Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Abi en basidinden elinde deliller varsada bu kadar taraftara bu süreci yansıtmak zorunda değilsin. Ben ne kadar yayın yasagına karşı olsamda Deniz Feneri'ine yayın yasağı getiriyorsunda şu soruşturmaya neden getirmiyorsun. En azından ne olursa olur taraftar bir kerede öğrenir kabullenir. Amaç farklı yani atgözlüğü falan yani. Kaldı ki Hollywood filmi gibi araştırıyorsun iyi güzel geç bile kaldınız. Bu basına düşen delillerden şayet biri bile gerçek çıkarsa gizli soruşturmada bunları sızdıranlarıda Hollywood hesabı takip edip araştırıyor mu acaba? O kişiler bulunup cezalandırılacak mı? Hukuk diye 500 sayfa ağladık demi? KAldı ki o Hukuk'a artık güvenmiyorum, o hukuk başkalarının tekelinde onların menfaatine hizmet ediyor diyen pati insanı bile birden Hukuk'a çok güvenir oldu.

Video vardı önceki başlıkta büyüklerim izin verdi dedi ne operasyonlar olacak falan demiş (Sanırım başkası için) aynı adamın abisi şuan şu soruşturma için ötüyor. Bu adamlar BÜYÜKLERİNDEN izin alabiliyor da ki kimdir neyin nesidir oda belli cemaatçiler. FB taraftarı yıpranmasın diye bu soruşturmaya yayın yasağı getirilmiyor mu? Büyüklerimizden izin aldık falan. Milletin vicanını bile dolandırdınız Deniz Feneri ile ve yayın yasağı getirdiniz şimdi neden böyle bir kamuoyu oluşturuluyor zemin hazırlanıyor yine bir alıştırma inandırma aldatma piskolojisi? Eskiden FB GS BJK taraftarı 10 tane adam aralarında kavga bile etse anahaber bültenlerinde bile yayınlanırdı geçtim spor haberlerini. Bir sürü FB'li yürüyüş yapıyor ben sadece FB TV'de izleyebildim.

Bakın kim düşüyorsa düşsün gerçekten futbolunda değilim.Ama bunlarıda konuşalım. Ondan sonra bunları konuşmayıp atgözlüğü falan diye milleti trollemekte çok saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

sene ortasında ligden düşme diye bişey olmaz, ya şimdi yaparlar ya da sezon sonunu beklerler.
TFF Kanunlar linkleniyordu buraya. Orada geçen bir madde var. İddia konusu sezonun ardından gerçekleşen bir sonraki sezonunun tamamlanmasının ardından, iddia konusu sezona dair verilebilecek karar sadece puan düşürmeden ibarettir (TFF yeni kanunda yazıyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

fizban said:

iddianamenin oluşmasının 1 yılı bulabileceğinin farkında mısınız ?

uefanın iddianame için 1 yıl beklemeyeceğinin farkında mısınız?
UEFA'nında dediği gibi iddialar kanıtlanana kadar herkes masumdur. Zaten bu sebepten Fenerbahçe Seneye Şampiyonlar Ligine katılacaktır. Ayrıca UEFA'nın dediği şey TFF özerktir tüm kararları onlar verecektir
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Tam saçmalık, 1 sene şike yapıldığı biline biline takımın yöneticilerinin yarısı içerdeyken 1. ligde oynamaya devam ha süpermiş.

teorik olarak saçmalık da, işte yayın gelirlerinden 15 tane no name kulup para kazanıyor. fenerin olmaması demek, onların da olmaması anlamına geliyor. bi yolunu bulacaklar, "minimum kayıp" mantığıyla ama bakalım artık ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

kimseye kansız demedim

ama selçuk hakkında bi sürü wot bırakıp sonra "e napak adam kansız cıktı" diyen biri vardı,onla azcık dalga geçim dedim.

o aynı biri benden telefonumu istiyo,yatagımdan aldıracak beni galiba,daha pek bişi yazmayayım COK KORKUYORUM

ben mi yapicam transferi? ben yonetimlerden gelen haberlere gore mesaj atiyorum burda...o donem trabzonun en yetkili adamlarindan biri selcuk bizde dediyse ben ona inanirim. selcukta kendi agzindan on defa kalicam dediyse sonradan avrupa diye galatasaraya gittiyse lafinda durmamis oluyor bu da benim kansiz demem icin yeterli bir sebep. zaten bir daha buraya kelime paylasmiyorum olumsuz ciktiginda senin gibi adamalr sahsima laf ettigi beni gereksiz gerdigi icin.

lutfi aribogan en basindan beri diyor feneri dusurmek istemiyoruz elde olsa dusurmeyecez ama delillere gore bir cok takimin kume dusmesi gerekiyor diye. bu kaliteli dogru durust ve bir o kadar delikanli adami neye dayanarak kansizlikla itham edeceksin? sokakta gorsen altina birakir kacarsin.

senin korktugun belli zaten ben sana birsey yapacam demedim istesem yaparimda. telefondan bana anlat dedim kansizlikla lutfi aribogani nasil bagdastirdin diye. senin gibilerle ugrasmayi yillar once biraktim ben...biraz cesaretin olsa arar su sebepten dedim kardesim varmi diyecegin derdin.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Darksun said:

Tam saçmalık, 1 sene şike yapıldığı biline biline takımın yöneticilerinin yarısı içerdeyken 1. ligde oynamaya devam ha süpermiş.

teorik olarak saçmalık da, işte yayın gelirlerinden 15 tane no name kulup para kazanıyor. fenerin olmaması demek, onların da olmaması anlamına geliyor. bi yolunu bulacaklar, "minimum kayıp" mantığıyla ama bakalım artık ne olacak.
Ya hala saçma sapan seneryolar içerisindesiniz. Tekrar tekrar söylüyorum. Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi imkansızdı. Bunun sebebi hukuksal anlamda bir kanıt bulunmaması ve daha bunun savunmaya başvurulmaması. Hatta inkar edilmesi.

Şu an ntvspor da Galatasaray Üniversitesi Hukuk Öğretmeni doktora yapmış kadın anlatıyor. Tutuklama bir Suç göstergesi değildir bir tedbirdir. Tutuklanan biri suçludur gibi birşey yok. İddianame kadar savunmada bir okadar önemlidir. Süreç basına yansıdığından alakasız sürmekte diye
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

lig tv ile sözleşme yokmu her türlü daha bir 4 sene için,her türlü alamıyorlar mı paralarını yayın gelirleri havuzundan anadolu klubleri.fener düşünce sözleşme mi feshi edicekler nedir yani olay
digiturk iflasını acıklar fenerbahce/galatasaray/besiktas uyelerinin tamami uyeliklerini iptal etseler. o yuzden de kulupler paralarini alamaz.

grast, o dedigin maddeyi linkler misin bulamadim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...