vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Çağırdılar ile gözaltına aldılar arasındaki farkı idrak edip edememek... :) http://inciswf.com/1302803070.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mertadam said: Ama o maçta Serdar Kulbilge'ye teşvik primi verildiği şeklinde anladım ben yazılanları.Trabzon'un olayı bence farklı. İşte Trabzon-Gençlerbirliği maçında teşvik primi aldığı iddiasıyla. Yani oynamaması için de teşvik primi ödenmiş olabilir. Sırf oynaması için verilmez herhalde. Oynamamaya teşvik ediyorlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Fener,Trabzon,Beşliktaş derken...Bu işin Galatasaray'a bulaşma ihtimali var mı dedim bir an kendi kendime,şöyle bir düşündüm geçtiğimiz sezonu... Galiba yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DA2019 said: mertadam said: Ama o maçta Serdar Kulbilge'ye teşvik primi verildiği şeklinde anladım ben yazılanları.Trabzon'un olayı bence farklı. İşte Trabzon-Gençlerbirliği maçında teşvik primi aldığı iddiasıyla. Yani oynamaması için de teşvik primi ödenmiş olabilir. Sırf oynaması için verilmez herhalde. Oynamamaya teşvik ediyorlar. :P Abi o zaman oynamamaya teşvik bildiğin şike olmuyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sakin ol vaperon, kimse gözaltı demedi burda ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mertadam said: Abi o zaman oynamamaya teşvik bildiğin şike olmuyor mu :) İşte 55. maddede de müsabaka sonucuna müdahele etmek deniyor. Şike ya da teşvik primi. Aynı şey sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Yalnız dün gece Trabzon'da Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından Trabzonsporlu bir çok kişi "uyuma Trabzon,şampiyonluk geliyor" diye saatlerce bağırmış B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: sakin ol vaperon, kimse gözaltı demedi burda ahahha. bizde de bi göt korkusu başladı valla. adam bir iki sene yönetimde kalıp içine sıçarak tarihe geçebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Serdar Kulbilge Trabzon maçında, rakipten şike adı altında Fenerbahçe'den de teşvik adı altında para almış muhtemelen Win Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 CHPli milletvekilleri yarın yemin edeceklermiş, uzlaşma sağlanmış. Bu başlığı okuyoruz diye "futboldan başka birşeyle ilgilenmiyorlar" denmesin diye şeyettim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mertadam said: Fener,Trabzon,Beşliktaş derken...Bu işin Galatasaray'a bulaşma ihtimali var mı dedim bir an kendi kendime,şöyle bir düşündüm geçtiğimiz sezonu... Galiba yok. gs iyi sıyırdı valla bu sene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şimdi bu soruşturma da en az bi hafta sürer. demek oluyo ki fener şl'ye gidecek şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 durun ya ne ikinci dalgası, hafta sonu yoktum daha aziz ile dalga geçemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mighty_THoR said: durun ya ne ikinci dalgası, hafta sonu yoktum daha aziz ile dalga geçemedim :( fazla uzağa gidemediler şimdi başlasan yetişirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sen şimdi geç dalganı, biz dün geçmişsin sayarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 düşene bir de ben vurmayayım :) anladınız siz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DA2019 said: CHPli milletvekilleri yarın yemin edeceklermiş, uzlaşma sağlanmış. Bu başlığı okuyoruz diye "futboldan başka birşeyle ilgilenmiyorlar" denmesin diye şeyettim. :P Yemin ediyorlar şimdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 vaperon said: Yemin ediyorlar şimdi. :D İlgi alakamız bu kadar işte idare et. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 S-H said: mertadam said: Fener,Trabzon,Beşliktaş derken...Bu işin Galatasaray'a bulaşma ihtimali var mı dedim bir an kendi kendime,şöyle bir düşündüm geçtiğimiz sezonu... Galiba yok. gs iyi sıyırdı valla bu sene :) bence gsde bu işin içine dahil olabilir zira ligde çok zor kaldılar. buca fb maçında fenere teşvik vermiş olabilirler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25231349/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun. http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Basketbolda ceza aldığımız sezon düşelim diye yenilmez armada takılan takım Galatasaray'ın küme düşme hattındaki rakiplerine tıkır tıkır yenilirken biz neden kıyak yapıyoruz? Büyüklük falan değil bu, Alex geçen yaz Almanya'daki maç hakkında doğru demişti iki takım arasında dostluk falan yok neyin dostluk maçı diye. Deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 vay be ne düşünceli bi' adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 enrique said: S-H said: mertadam said: Fener,Trabzon,Beşliktaş derken...Bu işin Galatasaray'a bulaşma ihtimali var mı dedim bir an kendi kendime,şöyle bir düşündüm geçtiğimiz sezonu... Galiba yok. gs iyi sıyırdı valla bu sene :) bence gsde bu işin içine dahil olabilir zira ligde çok zor kaldılar. buca fb maçında fenere teşvik vermiş olabilirler diye düşünüyorum. belki ligde kalmak için şike yaptılar =) durum o kadar vahimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bmn'den said: Şimdi ben asbaşkanım x abi de mafya reisi....x abiyi arıyorum abi paramız var biz de yapacağız bize yardımcı ol diyorum. Tşebbüs mü bu ? Hukukçular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar