MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 kendi çaplarınca yaptıkları köylü kurnazlığı yüzünden olan Fenere olucak bence. şimdilik kıvırıp günü kurtardılar belki de mahkeme fener için olumsuz bir karar verince bu sefer kıvırmaya hiçbir olanakları kalmayınca, fener 4-5 sene avrupa kupalarından men üzerine lig ortasında da küme düşürülürse fenerin kaç senesi heba oluyor yahu. 1 senede bank asyadan dönüp toparlanıcakları yerde böyle bir yol seçmeleri enteresan cidden, hoş fenerlilerin %90ı aziz fan olduklarından şu an pek mantıklı düşünemiyorlar. sadece fenere değil de tüm türk klüplerine bir ceza verilirse UEFA tarafındanda, sokağa çıkabilmesini geçtim diğer klüplere ve ligin marka değerine oluşacak zararı mehmet ali aydınlar varını yoğunu satıp ödeyebilecek mi onu düşünsün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bişi sorcam mahkeme şike ile ilgilimi yargılama yapıyor yoksa suç örgütü olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ahahah Emenike tedbirli PFDK'ya sevk edilmiş. Neden satıldığı da belli oldu ahahah. Süper Tiyatro 1. Ligi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sorum askıda kaldı ama kendi kendime sölim.doğru karar bence,sırf fener karşıtı taraftarlar tatmin olsun diye karar veremezdi.feneri falan düşürse şimdi federasyon,sonra mahkeme suç yok bilader gg dese hadi gelin sonra iza edin durumu.zaten yeni gelmiş bir federasyon kucağında buldu ateş topunu üstüne böle bi riski kararın altına imza atamazdı.tamam fener karşıtları şuan öfkeli ama kanun kural işi abi bu. hakkında hüküm verilenene kadar herkes masumdur. /fenerle uzaktan yakından alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Belgeler(jpeg) "Mehmet Ali Aydınlar" said: http://media1.ntvspor.net/C/I/176/aydinlar3_15Z2N.jpg MEHMET ALİ AYDINLAR'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI - Futbolumuzun olağanüstü günlerden geçtiği bugünlerde, kanun ve talimatların bize tanıdığı sınırlar içerisinde detaylı ve titiz bir çalışma yapıyoruz. Çalışmalarımızı da sınırlar çerçevesinde sizlerle paylaşıyoruz. - Belge ve deliller neticesinde oluşturulan rapor sonunda alınan kararlar şu şekildedir: - Bu aşamada hükum verilmesinin doğru ve hakkaniyete uygun olmayacağı, kamuoyunun taktirlerine sunulur. - Şu anda tutuklu yargılanan isimlerin tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmelerine karar verilmiştir. - Etik Kurulu'nun incelemeleri, ek gelecek olan belge ve evraklarla devam edecek. - Bizden radikal kararlar bekleyenler var. Biz bir karar alırken bütün yönleriyle düşünmek zorundayız. - Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bazıları bir şeyler istiyor diye karar veremeyiz. - Henüz uygulanmış bir yaptırım yok. Gizliliğin kalkmasını yani davanın açılmasını bekliyoruz. Şu anda kulüplerle ilgili verilmiş bir karar yok. Şu anda sadece bazı isimler tedbirli olmak üzere Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir. - Fikstür normal sezonda çekilecek. Ligler normal zamanda başlayacak. - Elimizde bir takım belgeler var ama bu bizim karar almamız için yeterli değil. - Yatırımcının hakkını korumak adına bir şey yapmıyopruz. Bu bizim görevimimz değil. Ama olabildiğince dikkatli oluyoruz. Açıklamalarımızı borsanın kapanma saatinden sonra yapıyoruz. - Savcılık tarafından tutuklanmaya yetecek belge olabilir ama bizim için karar vermek açısından yeterli belge yok. - Çok açık ve net söyleyeceğim. Hiçbir baskı söz konusu değil. Ben çok netim. Biz burada bu süreci en doğru ve adil şekilde yönetmeye çalışıyoruz. - Adı geçen isimleri Disiplin Kurulu'na sevk ettik. Gizlilik kararı kalktıktan sonra savunmalarını da alacağız. - Kendisini şüpheli görenler kulüpler Avrupa Kupalarına şimdi de katılmayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bu durum cok kotu oldu, umarim uefa ceza verir yada vermez. Bilemedim simdi. Madem biz boku sivadik ustumuze, kotuyu kabullendik, o zaman uefa ceza vermesinde biz her zamanki halimizde takilalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 DarKRideR said: o değilde mehmet ali aydınlar'ın fener sevdası resmen ülke futboluna tecavüz edecek. Yargı totoşluk yapıp sezonun yarısında "suçlu" derse herhangi bir takım için, UEFA ve FIFA LOL! diyip geçecekler mi? Şırıngayla kan alacaklar. O zaman görürüz ülke futbolunu ... Adamın Fenerbahçeliliği daha ağır bastı resmen Ya suçsuz bile dese bitecek olaylar, onu bile diyecek cesareti yok ki demek ki iddialarda birşeyler var. Ya ortada bisiler var gercek ya da değil önemi yok soyliyecegim için. Her halukarda küme düşürmek için somut kanıt yok(en azından şimdiye kadar duyulanlara göre) bu durumda suçlu bunlar düşer diyemez. E tam tersi de olmaz. Ya ileride başka seyler bulunup, suan anlamsız gelen seyler bağlanırsa birbirine? Suçsuz dese bu sefer de o zaman patliyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 İnsanların gözünün içine baka baka tiyatro