Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yalnız gsde şike çıkarsa döverler adnan polatı falan ulan hem 10 .sıralarda geziosun hemde şike yapmışsın demezler mi
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 son maçların cogunu izlemedim bilemicem fds
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 gs - trabzon ve gs - fb maçlarıymış sanırım konu.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 arama YAPILICAKMIŞ tamam bütün deliller yok edildi : )
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 derbide şike. evet çok gerçekçi. yedik bizde
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bülent Tulun'un evinde ve Arena'da da arama yapılacakmış
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iki maçta çok salak maçlardı trabzon 85 te mi ne attı.dogru duzgun atagı yoktu fener malum 1-0dan 2-1 yaptı 5 dakkada futbolcularda bir sıkıntı vardır bleki
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 maçı bi daha bi hatırlayalım http://www.youtube.com/watch?v=6-tTMgps9qo
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Red said: iki maçta çok salak maçlardı trabzon 85 te mi ne attı.dogru duzgun atagı yoktu fener malum 1-0dan 2-1 yaptı 5 dakkada futbolcularda bir sıkıntı vardır bleki penaltılarla kupayı aldık : ) hani daha ne olsun
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 muhtemelen gözdağı veya "aradık bişi bulamadık" demek için yapılıyordur arama. Sonuçta ne bulabilirler ki tesislerde yapılan aramalarda.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 barosun verilmeyen golü vardı hakemi satın almıs olabilir fener
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 valla ben dosyaları okuyorum gerçekcen komik şeyler var, fenere bu konuşmalardan dolayı küme düşme verilirse ve olay cas a giderse neler olur bilmiyorum, beşiktaş trabzon maçında , serkan balcı ile anlaşmış fener serkan balcı kırmızı görmüş oyundan atılmış bu anlaşmalıymış , ama trabzon yendiği için şike başarılı olamamış, e madem serkan balcı bilerek kırmızı gördü, bu şikeydi, bu herif dün avrupa kupası maçında sahadaydı, neden korcan gibi içerde değil? gs aranıyormuş valla binada yöneticilere ait bir restoranda döner yediklerine dair bir belge bulurlarsa yada tekirdağda köfte felan yemişlerse geçmiş olsun
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bisey yokmus galiba ya Bulent Tulun`un tanikligina ihtiyac duyulmus , dun de Sinan Engin`in tanikligina basvurulmustu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 GS açıklama yapmış: Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duydular, metin oktay tesisleri'nde buluştular diye. Arama falan dememiş.
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç varsa evini niye arıyolar, gelmişken bir de evi gezelim mi demişler?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aramadan bahsetmiyor dedim ya işte. bakalım ne çıkacak.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Smoke said: Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç varsa evini niye arıyolar, gelmişken bir de evi gezelim mi demişler? 3 oda 1 salon ev lazımmış, bakmaya gelmişler işte.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 said: *02.03.2011 günü saat:14.43’te İlhan Yüksel EKŞİOĞLU’nun (532 3343303) Ali KIRATLI’yı (532 2569535) aradığı; (Kayıt sıra No:00000) İlhan’ın “Nasıl gidiyor herşey yolunda mı” dediği, Ali’nin “İyi, yolunda yolunda onu dedim sana söyleyeyim birşey yok konuştum akşam ben,…, İyi iyi yolunda falan filan öyle anlatırım sonra yan yana ama bi sorun yok herhalde olacak gibi yani merak etme” dediği, İlhan’ın “İyi süper” dediği, Ali’nin “Olur olur sen merak etme bitiririz işi,…, Çalışmalar tamam bitiyor işte haftasonunu bekliyoruz” dediği, İlhan’ın “İyi, yarın buralardaysan bir ara bi oturup konuşalım” dediği tespit edilmiştir. Soruldu: Açık ve net ifadeler kullanmamanıza karşın İlhan Yüksel EKŞİOĞLU’nun imalı sözlerden anlatmak istediğinizi anladığı anlaşılmaktadır. * Yolunda olduğunu söylediğiniz şey nedir? Açıklayınız. * Konuştuğunuzu ve sorun olmayacağını belirttiğiniz kişi yada kişiler futbolcu mudur? Evetse söz konusu kişi yada kişilerin hangi takımlarda oynadığını ve şahıslarla hangi amaçla görüştüğünüzü açıklayınız. abi şaka gibi , ya biraz objektif bakıyorum olaya, yani bu konuşmalardan bu maçta şike yapıldıya nasıl gelir konu. ve sorulan soruya bakın, net ifadeler kullanmamanıza karşın imalı sözlerden
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 galatasray.org çöktü resmen. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10743.php Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya tesislerinde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir. Galatasaray Spor Kulübü
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 GSyi aradık taradık şike izine rastlamadık diyecekler. 1 ay sonra yapılan aramada ne bulmayı bekliyorlarsa artık.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi zaten aramalarda bişey bulunmaz ki. anca mali olaylara bakılabilir. belge çıkacağını sanmam. işte telefon görüşmeleri vs en ciddi kanıt
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bjk'de de arama yapmışlardı, rutin mutin birşey çıkmaz dedik sonuçta nerelere geldi. Bütün takımları içeri alacaklar böyle giderse, balyoz gibi dışarıda top oynayacak adam kalmayacak =P
Öne çıkan mesajlar