Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ombakkombak said: bu ne lan fantazi mi yazıyoz artık garbage a? kisiselden transfer
ensoferrari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Sagolun arkadaslar, icime su serptiniz
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Senin durumunu bilmiyorum, eğer uzun zamandır sevgilisi olmayan kızlarla da fazla gözükmeyen biriysen kardeşin şüphelenmiş olabilir. Ulan bu acaba kızlara ilgi duymuyo mu bi kontrol edeyim diye düşünmüş olabilir ve kendince seni erekte edebilecek hareketler yapmıştır.Görünce de ereksiyonu tamam abim gücü kuvveti yerinde sırıtışı artmış olabilir. Cool story sadece benimkisi.
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ensoferrari said: Sagolun arkadaslar, icime su serptiniz tövbe
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kimsenin icin serpmedim ben, yalan, iftira.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 hakSDLSNMFÖX Bende ciddi ciddi okuyordum mesajı "ne oldu acaba" diye.
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 1. mesajı üzülerek okudum ama akabinde yorumlar dağıttı asdf fede said: suç annenle babanda.... adam önce hüpletmiş sonra gümletiş. Ayrıca pinkporing'de haklı. inan için Hardcore girersek her ne kadar aile bireyi de olsa karşılıklı haramlar var olm. Öyle bikinisini sana beğendirtmeyecek sen mal gibi tamam hadi dene demeyeceksin. Yağ sür dediğinde sürmeyeceksin hede hödüüü. İnsan fıtratı bazen kalbin ve aklın önüne geçebiliyor. Bazı arkadaşların dediği gibi ne kadar erdemli de olsan istem dışı gelişen fıtrat yapısı önüne geçemezsin. O yüzden dediğim kaidelere dikkat edeceksin.]
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 capsler geldi beyler http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg Başkan Ünal Aysal'dan Açıklama Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması: Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil. Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim. Ünal Aysal Başkan Galatasaray Spor Kulübü
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 AKİ YEMİN EDİYORUM ÖLDÜRÜRÜM SENİ ÇOCUK
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 O değilde sırta yağ sürerken erekte oluyosanız durum bayaa kötü sdfas
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sen ne diyosun yanlislikla dokununca bosaliyorum.
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Katolik olsaydık gider papaza günah çıkarırdık, peder kızkardeşime dokununca tahrik oldum, dua et yavrım allah affeder hesabı; türk olunca anca foruma yazarsın
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Dartanian said: Senin durumunu bilmiyorum, eğer uzun zamandır sevgilisi olmayan kızlarla da fazla gözükmeyen biriysen kardeşin şüphelenmiş olabilir. Şu var ya, beni bitirdi şu anda ahahhahahahhahahahhahahahha
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kardeşler arasında film adı oldu bu.
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kardesinin boyu, kilosu ve goz rengini goremedim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 forumda ilk defa fıtrat sözcüğü kullanılmış yukarda bi yerde. ha bir de amma genişmişsiniz.
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 uauhuhs bu ne moruk ya. böyle troll de yok anasını satayım
Öne çıkan mesajlar