Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 valla bende alamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Anelor said: biri bana şu 2 kulaklık arasındaki temel farkı söyleyebilir mi? http://www.sanalmarketim.com/urun/3f00e219a5ecbf50fa2a78a44cb32bb3/CREATIVE-Sound-Blaster-ARENA-Surround-USB-Gaming-Kulaklik http://www.sanalmarketim.com/urun/74c52b42c51b9042c6f2a55ad8fcd0b6/CREATIVE-Sound-Blaster-Tactic-3D-Alpha-Gaming-USB-Mikrofonlu-Kulaklik sunlari alana kadar sharkoon analog al diyecektim de stoklarda bitmis sanalmarketimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Creative'in ses ürünlerini alma derim ben. Kötüler genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bu meretleri inceleyen siteler yokmu ya? Yazıyorum googlea thrust us fln diye absurd siteler çıkıyor çok şükür ingilizcem var ama şöyle kıyaslama yapabileceğim bir site bulamadımki. Karar veremedim bir türlü tabi limitide 400TL'ye kadar çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 http://www.sanalmarketim.com/urun/22fea6d9cf4fc2f045f31826fb5ff8e3/PLANTRONICS-Gamecom-777-Gaming-Kulaklik-7.1-Usb şunda karar kıldım gibi ama bilemiyorum cidden öyle bi site yok mu hiçbişey anlamadım ben hangisi iyi hangisi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 g35 %25 indirimde sanalmarketim'de. bu firsat kacmaz headset alcaklar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 İyi hoş güzelde ztn vatanda 280m bnm için pek farkeden birşey yok ama kulaklık ne kadar iyi onun bir yorumunu alabilsem :) Neden herkes sharkoon x-Tatic diyor nedir o cihazdaki farkı yaratan unsur birde v3 diye yeni modelinin amfi gibi birşeyi var sanırım işlevi sesi dolby yapmanın dışında faaliyeti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bosverin ıvır zıvır markaları :) headsetlerin kralı varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 DareJedi said: İyi hoş güzelde ztn vatanda 280m bnm için pek farkeden birşey yok ama kulaklık ne kadar iyi onun bir yorumunu alabilsem :) Neden herkes sharkoon x-Tatic diyor nedir o cihazdaki farkı yaratan unsur birde v3 diye yeni modelinin amfi gibi birşeyi var sanırım işlevi sesi dolby yapmanın dışında faaliyeti var mı? x-tatic'ler sanal 5+1 vermiyor, hakketen sag sol toplamda 8 aporloru var icinde, o yuzden agir zaten :) bir de kaliteli veriyor sesleri, en azindan o yelpazedeki urunlere gore, ozellikle o ayarda bass verebilen baska kulaklik yok sanirim gamingler icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 biliyorum belki nazar degecek ama yaklasık 6 7 senedir dsp 500 kullanıyorum aşığıyım. üretilmiyo artık o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bende seneler önce dsp500 incelemesini görmüştüm o dönem bir sürü ödül almıştı yıllarca TRde aradım bulamadım artık hepten yok oldu... Sanırım ben şöyle bir yol izleyeceğim bu kulaklıkları test etme şansım yok o yüzden önce vatandan g35 alıp deneme yapıcam beğenmezsem aynı gün iade edip paramı iade alıcam sonra X-Tatic V3 alıp deneyeceğim. Tabi bu arada 400m'ye kadar farklı bir kulaklık önerisi alırsam onada yönelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 gaming icin mi istiyorsun yoksa cokguzel kulakliklar var 400 civarlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mikrofon kesinlikle olmalı ayrıca FPS için kullanacağımdan localization olayını iyi yapabilmem yeterli. Ztn müzik dinlemek için kulak içi kulaklığım var. Yani bunu Film ve oyun için kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bazı sitelerde yoğun şekilde X-Tactic için uyum sorunu olmasından bahsedilmekte seste tanımlamadan dolayı parazit tını yada mikrofonu tanımaması gibi şikayetler oldukça yoğun onu elemek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Lem bi yonlendiren cikmadi arkadas bugun gidip alicam ama halen ikilemdeyim g35mi x-tatic mi? Yada saglam bir ses karti + x-tatic analogmu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Gittim aldim X-Tatic Digital olani ztn analog piyasada yokmus mecbyr kaldim aldim yalniz benim pcnin arkasinda optik cikis degilde SPDIF lale jak gibi bir cikis var dogal olarak su kutumsu seyden faydalanamiyorum sanirim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bende G35 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 darejedi sadece optik cikisi mi var ya o kutunun? SPDIF ile de baglayabilmen lazim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 olmadi usb ile baglarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 chimaera 5.1 olmadı megalodon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Kutunun ztn 3 deligi var usb adaptor girisi ve optik USB girisinin altinda da Mic yaziyor kanimca o sadece mikrofon icin yapilmis. Ben kulakligin bi esprisini gormedim sahsen optik cikistan baglanmadi diyemi aceb... Tamam 5.1 ses var ama bi tuhaf bass naminda hicbirsey yok. Edit: USB taktim ses geliyor ama normal ses kartindan aldigim sesin 1/3u kadar birsey ayrica dolby fln gibi seyleri aktif edemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.egerate-store.com/?_Args=ProductInfo,914&LNG=TR sundan alsam acaba is gorur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 driver fln mi yuklemen lazim acep analogunu kullaniyorum ben, catir catir aliyorum sesi, kirmizi duzeye getirmisligim yok daha hatta sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Soyleki normal 5+1 soketlerine tek tek takarsam o zaman bende iyi aliyorum onda sorun yok ama verdikleri zamazingoyu kullanamiyorum o zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Kulaklıkta yorum yapan pek olmadı gittik aldık kafamıza göre ama optik çıkış olmayınca normal bağladım onda da hiç övüldüğü kadar bir performans görmedim. Bari ucuza optik çıkışı olan bir ses kartı önerinde onu gidip alayım. http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569 üründe var gözüküyor iş görür mü? Birde daha ucuzları varsa o da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar