan artık? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 valla bilmem onu bunu ama suçlu bulunup düşürülmezse cimbom old boys'un intikamı acı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bonjo said: Helal olsun böyle aklı selim Galatasaraylılarda var . madem kocalarına bu kadar sadıklar onlarda gitsin aşağıya (gidelecekse) loool ne saçma hareketler bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 daha ilk gün bu foruma mesaj attım.olan aziz yıldırama olacak bu ülkede 3 büyükleri asla düşüremezler.en başta g.saray ve beşiktaş yönetimleri istemiyor zaten düşmesini fenerin.onlar istese bu olay ertelenemezdi.büyük ihtimalle olaylar soğuyacak ve aylar sonra iş kapanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Myshkin said: THARKAS said: oyle yada boyle 82 puani 10 macta sike yaparak toplamis fenerle 82 puani tek bir macta sike yapmayi beceremeden toplamis trabzon arasinda sampiyonlugu hakeden takim trabzonspordur. EEĞER ŞİKELERİMİZİ ORTAYA KOYACAK OLURSAK EĞER ŞİKELERİ ORTAYA KOYACAK OLURSAK ALLAHIMA YEMİN EDERİM Kİ SENİN ŞİKEN BENİM ŞİKEMİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKER TÖVBE İSTER AGAHAHAHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA&feature=share :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 @inprc: Nereye kapanıyor olaylar? yıllarca şikeden bezmiş bir futbol taraftarı kitlesinin nereden baksan %60'ı bu olayı asla unutmaz, unutturmaz. Ha medya unuttursa da, UEFA da mı unutacak? lol hayal kurmayın, suçlu bulunurlarsa cezalarını çekecekler herkes gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 nileppezdel said: Vendy said: nileppezdel said: fizban said: valla kulupler birligindeki 17 takimi satin almisiz, hepsi kalmamizi istiyor. kendi karları için kalmanızı istiyorlar, masumsunuz diye değil. Onlar etik değerlere sahip çıkmıyorsa onların problemi eğer şike yaptıysa aziz yıldırımın etik değerlerinde tüm kulübe ve taraftara mal etmeyin ozaman. Taraftarlara mal etmem, ama kulübün adı şikeciye çıkacak, sonuna kadar da kullanacağız bunu :) Ya Grast Türkiye'nin en önemli avukatlarının savccılarının falan fikir birliği sağlayamadığı konuda şöyle bilirkişilik taslamayı bıraksan artık? :)Sen cidden yüzsüzsün ya kusura bakmada. Bir özür bekliyorum artık. Haklı çıkan ben oldum yine ben olucam. Hukukçuların vs fikir birliği sağlayamadığı dediğin olayda tüm hukukçular aynı fikirdeydi zaten. Bende bu fikir birliğini aktarmıştım biyerimden element uydurup yazmadım onları. Siz hayal dünyasında yaşıyordunuz. Yaşamaya devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar