Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

abi siz baska takımların oyuncuları ile karıştırıyorsunuz sanırım fenerbahceli futbolcuları.
andre santos dışında gitmek isteyen çıkmaz.türklerden zaten gitmek isteyen olmaz.1 sene bank asyada oynamam diyip fenerbahceden gitmek isteyen oyuncu olmaz fenerde.belki birde lugano.
bence stoch da gitmek isteyebilir.sonuçta daha genç oyuncu 1 yılı büyük bi kayıp olabilir kimse 2. ligde oynayan bi oyuncuyu dikkate almaz.niang da kararsız kaldım oda bi arap takımı felan isterse gider anca

bide herkez kesin düşücek gibi yazılar yazıyorda bana sanki düşmeyecekmiş gibi geliyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

3 yabancı ve yabancı sınırlaması var sanırım tam bilmiyorum, bilen varsa yazabilirmi sanırım 3 yabancıdan fazla olmuyor onların da belli bir yaşın altında olması gerekiyor,

yerli futbolculardan 1 tanesi bile bırakmaz feneri, bırakırsa adam değildir, onu alacak takımın da aklına tükürürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konuya yeni Aysal

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Açıklama

Gösterdiğimiz tüm titizliğe rağmen medyada kulübümüzle bağlantılı mesaj kirliliği ne yazık ki devam etmektedir. Bugün bazı medya organlarında yer alan "Galatasaray Fenerbahçe'nin futbolcularını kiralayacak" şeklindeki kaynağı belirsiz haberin gerçekle hiçbir ilişkisinin olmadığını kamuoyunun bilmesini isterim.

Yaşanılan bu sıkıntılı ve hassas dönemde bu tarz "fırsatçı" düşüncelerin Galatasaray camiasına mal edilmesi üzücü olduğu kadar birilerinin Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilişkileri germek, araya nifak tohumları ekmek gibi bir niyetleri olduğu kanısını uyandırmaktadır. Yönetimimiz kendi transfer politikasını ve hedeflerini bu tarz olaylara bağlı olarak değil, kendi sportif başarı hedeflerine bağlı olarak çoktan yapmıştır ve bu konuda çalışmalarımız sonuçlanmak üzeredir.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Fistan said:

abi siz baska takımların oyuncuları ile karıştırıyorsunuz sanırım fenerbahceli futbolcuları.
andre santos dışında gitmek isteyen çıkmaz.türklerden zaten gitmek isteyen olmaz.1 sene bank asyada oynamam diyip fenerbahceden gitmek isteyen oyuncu olmaz fenerde.belki birde lugano.
bence stoch da gitmek isteyebilir.sonuçta daha genç oyuncu 1 yılı büyük bi kayıp olabilir kimse 2. ligde oynayan bi oyuncuyu dikkate almaz.niang da kararsız kaldım oda bi arap takımı felan isterse gider anca

bide herkez kesin düşücek gibi yazılar yazıyorda bana sanki düşmeyecekmiş gibi geliyor :P

Stoch "CL'de oynamak için feneri seçtim" dedi, bank asyada oynarsa bayağı komedi olur ehaha
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

said:
Sinan Engin, Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçu da ifade verecek.

Ya Sinan Engin'in bu operasyonda ortaya çıkarılacak bir suçu varsa(ki hatırlamayanlara ya da bilmeyenlere hatırlatayım,kendisi Alaattin Çakıcı'nın kayınbiraderiydi ve zamanında BJK'de görevliyken Alaattin Çakıcı'ya BJK Klüp görevlisi gibi evrak düzenletmişti)acaip rezil olması gerekecek geçen hafta TV8'de o kadar dürüstlük-şike karşıtlığı-temiz futbol triplerinden sonra(gerçi bu yukarıya özetlediğim olaydan sonra nasıl hala insan içine çıkıyor,o da ayrı)...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...