cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 3 satır yazı yazmışın lan wot kültürün yok, var diyosan da tatavasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yersen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bence bir Süleyman Seba'ya bakın, birde azize, demirörene, polata bakın. Sonra insanları suçlayın. Aziz istifa edince açlık grevi yapanınız var. Bu nasıl hayat tarzı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bi de uzun gözüksün diye satır aralarında bir satır atlayıp boşluk bırakmışın ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tenekeadam said: Bence bir Süleyman Seba'ya bakın, birde azize, demirörene, polata bakın. Sonra insanları suçlayın. Aziz istifa edince açlık grevi yapanınız var. Bu nasıl hayat tarzı arkadaş. fenerlilik ne esnaf işidir ne zanaanatkar, tarif edilemez bir mutluluktur. Öyle bir büyüklüktür. _Celal Çapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 süleyman seba gitsin diye tezahürat yapanı var, hangisi daha kötü bilemedim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 zamanında seba gitsin diye bağıranlar, daha sonra defalarca sebadan özür dilediler, affetmedi adam ayrı, ama en azından o zaman seba gitsin diye bağıranlar yaptıkları hatanın farkına varıp bin pişman oldular. umarız aziz yıldırımı fenerden büyük gören peygamber gibi ona tapan , aziz'in yaptığı tüm pislikleri görmezden gelen fenerli arkadaşlar da yaptıkları hatanın farkına varırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bi kısmı varmaz elbet. seba gitsin lafını hala savunan beşiktaşlı da vardır elbet. ya da aynı durumda aynı şeyi yapacak olan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bğtğn fener taksime gidiyor bizimkiler burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fizban said: bi kısmı varmaz elbet. seba gitsin lafını hala savunan beşiktaşlı da vardır elbet. ya da aynı durumda aynı şeyi yapacak olan da. o dönem gitmesi gerikiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tinu said: zamanında seba gitsin diye bağıranlar, daha sonra defalarca sebadan özür dilediler, affetmedi adam ayrı, ama en azından o zaman seba gitsin diye bağıranlar yaptıkları hatanın farkına varıp bin pişman oldular. umarız aziz yıldırımı fenerden büyük gören peygamber gibi ona tapan , aziz'in yaptığı tüm pislikleri görmezden gelen fenerli arkadaşlar da yaptıkları hatanın farkına varırlar. bu taraftar vaktiyle Alex'i de yuhaladı, Aziz Başkan'ı da yuhaladı ama yaptığı hatadan dönüp istifa ettiğinde yürüyüş de yaptı, metris'e de gitti. Fenerbahçe taraftarı benzer bir hata yapıp Aziz Başkan'dan bir daha vazgeçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Antuyu takip ediyorumda Taksime sokulmamış baya bi taraftar ve Gs lisesi önünde GSlilerle kavga falan olmuş. Gene amacını unutum GSye daldılar ona üzüldüm. Adam gibi tepki koymek yerine bi avuç çapulcu diye bahsedecek medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ne kadar saçma bi olay bu ya gelsin adamlar bağırsın çağırsınlar gitsinler ne oluyor bu gslilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ya bikaç manyak GSnin kapısına FB bayragı asarız demiş GSlilerde kendilerince koruyorlarmış falan işte. İstiklal kamera görüntüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2 tane fenerbahce taraftarı bıcaklanmıs. gsli bir kac taraftar da bunu başarı olarak twitlemiş. allahım ne dangalaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Alayi gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 geçen seferde gs lisesine fener bayragı asmadı mı bu taraftar bıçaklayanda bıçaklananda salak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya gsl'ye fb forması asmak isteyen salak da, sanırım fenerbahçeliler oraya yaklaşmamış bile. ona rağmen bıçaklanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 taksim yürüyüşü yasaklanmamış mıydı ? valilikten emniyetten falan izin cıkmadı deniyordu sanki sonra iptal ettik diye yazı yayınladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Fizboz yapma ya. Sanirim ne demek? Bicaklayan da sanirim fenerliymis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bir alalhın kuluda yarın federasyona yazılı olarak sunulacak raporun bir gün önceden basına verilmesinden bahsetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 toggie said: Fizboz yapma ya. Sanirim ne demek? Bicaklayan da sanirim fenerliymis o zaman.öyle okudum, ama inanmadım demek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tinu said: çok açık ve net savcılık ve polis bu olayda çok fena sıçtılar, ortada şike var ama bunlar beceriksizlikleri yüzünden yada engellemeler yüzünden bilmiyorum artık, ellerine yüzlerine bulaştırdılar olayı, adamlar şike yapıldığını biliyor, ama bu olaylar dönerken olayları bitirmek varken bekledikleri yada bekletildikleri için şu an sıçmış durumdalar, nasıl çıkacaklar bu işin içinden çok merak ediyorum. ya tinu önce diyosun ki ben konuşurken "basına sızan mevcut delillere bakarak konuşuyorum tabi ki başka delil olabilir" ondan sonra gelip "çok açık ve net sıçtılar" diyorsun. Yahu belki hakkaten federasyonun totosu yemedi diye öyle karar aldılar? Belki hakkaten kanıtların tamamını yollamadı emniyet, iddianamede göreceğiz ve belki hepsi çatır çatır şike suçundan ceza alacaklar sonunda da TFF öpe öpe yapacak gerekeni? Neresi açık ve net Allah aşkına iki dediğin tutsun ya sonbra laf edince suçlu oluyorum edit: enee fizban "suçsuz olduğumuzu sen de biliyorsun" diye bir cümle kurmuş. Bana da saf demiş. Suçsuz olduğunu düşünen Fenerliden büyük saf var mıdır şu dünyada? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kim düşer kim kalır die iddaa yapsalar iyi para kaldırırlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 mutlaka yapılıyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar