Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 vay anasını fener sivas mersin düşmüş diyorlar. yurekli çıktı federasyon.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 20 senelik ağlama malzemesi kazaandılar
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Beşiktaş Ağlama Kulübü diyorum yeaa
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 nilep giderek arkasokağa benziyorsun.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 şu forumda Beşiktaş'lıların attığı mesajlar ettiğim lafın kanıtıdır abi kusura bakmayın :)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 söyleme şeklinden bahsediyorum. Böyle antipatik bir adam değildin.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.kendineyazar.net/wp-content/uploads/2011/06/yasar-usta.jpg BAK TÜRK MEDYASI SANA İKİ ÇİFT LAFIM VAR http://fenerbahceistihbarat.com/asil-capulcu-sizlersiniz/ :) gülümsedim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nileppezdel said: 20 senelik ağlama malzemesi kazaandılar BJK düştü deseler, söylediğin laf geçerli bi argüman olurdu, yanlış ama en azından geçerli bir argüman olurdu. Şu haliyle geçerli bile değil çünkü ilgili milletvekilinin ilgili haberinde BJK düştü denmiyor zaten.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hayır "adamlarımızı boş yere içeri aldınız lölölölölö" diye 20 sene ağlarsınız diyorum. tinu 100 sayfadır ağlıyor o sebepten
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 şu ağlama mağlama muhabbetlerini azaltalım biraz, suyu çıktı her konuda/her maç sonucunda/her davada/her tartışmada...
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nileppezdel said: Hayır "adamlarımızı boş yere içeri aldınız lölölölölö" diye 20 sene ağlarsınız diyorum. tinu 100 sayfadır ağlıyor o sebepten nilep title istiyor bence, ama(oğğyum) gökmen özdenak alınmış :/
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nileppezdel said: Hayır "adamlarımızı boş yere içeri aldınız lölölölölö" diye 20 sene ağlarsınız diyorum. tinu 100 sayfadır ağlıyor o sebepten oha ya harbiden oha, şimdiye kadar yazdığım herşeyde tek savunduğum şey ki aklı başında herkes bunu savunur, bu basına yansıyan deliller dışında başka bir kayıt yoksa, sadece varsayımla yorumla beşiktaşlıları içerde tutuyorlar dedim, dikkat et bak sadece bu kadarsa!!!! 100 sayfadır hep aynı şeyi yazdım beşiktaşlıların ağzından ibb maçında oynamasınlar kötü oynasınlar vb bir laf çıkmadıysa sadece transfer teklifi ise büyük skandal dedim, dikkat et bak 100 sayfadır sadece basına yansıyan deliller üzerine yorum yaptım , fakat sen ve senin gibilerin tek savuması "e içerdilerse mutlaka basına yansımayan konuşmalarda VARDIR oldu!", yani siz nasıl ortaya çıkmamış delillerle "vardır" mantığıyla beşiktaşlılar suçludur diyorsanız, bende en azından basına yansımış delillerle suçsuzdur diyorum. ağlıyormuşuz bide en başından beri gerçekten şike delili varsa düşsün diyen kişiyim , esas beşiktaş ceza almazsa ki almayacak gibi görünüyor, sen ağlamaktan ne hale gelirsin onu düşünemiyorum ben, bu ne hırstır ya!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok ben beşiktaş'ın ceza almasını istemem, yani masum olmasını isterim şahsen. Severim de Beşiktaş'ı, Avrupa'da desteklerim. Sadece Beşiktaş taraftarında sanal ortamda böyle bir durum gözlemliyorum hepsi bu. Ha sen dedin "kanıtlar bu kadarsa düşmez" diye ama abicim her sayfada 3 kere falan kanıtlar bu kadarsa neden içerdeler falan diyorsun yani hakim uygun görmüş içeri almış, suçlu olmasa bile şüphe var ve öyle uygun görülmüş. Bunu kabullenip sonucu beklemek yerine medyada çıkan her muhtemelen kolpa olan haberde gelip burada sanki size özel bir haksızlık uygulanıyormuş gibi konuşmandan dolayı öyle dedim. Neyse kırdıysam, kızdırdıysam özür dilerim ama siz de şu basına yansıyan delillere göre size özel haksızlık varmış gibi davranmaktan vazgeçin lütfen. Bir de tabii Ankaragücü maçını da aşın artık :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ağlıyosunuz diyenler iktidarsız, bu kadar basit yani başka bi açıklaması olamaz, kusura bakamyın.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sostizm said: http://www.kendineyazar.net/wp-content/uploads/2011/06/yasar-usta.jpg BAK TÜRK MEDYASI SANA İKİ ÇİFT LAFIM VAR http://fenerbahceistihbarat.com/asil-capulcu-sizlersiniz/ :) gülümsedim. iyi hoş da yönetiminize atılıyo laf, taraftarınıza değil. taraftar masum zaten , şike yapıldıysa yapan şerefsizler hapiste çürümeli. kısaca taraftarın üstüne pislik bulaştıysa orası temizlenmeli, ok?
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hakkaten her şeyden bihaber yorumlar yapıyorsunuz ya. Sonra söyleyince ağladı oluyor. Allah nilep ve benzerlerini ıslah etsin ne diyelim, amin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 benim bu yorumlarımda ne bihaberlik var yahu? Ben gözlem yaptım bunu belirttim işte.
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 haberturk yorumlarını geçmişsiniz tebriks.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nileppezdel said: benim bu yorumlarımda ne bihaberlik var yahu? Ben gözlem yaptım bunu belirttim işte. bi üstteki arkadaşa yazdım bi haberlik olayını. seni fb haterlığı,haberleri işine göre yorumlama, insanları yorma gibi nedenlerle sevmiyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 herkes haberleri işine geldiği gibi yorumluyor, o kadar takım arasında Fenerden nefret ediyorsam da içerdeki başkanınızın ve onun gazladığı taraftarın oluşturduğu antipatik görgüsüzlük yüzünden nefret ediyorum :) yorarım evet, yoruluyorsan yazmasın olur biter, kolay bak hem dinlendirici olur
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 esh fener düşmedimi halen
Öne çıkan mesajlar