inprc Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ümit aktan!ın dağıttığı belgelerde ne güzel insanların TC numaraları ve cep telefonları yazıyor ya.ne güzel hukuksal bir soruşturma yürüyor gerçekten gözlerim yaşardı.gizli denilen soruşturmada belgeler,telefon kayıtları havada uçuşuyor. aziz yıldırtım'ın eşkal fotosu basına sızdırılıyor. emniyet yetkisi ve hakkı olmamasına rağmen şike yapılan maçların delillendirildiğini söylüyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hmm, emniyet "arama yaptık 10 kilo uyuşturucu ele geçirdik, uyuşturucu ticareti yapıyorlardı" diyebiliyor da bunu diyemiyor. tamam sonra ağlıyolar diyince kızıyosunuz emenike
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 savcı beşiktaş'ın iskender ve i.akın'a ihtiyacı olmadığını düşünüyormuş o yüzden transfer için olamazmış görüşmeler.bu yüzden 3 bjkli tutuklu. başka birşey yok. telefon kayıtları sızdırıldı adalı ve tayfur için.fazlası olsa çoktan sızdırırlardı.bu adamlar hapisten çıkacak ve beşiktaş ceza almayacak şüphem yok.ama bu adamların kaybolan itibarları ve çektikleri çile ne olacak.ben beşiktaşlı olarak kulübümden eminim diğer kulüpeler içinde şu anda ceza verilmemesi ve mahkeme sonucunun beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 fazlası olsa sızdırılırdı ne ya? :) azcık beklemeyi öğrenin, iddianame çıkınca delilleri göreceğiz. Orada da bi numara yoksa boşuna içeri aldınız diye atarlanırsınız. Sonra bana uyarı gleiyor beşiktaşlılar ağlıyor diyince meh
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 o kadar oldu mu ya, yatayım madem ben.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eRtRiDnKzuk
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ağladığımız falan yok benim soruşturmaya olan bakışım ve güvenim değişti.sadece beşiktaş için değil diğer kulüpler içinde yazdım.zaten federasyon iddanameyi bekleyemez taş çatlasa 20 gün sonra karar vermek zorunda.şu aşamada verilecek cezalar benim içime sinmez.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 niye delilleri görünce verdikleri karar içine niye sinmiyomuş? sanki kafalarına göre mi karar vercekler? yargıdan bağımsız federasyon, delillere bakar istediğini yapar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ümit aktan dosya dosya yolladı millete bi ben alamadım. var mı alan burdan?
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ümit aktan'ın verdiği belgelere çok detaylıca bakmadım çok uzundu.ama tayfur havutçu ve serdal adalı'nın sızdırılan konuşmalarına bakarsak verilen ceza içime sinmez.tabiki bizim bilmediğimiz ekstra şeyler yoksa..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 e şu kadarıyla benim de içime sinmez :) daha fazlası olabilir o yüzden erken atarlanmayın diyorum sadece. şu kadarcık basına sızan şeyle beşiktaşa ceza verirlerse ben de sinirlenirim yani
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 lol basin belge verse suc ayiptir kardesim yayinlanir mi, vermese suc karaliyorsunuz hani delil? lolol.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ahmedinejad said: ümit aktan dosya dosya yolladı millete bi ben alamadım. var mı alan burdan? http://uploaded.to/file/xwqhu4z1
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Masq o ifadeler nedir abi? Oha? Yuh! Okudukça küfür ediyorum. Geçin daha arkasında durun bu heriflerin. Neyse durduk yere yörüngeye uçmayayım...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi ahahah aziz yıldırım'da sayfa 64 çok iyi
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ŞİKE SORUŞTURMASI... GALATASARAY'IN FLORYA TESİSLERİNDE ARAMA YAPILIYOR ZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Gs Metin Oktay tesislerini ariyormus polis sike sorusturmasi kapsaminda. Biz naptik bea
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Myshkin said: ŞİKE SORUŞTURMASI... GALATASARAY'IN FLORYA TESİSLERİNDE ARAMA YAPILIYOR ZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hadi bakalımmm : ) cümleten hoşgeldiniz
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Smoke said: kaynak var mıntvspor canlı yayın
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Abdullah’ın “…şimdi BBM den yazıştım da BBM im varya artık” dediği, İlhan’ın “Kullanabiliyor musun onu” dediği, Abdullah’ın “…ben medeniyete uygunum (Gülüyor) ABİ YEMEK İŞİ TAMAM yemeğe gidebiliriz,…, …dünkü gibi 3 PORSİYON DÖNER YEMEYELİM DE BİR PORSİYON YİYELİM de bi porsiyon olsun” dediği tespit edilmiştir. 16.05.2011 günü saat:17.51’de İlhan Yüksel EKŞİOĞLU ile Abdullah BAŞAK arasındaki telefon görüşmesinde özetle; Abdullah’ın “o şimdi benim kardeşimi ara bana bir şey yazdı da mesajda,…, O arkadaş bilmesin ama dedi abi yemek yiyeceğimizi yani yarın” dediği, İlhan’ın “Yok kimse bildiği yok” dediği, Abdullah’ın “Ben sabah yanına gelirim abi yine” dediği tespit edilmiştir. Yukarıdaki görüşmelerden Fenerbahçe – Sivasspor müsabakasının Fenerbahçe lehine sonuçlanması amacıyla menajeriniz Yusuf TURANLI ve sizinle anlaşma sağlandığı değerlendirilmiştir.""> "16.05.2011 günü saat:15.16’da Abdullah BAŞAK ile İlhan Yüksel EKŞİOĞLU arasındaki telefon görüşmesinde özetle; Abdullah’ın “…şimdi BBM den yazıştım da BBM im varya artık” dediği, İlhan’ın “Kullanabiliyor musun onu” dediği, Abdullah’ın “…ben medeniyete uygunum (Gülüyor) ABİ YEMEK İŞİ TAMAM yemeğe gidebiliriz,…, …dünkü gibi 3 PORSİYON DÖNER YEMEYELİM DE BİR PORSİYON YİYELİM de bi porsiyon olsun” dediği tespit edilmiştir. 16.05.2011 günü saat:17.51’de İlhan Yüksel EKŞİOĞLU ile Abdullah BAŞAK arasındaki telefon görüşmesinde özetle; Abdullah’ın “o şimdi benim kardeşimi ara bana bir şey yazdı da mesajda,…, O arkadaş bilmesin ama dedi abi yemek yiyeceğimizi yani yarın” dediği, İlhan’ın “Yok kimse bildiği yok” dediği, Abdullah’ın “Ben sabah yanına gelirim abi yine” dediği tespit edilmiştir. Yukarıdaki görüşmelerden Fenerbahçe – Sivasspor müsabakasının Fenerbahçe lehine sonuçlanması amacıyla menajeriniz Yusuf TURANLI ve sizinle anlaşma sağlandığı değerlendirilmiştir." said: abi bu konusmadan nasıl şike teklif edildiye varmışlar? ben anlamadım! yani etik kurulu bu konuşmalara göre küme düşürürse , olay cas a giderse karar bozulur bozulmasını bırak fedarasyona manyakmısınız siz diye ağır ceza verirler, gerci daha diğer şeyleri okumadım korcan ı merak ettiğim için baktım ilk gözüme çarpan bu oldu, bakıyorum diğer konuşmalarda da hep havada , yani paralar gidiyo gelio ama neye istinaden geldiği net değil, bu konuşmalara bakarak verilecek cezalar, anca kanaat ile verilebilir, madem para gidiyo gelio cantalar suç üstü niye yapmamıslar.
Öne çıkan mesajlar