Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

fizban

Öne çıkan mesajlar

mertadam said:

Ama o maçta Serdar Kulbilge'ye teşvik primi verildiği şeklinde anladım ben yazılanları.Trabzon'un olayı bence farklı.

İşte Trabzon-Gençlerbirliği maçında teşvik primi aldığı iddiasıyla. Yani oynamaması için de teşvik primi ödenmiş olabilir. Sırf oynaması için verilmez herhalde. Oynamamaya teşvik ediyorlar. :P
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

mertadam said:

Ama o maçta Serdar Kulbilge'ye teşvik primi verildiği şeklinde anladım ben yazılanları.Trabzon'un olayı bence farklı.

İşte Trabzon-Gençlerbirliği maçında teşvik primi aldığı iddiasıyla. Yani oynamaması için de teşvik primi ödenmiş olabilir. Sırf oynaması için verilmez herhalde. Oynamamaya teşvik ediyorlar. :P

Abi o zaman oynamamaya teşvik bildiğin şike olmuyor mu :)
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

mertadam said:

Fener,Trabzon,Beşliktaş derken...Bu işin Galatasaray'a bulaşma ihtimali var mı dedim bir an kendi kendime,şöyle bir düşündüm geçtiğimiz sezonu...
Galiba yok.

gs iyi sıyırdı valla bu sene :)

bence gsde bu işin içine dahil olabilir zira ligde çok zor kaldılar. buca fb maçında fenere teşvik vermiş olabilirler diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum bakamadım ama eğer şunu yapacaksa ünal aysal valla helal olsun.

http://spor.milliyet.com.tr/15-temmuz-un-sifresi/spor/spordetay/11.07.2011/1412790/default.htm

Galatasaray, şike soruşturmasında dost elini uzattığı Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde, bazı futbolcularını kiralamak için başvuruda bulunacak. Yönetimin, ezeli rakibinin ekonomik açıdan zorlanmaması ve oyuncularının dağılmaması için bu yöntemi uygulamayı düşündüğü öğrenildi
Sosyal ağlarda paylaş

Basketbolda ceza aldığımız sezon düşelim diye yenilmez armada takılan takım Galatasaray'ın küme düşme hattındaki rakiplerine tıkır tıkır yenilirken biz neden kıyak yapıyoruz?

Büyüklük falan değil bu, Alex geçen yaz Almanya'daki maç hakkında doğru demişti iki takım arasında dostluk falan yok neyin dostluk maçı diye. Deal with it
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

S-H said:

mertadam said:

Fener,Trabzon,Beşliktaş derken...Bu işin Galatasaray'a bulaşma ihtimali var mı dedim bir an kendi kendime,şöyle bir düşündüm geçtiğimiz sezonu...
Galiba yok.

gs iyi sıyırdı valla bu sene :)

bence gsde bu işin içine dahil olabilir zira ligde çok zor kaldılar. buca fb maçında fenere teşvik vermiş olabilirler diye düşünüyorum.

belki ligde kalmak için şike yaptılar =) durum o kadar vahimdi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...