oynuyorlar ve büyük çoğunluk herşeyin farkında. Ama ufak fanatik bi kitle var antu familyasından, OO HELAL TEMİZİZ BİZ ŞİKE YOKMUŞ, FENERBAHÇE CUMHURİYETİ LOLOLO falan yapıyorlar. Bİ büyük kitleye bakıyosun, bi ufak popülasyona bakıyorsun, bi de olaylara bakıyosun, miden bulanıyor arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 iyide mahkeme sonucunu zaten beklemeyecekler söylediklerine göre. iddaanameyi bekleyip küme düşürme kararı vermelerinin ardından suçsuz bulunmaları da aynı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ama eğer olur da bu adamlar yüzünden UEFA tüm Türk takımlarına men uygularsa, ne feneri tanırlar, ne aydınları ne de bir başka takımı. O zaman bittiğinizin tam resmidir. Fesh ederler feneri. Hele Cimbom old boyz kadıköyde katliam yapar. Siz daha düşüremezler deyin... Kan çekerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cavanagh said: iyide mahkeme sonucunu zaten beklemeyecekler söylediklerine göre. iddaanameyi bekleyip küme düşürme kararı vermelerinin ardından suçsuz bulunmaları da aynı olay Bence oyalıyorlar iste. Mahkeme sonuclanincaya kadar bir sonraki aşamaya gidecekler. Ellerinden başka bisi gelmez. İki ucu boklu değnek suan adamlar için. Mahkeme sonucunda suçlu bulununca zaten uzatmaya gerek kalmicak. Yani adamları elestiriyoruz yemedi Bi tarafları diye ama suan için dediğim gibi iki ucu boklu değnek. Bu arada bence su durum için bekleme kararı gayet doğru. Başka seçenekleri yok bana göre. Suçlu ya da suçsuz hükmü veremiyorlar. Ama su konuyu anlamadım ben de neden pfdk ya yollandı o adamlar. Onceden ceza vermicekler heralde. Resmen is olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ŞOK ŞOK ŞOK FENER DÜŞTÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Normal baktığımızda iki ucu boklu değnek, zor bi karar falan evet ama.. Şike olayı patlak verdiğinde ılımlı ılımlı konuşmaya çalışan, babytv ağzıyla tatlı tatlı demeçler veren adamın gs ile ilgili bi şüphede "KUPASINI ALIRIZ DÜŞÜRÜRÜZ LOLOLOL" diye tükürükler saçması, işin normalden öte olduğunu düşündürüyor valla bana. Herif fanatik, işin özü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 cavanagh said: iyide mahkeme sonucunu zaten beklemeyecekler söylediklerine göre. iddaanameyi bekleyip küme düşürme kararı vermelerinin ardından suçsuz bulunmaları da aynı olay iddianameyi beklese nolcak abi? hukuken karşı tarafı dinlemeye yetkisi var mı federasyonun? iddianame de yargısız infaz olcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 disiplin kurulundan ne çıkar ecep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Seagle; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bisi çıkmaz disiplinden. Gereksiz bir is yani oraya sevk edilmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Şansal: `TFF doğru karar verdi. Enine boyuna incelemeden, savunma almadan ceza vermenin geri dönüşü yok. Ceza verilecekse de 2012/13 sezonu öncesi verilmeli.` Sadri Sener: `Belge yoksa niye PFDK'ya sevk edildim?` Uhahah herkes kendi derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Esh said: cavanagh said: iyide mahkeme sonucunu zaten beklemeyecekler söylediklerine göre. iddaanameyi bekleyip küme düşürme kararı vermelerinin ardından suçsuz bulunmaları da aynı olay iddianameyi beklese nolcak abi? hukuken karşı tarafı dinlemeye yetkisi var mı federasyonun? iddianame de yargısız infaz olcak zaten. İddaname yayınlanıp onaylanınca gizlilik kalkacak. Sonra savunma alıp karar verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Dogmeat gözümdeki portren salya sümüklü yetersiz bir varoş liseli ahahahaha mesajlarını okudumda çok leşmişsin hakketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Mendoza said: Esh said: cavanagh said: iyide mahkeme sonucunu zaten beklemeyecekler söylediklerine göre. iddaanameyi bekleyip küme düşürme kararı vermelerinin ardından suçsuz bulunmaları da aynı olay iddianameyi beklese nolcak abi? hukuken karşı tarafı dinlemeye yetkisi var mı federasyonun? iddianame de yargısız infaz olcak zaten. İddaname yayınlanıp onaylanınca gizlilik kalkacak. Sonra savunma alıp karar verecekler. savunma alma yetkisi yok ki federasyonun. hangi hukuki kıstaslara göre alacaklar ifadeleri? aziz dese ben yapmadım bunları, he tamam diyip geçecekler zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Valla az önce lig tv mi iade ettim. kafam rahatladı. Ne gerek var böyle ligi izlemeye, açıklama olarakda bunu verdim iptal nedenine ohhh kafam rahat. Kendi liglerini izlemeye devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Keske herkes boyle bisey yapabilse. Tabi Turkiye'nin genel problemi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben digiyi iptal edicektim 110 lira istiler 2 sene dolmadı diye vazcaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://www.spor3.com/images/banner/s.20110815185251.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar