Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

4 çeyrek finalimiz 1 yarı finalimiz var. UEFA kupamız var, Süper kupamız var, UEFA'da bir çeyrek finalimiz daha var

AMA ONLAR 2 KEZ DAHA FAZLA KATILMIŞLAR CL'YE :'(
Bilmeden soruyorumda bu 4 çeyrek final 1 yarı finalin ne zaman olduğunu sorabilirmiyim ?
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

4 çeyrek finalimiz 1 yarı finalimiz var. UEFA kupamız var, Süper kupamız var, UEFA'da bir çeyrek finalimiz daha var

AMA ONLAR 2 KEZ DAHA FAZLA KATILMIŞLAR CL'YE :'(

cimbom oldboyz
cehennem evet
Mesaj tarihi:
he eskiden turnuvanın adı farklıyken katıldıklarınızı sayarak övünüyorsunuz, güncel turnuvaya biz daha fazla katılmışken. Sonra sizden az katıldığımız halde çok daha başarılı olduğumuz turnuvadaki başarılar eski diye sayılmıyor mu? sdfsdf ulan çevir kazı yanmasın hea
Mesaj tarihi:
Çeyrekler 4 tane değil, yarı final 1988...
Çeyrek 2001 Lucescu varken...
Onun dışında bilgim yok...

Edit: Evet düzeltiyorum 1962-1963, 1969-70 çeyrek finalleri de varmış. O kadar övünürdüm güya tarihini iyi bilirim diye:)..
Edit2: Bakınca onlar Euro Cup diye gözüküyor sanırım. Şampiyonlar Ligi'nde 1993-1994 de görünüyor ama o zaten 8 takım olduğu için sanırım, gerçi Manu yu elemiştik bea:)..
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

DoGMeaT said:

bu internet çağının en sevmediğim yanı,"kelime" nin değerini düşürmesi.

eskiden bi söz söleyince,öneminin farkında olurdu insanlar
şimdi klavyen var daya harbeye,isterse kaynak 2 lobunun arası olsun farketmez.

o nedenden dolayı işte,günümüzdeki şike olaylarını konusurken,fenerin bugüne kadar aldıgını(yahut son 10 yılda farketmez) tüm başarıları sorgulanabileecğini iddaa ediyorsun(edebiliyorsun),daha hala geçen sezonki yaptıkları bile aydınlanmamısken

e tabii ki sorgulanabilir. Bir kulüp resmi olrak şikeden yargılanıyorsa, ve hatta suçlu bulunup ceza/yaptırım uygulanırsa (ki daha o noktaya gelmedik, özellikle belirtiyorum) tabii ki eski başarıları da sorgulanacak. "E bunlar ya burada da hile yaptıysa" denecek. İnternetle alakası yok bunun, yüzyüze de, mektupla da, telefonla da böyledir bu.

Yönetim aynı yönetim, başkan aynı başkan. O bile yeterli şüphe çeker "bu adam durup durup 1 kere mi yaptı şike" diye.

Ha fener daha önce şike yaptı ya da yapmadı demiyorum. Ama sorgulamak gayet normal. Ve haklı veya haksız tüm başarılara gölge düşmesi de normal.

şöbiyetli dönerli,rus hatunlu şike soruşturmasını ben kendi adıma düşündüm,tarttım.

daha geçmiş başarıları değil geçen sezonu bile karalayacak makul bir delil fln göremedim.

soruşturma var mı ? var.
ilgilileri zan altında bırakacak bir delil ortada var mı ? yok
saçma sapan yöneticilerin beraber yemek yediği fotorafların delil diye basına sızdırılması var.
abim şike yapmaz diyen 3. lig futbolcusunun gazeteye röportaj verdi diye şikeden alınması var.

hani bırakın geçen sezonu
hala geçmişimizi kirli,geçersiz kılacak gerçeklere ulaşamadım işte,kimilerinin aksine.

taraf gazetecisi,yahut galatasaraylı paticik üyesi fln olmak gerekiyor onun için.

