Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming Headset

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

biri bana şu 2 kulaklık arasındaki temel farkı söyleyebilir mi?

http://www.sanalmarketim.com/urun/3f00e219a5ecbf50fa2a78a44cb32bb3/CREATIVE-Sound-Blaster-ARENA-Surround-USB-Gaming-Kulaklik

http://www.sanalmarketim.com/urun/74c52b42c51b9042c6f2a55ad8fcd0b6/CREATIVE-Sound-Blaster-Tactic-3D-Alpha-Gaming-USB-Mikrofonlu-Kulaklik

sunlari alana kadar sharkoon analog al diyecektim de stoklarda bitmis sanalmarketimde.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi hoş güzelde ztn vatanda 280m bnm için pek farkeden birşey yok ama kulaklık ne kadar iyi onun bir yorumunu alabilsem :) Neden herkes sharkoon x-Tatic diyor nedir o cihazdaki farkı yaratan unsur birde v3 diye yeni modelinin amfi gibi birşeyi var sanırım işlevi sesi dolby yapmanın dışında faaliyeti var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

İyi hoş güzelde ztn vatanda 280m bnm için pek farkeden birşey yok ama kulaklık ne kadar iyi onun bir yorumunu alabilsem :) Neden herkes sharkoon x-Tatic diyor nedir o cihazdaki farkı yaratan unsur birde v3 diye yeni modelinin amfi gibi birşeyi var sanırım işlevi sesi dolby yapmanın dışında faaliyeti var mı?

x-tatic'ler sanal 5+1 vermiyor, hakketen sag sol toplamda 8 aporloru var icinde, o yuzden agir zaten :)
bir de kaliteli veriyor sesleri, en azindan o yelpazedeki urunlere gore, ozellikle o ayarda bass verebilen baska kulaklik yok sanirim gamingler icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende seneler önce dsp500 incelemesini görmüştüm o dönem bir sürü ödül almıştı yıllarca TRde aradım bulamadım artık hepten yok oldu... Sanırım ben şöyle bir yol izleyeceğim bu kulaklıkları test etme şansım yok o yüzden önce vatandan g35 alıp deneme yapıcam beğenmezsem aynı gün iade edip paramı iade alıcam sonra X-Tatic V3 alıp deneyeceğim. Tabi bu arada 400m'ye kadar farklı bir kulaklık önerisi alırsam onada yönelebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kutunun ztn 3 deligi var usb adaptor girisi ve optik USB girisinin altinda da Mic yaziyor kanimca o sadece mikrofon icin yapilmis. Ben kulakligin bi esprisini gormedim sahsen optik cikistan baglanmadi diyemi aceb... Tamam 5.1 ses var ama bi tuhaf bass naminda hicbirsey yok.

Edit: USB taktim ses geliyor ama normal ses kartindan aldigim sesin 1/3u kadar birsey ayrica dolby fln gibi seyleri aktif edemedim...
Sosyal ağlarda paylaş

Kulaklıkta yorum yapan pek olmadı gittik aldık kafamıza göre ama optik çıkış olmayınca normal bağladım onda da hiç övüldüğü kadar bir performans görmedim. Bari ucuza optik çıkışı olan bir ses kartı önerinde onu gidip alayım. http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_surround_51-x-fi-surround-5.1-harici-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=34569 üründe var gözüküyor iş görür mü? Birde daha ucuzları varsa o da olabilir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...