Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike soruşturması - 2. dalga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şurada Malatyaspor olayının yaşandığı zamanları hatırlayabilecek çok az kişi olduğundan olmasın o?...
Hala 92-93 sezonunda Galatasaray'ın 8-0 yenmesi gerektiğini idda edenler var bilmeden etmeden GS'nin şampiyon olabilmesi için...
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

tinu said:

yok ben burdakı gslılardan bekliyorum 8-0 kelimesi geçince hemen birden rage bağlıyorlar ama malatya maçı hakkında tek kelime etmiyorlar

87 yılında ben maç izleyecek yaşta değildim,o dönem gazete falan da okumuyordum doğal olarak hatta tv'den haberleri de izlemiyordum (izlediysem de hatırlamıyorum o günleri yaşım itibariyle)
Sen kaç yaşındasın?
87 yılında yaşananları nerden biliyosun?
Bu anlattıklarını gösterir herhangi bir kanıt,argüman tarzı bişey sunabilir misin?
Şu söylediklerinin 85 yılında Beşiktaş bütün takımları satın almış dememden ne farkı olur?

Siz gidin beygir falan alın milletin futbolcusuna,sonra da burda yüzsüz yüzsüz zalad diye ağlayın.

Bütün takımları sadece Fener satın alır sdf
Mesaj tarihi:
akdjaklfjklajdlakjda

savunmaya bak baggio mu oldular , para verdiniz hocam bütün takıma para verdiniz çantalarla , şike yaptınız hocam teşvik primi verdiniz, tabiki adamlar baggıo olmuyor tabiki beşiktaş o maçı kazansa bir boka yaramayacaktı verdiğiniz paralar , ama biraz utanın ya şu cümleyi kurarken evet para verdikde baggiomu oldu ::)
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

para alınca bu adamlar baggio mu oluyor savunmasını hemen iletiyorum aziz yıldırım'ın avukatlarına. ibrahim akın bedavadan içeride o zaman

teşvikten yırtsanız şike var bi dünya maçınızda be ahahah.

ayrıca teşvik etik değildi evet ama suç da değildi. 2001 yılında tv lere çıkıp fb den para geldiğini cayır cayır söyleyen ankaragücülü cafer vardı, ersun yanal vardı td leri. biri de çıkıp aga bu nedir diyip aldı mı kupayı geri?
Mesaj tarihi:
abi teşvik primi futbolcuya at verip oynamayın maçı verin demekle aynı şey mi

şimdi malatyalı gs li bir iş adamı alın size 10 ar bin dolar hediyem olsun cıkıp aslanlar gibi oynayın dese.o adamların maçı alabilme şansı nedir ?

aynı şey mi ?

tamam ikiside suç artık sanırım.ama teşvik primi verdiniz rrooror diye gelmek saçma

teşvik primi günlük hayatta hepimiz bir yere veriyoruz lan
Mesaj tarihi:
biz takımlar teşvik primi vermedi demiyoruz en baştan beri her takım yaptı bunu diyoruz ama bir tek siz atlıyorsunuz ordan biz temiziz diye sonra malatya maçı ne peki deyince ne var herkes veriyordu verdikde baggıomu oldular diyorsunuz:)
Mesaj tarihi:
oynama demek şike, iyi oyna demek teşvik. Teşvik eskiden suç değildi galiba ayrıca :/

ve ilk Ergun Gürsoy getirdi geyiği nedir ya? Ondan önce belki FB BJK yöneticileri ne teşvikler döndürdü de ortaya çıkmadı...
Mesaj tarihi:
İyi işte Teşvik kurallara uygun olsaydı şu anda yasak olmazdı, isteyen isteyene versin derlerdi. Şu biz çok temiziz ayaklarını yapmayın yeterki, özellikle bjk'li olarak bunu gs'den duyunca daha bir itici oluyor.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

oynama demek şike, iyi oyna demek teşvik. Teşvik eskiden suç değildi galiba ayrıca :/

ve ilk Ergun Gürsoy getirdi geyiği nedir ya? Ondan önce belki FB BJK yöneticileri ne teşvikler döndürdü de ortaya çıkmadı...

Seba vardı bizde teşvikçi mi diyosun seba ya çarpılırsın :)
Mesaj tarihi:
BJK'lılar istisnasız şampiyon olamadıkları tüm sezonlar için ağlayınca daha da itici oluyor. Gören de Barcelona'sınız da tüm takımlar ve hakemler şikeci diye 30 sene üstüste şampiyon olamadınız, ligler temiz olsa her sene siz şampiyon olacaktınız sanacak. O kadar ağlıyorsunuz yani..
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Ben de şu Ankaragücü olayını dile getirmiştim de hatırlattığın iyi oldu Masq, işine geleni ignore ediyor çünkü herkes...

öyle abi. işine gelmeyen postu, kısmı kimse görmez burda.
herkes ezbere almis gidiyor. bir kisi de cikip ersun yanalin catir catir nasil tesvik geldigini, imza ile kacar para dagittigini soyleyip anlatmiyor 10 yil once... kaldi ki o sene de o maci almis olsaydik ustuste 5. sampiyonluk geliyordu.
aziz yildirim da denizliyi kovmustu da denizli niye kovuldum sampiyon yaptim ya? diyince aziz sen mi yaptin? cevabi... gfdh.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Seba'dan öncesi de var sonuçta? Onu geçtim Seba dışarı çok temiz görünen bir adamdı, tıpkı Canaydın gibi. Ama belki ikisi de yaptı lol bilemeyiz. Ha bence yapmadılar tabi :)

Çüş =P
Mesaj tarihi:
hakem hatalarından giden puanlarla kaybedilen şampiyonlukları konuşmuyoruz biz konu bu değil , biz bu başlık altında sizin biz temiziz biz masumuz şeklinde dolaşmanıza cevap veriyoruz,
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...