ama işte,tüm bunlara rağmen fb'ye kirli demek o kadar kolayki

irili yada ufaklı,bisürü trollumuz oldu sağolsun bu soruşturma
başka somut bir sonucunu henüz göremedim.
Mesaj tarihi:
yahu dönere mönere takılmayın fazla, o da "tarla yeşillendi" falan gibi şifreli konuşma olabilir ve şifrenin bu olduğuna dair bir konuşma, belge falan varsa ceza alırlar. Yoksa tabii ki döner yiyelim dedi diye ceza veremezler kimseye :D

bir de içerden bilgi aldım, önemli bir şey yok her şey kontrol altında diye sdfsdf bişey olmaz GS'ye
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

şampiyon kulüpler kupasında 3 tane daha var sotto
Çok özür dilerim ama bahsettiğin çeyrek finaller 60 lı yıllarda ve 16 takım katılıyormuş. Yani Galatasaray sadece 1 tur atlamış. Yapmayın nolur =)
Mesaj tarihi:
Grast said:

nileppezdel said:

Çok özür dilerim ama bahsettiğin çeyrek finaller 60 lı yıllarda ve 16 takım katılıyormuş. Yani Galatasaray sadece 1 tur atlamış. Yapmayın nolur =)

çok özür dilerim ama siz onu da atlayamamışsınız :(
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Grast said:

nileppezdel said:

Şaka gibi(:P)
Mesaj tarihi:
Grast said:

nileppezdel said:

salak salak takımlar yokmuş işte. ayrıca 1 tur değil eleme turu var.barcelona'yla oynanan bi maç var hatta yamulmuyorsam. takımlar barca manchester düzeyinde işte. şu an şampiyonlar liginden 16 takım seç ayır aynısı.

ya lütfen herhangi bir konuda tarihi olaylara girmeyin fenerli arkadaşlar. yok işte galatasaray'ı yenmek dışında bir başarınız.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Grast said:

nileppezdel said:

Bakın burda hala sidik yarışı modundasınız. Ben zaten Fenerbahçenin avrupada Galatasaray'dan başarılı olduğunu iddia etmedim. Ayrıca Başarı olarak adlandırdığınız şeylerin başarı olmadığını belirtiyorum. Siz 10 yıl üstüste UEFA kupası kazanmış olarak anlatıyorsunuz Avrupa Devi gibi gösteriyorsunuz kendinizi ama değilsiniz onu anlatmaya çalışıyorum burda bile Fenerbahçeyle kıyaslamaya çalışıyorsunuz. Anlatmak istediğim Avrupada bir hiçsiniz. Fenerbahçe'de bir hiç Fenerbahçeden iyimisiniz kötümüsünüz onu söylemiyorum ben
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

22-20'yi koyarak ne anlatmaya çalıştın peki? =)
Yazıyı oku istersen Fenerbahçe Galatasaray'dan fazla katılmasına ramen Galatasaray daha başarılıdır yazıyor orda.
Mesaj tarihi:
Avrupa Deviyiz diyen biri oldu mu bilmiyorum da öyle bir durum yok evet, ancak Türkiye'nin Avrupa'daki en başarılı kulübüyüz dedik her zaman, haklı olarak..
Kimse Galatasaray Avrupa'nın başarı olarak en büyük kulüplerindendir diye birşey demedi sanırım...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Avrupa Deviyiz diyen biri oldu mu bilmiyorum da öyle bir durum yok evet, ancak Türkiye'nin Avrupa'daki en başarılı kulübüyüz dedik her zaman, haklı olarak..
Kimse Galatasaray Avrupa'nın başarı olarak en büyük
kulüplerindendir diye birşey demedi sanırım...

bu yani, nereleriyle anlıyorlarsa
Mesaj tarihi:
Ahmet Çakar: Bülent Tulun'un Adnan Polat'a yazdığı bir mektupla ilgili. Song'a ödenmesi gerekip de ödenmeyen bir parayla ilgiliydi. Tulun bu mektupla Song'a ödenmiş gibi gösterilip ödenmeyen ve bu paranın başka yerde kullanıldığını Polat'a hatırlatıyordu.

Sabah gazetesi, internet sayfası..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...