Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:

Bence bir Süleyman Seba'ya bakın, birde azize, demirörene, polata bakın. Sonra insanları suçlayın. Aziz istifa edince açlık grevi yapanınız var. Bu nasıl hayat tarzı arkadaş.

fenerlilik ne esnaf işidir ne zanaanatkar, tarif edilemez bir mutluluktur. Öyle bir büyüklüktür.

_Celal Çapa
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında seba gitsin diye bağıranlar, daha sonra defalarca sebadan özür dilediler, affetmedi adam ayrı, ama en azından o zaman seba gitsin diye bağıranlar yaptıkları hatanın farkına varıp bin pişman oldular.

umarız aziz yıldırımı fenerden büyük gören peygamber gibi ona tapan , aziz'in yaptığı tüm pislikleri görmezden gelen fenerli arkadaşlar da yaptıkları hatanın farkına varırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

zamanında seba gitsin diye bağıranlar, daha sonra defalarca sebadan özür dilediler, affetmedi adam ayrı, ama en azından o zaman seba gitsin diye bağıranlar yaptıkları hatanın farkına varıp bin pişman oldular.

umarız aziz yıldırımı fenerden büyük gören peygamber gibi ona tapan , aziz'in yaptığı tüm pislikleri görmezden gelen fenerli arkadaşlar da yaptıkları hatanın farkına varırlar.

bu taraftar vaktiyle Alex'i de yuhaladı, Aziz Başkan'ı da yuhaladı ama yaptığı hatadan dönüp istifa ettiğinde yürüyüş de yaptı, metris'e de gitti. Fenerbahçe taraftarı benzer bir hata yapıp Aziz Başkan'dan bir daha vazgeçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

çok açık ve net savcılık ve polis bu olayda çok fena sıçtılar, ortada şike var ama bunlar beceriksizlikleri yüzünden yada engellemeler yüzünden bilmiyorum artık, ellerine yüzlerine bulaştırdılar olayı, adamlar şike yapıldığını biliyor, ama bu olaylar dönerken olayları bitirmek varken bekledikleri yada bekletildikleri için şu an sıçmış durumdalar, nasıl çıkacaklar bu işin içinden çok merak ediyorum.

ya tinu önce diyosun ki ben konuşurken "basına sızan mevcut delillere bakarak konuşuyorum tabi ki başka delil olabilir" ondan sonra gelip "çok açık ve net sıçtılar" diyorsun. Yahu belki hakkaten federasyonun totosu yemedi diye öyle karar aldılar? Belki hakkaten kanıtların tamamını yollamadı emniyet, iddianamede göreceğiz ve belki hepsi çatır çatır şike suçundan ceza alacaklar sonunda da TFF öpe öpe yapacak gerekeni? Neresi açık ve net Allah aşkına iki dediğin tutsun ya sonbra laf edince suçlu oluyorum

edit: enee fizban "suçsuz olduğumuzu sen de biliyorsun" diye bir cümle kurmuş. Bana da saf demiş. Suçsuz olduğunu düşünen Fenerliden büyük saf var mıdır şu dünyada? sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...