Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iki maçta çok salak maçlardı

trabzon 85 te mi ne attı.dogru duzgun atagı yoktu

fener malum 1-0dan 2-1 yaptı 5 dakkada

futbolcularda bir sıkıntı vardır bleki
Mesaj tarihi:
Red said:

iki maçta çok salak maçlardı

trabzon 85 te mi ne attı.dogru duzgun atagı yoktu

fener malum 1-0dan 2-1 yaptı 5 dakkada

futbolcularda bir sıkıntı vardır bleki

penaltılarla kupayı aldık : )
hani daha ne olsun
Mesaj tarihi:
valla ben dosyaları okuyorum gerçekcen komik şeyler var, fenere bu konuşmalardan dolayı küme düşme verilirse ve olay cas a giderse neler olur bilmiyorum,

beşiktaş trabzon maçında , serkan balcı ile anlaşmış fener serkan balcı kırmızı görmüş oyundan atılmış bu anlaşmalıymış , ama trabzon yendiği için şike başarılı olamamış, e madem serkan balcı bilerek kırmızı gördü, bu şikeydi, bu herif dün avrupa kupası maçında sahadaydı, neden korcan gibi içerde değil?

gs aranıyormuş valla binada yöneticilere ait bir restoranda döner yediklerine dair bir belge bulurlarsa yada tekirdağda köfte felan yemişlerse geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
Smoke said:

Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç varsa evini niye arıyolar, gelmişken bir de evi gezelim mi demişler?

3 oda 1 salon ev lazımmış, bakmaya gelmişler işte.
Mesaj tarihi:
said:
*02.03.2011 günü saat:14.43’te İlhan Yüksel EKŞİOĞLU’nun (532 3343303) Ali KIRATLI’yı (532 2569535) aradığı; (Kayıt sıra No:00000)
İlhan’ın “Nasıl gidiyor herşey yolunda mı” dediği, Ali’nin “İyi, yolunda yolunda onu dedim sana söyleyeyim birşey yok konuştum akşam ben,…, İyi iyi yolunda falan filan öyle anlatırım sonra yan yana ama bi sorun yok herhalde olacak gibi yani merak etme” dediği, İlhan’ın “İyi süper” dediği, Ali’nin “Olur olur sen merak etme bitiririz işi,…, Çalışmalar tamam bitiyor işte haftasonunu bekliyoruz” dediği, İlhan’ın “İyi, yarın buralardaysan bir ara bi oturup konuşalım” dediği tespit edilmiştir.

Soruldu: Açık ve net ifadeler kullanmamanıza karşın İlhan Yüksel EKŞİOĞLU’nun imalı sözlerden anlatmak istediğinizi anladığı anlaşılmaktadır.
* Yolunda olduğunu söylediğiniz şey nedir? Açıklayınız.
* Konuştuğunuzu ve sorun olmayacağını belirttiğiniz kişi yada kişiler futbolcu mudur? Evetse söz konusu kişi yada kişilerin hangi takımlarda oynadığını ve şahıslarla hangi amaçla görüştüğünüzü açıklayınız.

abi şaka gibi , ya biraz objektif bakıyorum olaya, yani bu konuşmalardan bu maçta şike yapıldıya nasıl gelir konu. ve sorulan soruya bakın, net ifadeler kullanmamanıza karşın imalı sözlerden
Mesaj tarihi:
galatasray.org çöktü resmen.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10743.php

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir.
Galatasaray Spor Kulübü

Mesaj tarihi:
Bjk'de de arama yapmışlardı, rutin mutin birşey çıkmaz dedik sonuçta nerelere geldi. Bütün takımları içeri alacaklar böyle giderse, balyoz gibi dışarıda top oynayacak adam kalmayacak =P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...