Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzin Abla Lazım !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayrıca güzün abi title ı alırsam hepimnize yardım ederim :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
Son dakika gelişmesi buyuk hizmet ; çıkmak istediginiz kızın cep nosunu adını ve bilgilerini bana veriyorsunuzu birde 100 kontur kızı tavlıyorum sizin adınıza :D Isteyenler ozelden ulaşsın lol[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
haha süper
artıkın aşık olanlar sana geliyo direk
ya bi de Absoluta istiyoz ondan :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
sipariş kabul etmiyoruz.... hmm yani sanırım kabul etmiyoruz.

bana kalsa her birinize bir şeyler yazarım ama bunun diğer adminler tarafından hoş karşılanacağını sanmam.
hatta dur şu son işi de düzeltelim. ajansta cuma birası içerken coşuvermişim :P
Mesaj tarihi:
coşuk ema apla.

Öyle birşey olsa güzel olurdu aslında, herkesin altında kendi istediği bir title :) Ama işin suyu çıkardı sonra.. Neyse ben sustum.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 August 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olm anasını yeni bölüm açılsın olabilir ama
ondan sonra abuk subuk sevgi mesajları falan diye konular açılır
ben makine başına sinirden koma olurum en iisi böle aşık arkdaşların 'millett yardım kız davası' gibi konular açması bence daha uygundur.yada öle abuk subuk sevgi mesajları olan konular direk silinsin :P

Çok mu saçma yazdım bana mı öle geliyo kafa yerinde deilde tam olarak?[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 01 August 2003 17:51 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 01 August 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
kaşındın sen, refresh pliz :)

tehditelr beeni yıldıraaaamaz :-P[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Mesaj tarihi:
abi yeni bölüm açılsın diyen yokki
zaten amaç da bu dertten kurtulmak
güzün abi abla ve kardeş ve dayı ve amca lar sayesinde
özel mesaj diyommmm '[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
hmmm anladım. :)
keşke 24 saat online olabilsem ama anlayın dial-up sux.:)
yok sa gerçekten çok anlarım bu işlerden çok çekmiş biri olarak :)[hline]napem alaala imza bulamadım :-)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
up diyom
yetti bu aşık oldum topicleri !
yada sevgilimden ayrıldım topicleri[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
ben vakti zamanında demiştim. (çok değil 5 dakka önce). "Asexüelim diyip camdan atlayalım bütün dünya sevinsin." Abi yeter her hormonal deneyimini yaşayan buraya dalıyo. Bende aşığım ayrıldım aşık oldum ayrıldım. Yazsam şimdi...

Ben:ÜWeeaa arkadaşlar üstüme gelmeyin mallar. Aşık oldum yardım edin kafa atarım.
---Masum ve sinirli pati user: bıktım bu tür topiclerden..
ben:oyarım lan pipi bebe! l33t misin b@b the kenk eşşek sen abazansın gıskanıyon demi eşşek...pipi....Böhüüü
Muhtemel reelden arkadaş:kiddo pipisin eşşek senin tamam gralsın yaş kaç?(35 anasını satıyım warmı)

10 days after incident...

Ben:Arkadaşlar yihuu mutluyum seviyom ama sevmiyom. Şimdi ne yapsam etkilerim.
yine aynı sinirli pati user: Bişey yapma
Ben:Bak pipi bebe sen niye böyle yapıyon garezinmi var aşığım diyorum anlamıyosunuz. Ne kadar anlayışsızsınız. Ne bakıyon hiçmi...... aşık görmediniz eşşekler.

5 gün sonra...
ben:hadi herkes bi üstteki kullanıcının burun deliklerini karışlasın...
Mesaj tarihi:
Eskiden sadece bahar aylarında artardı bu topicler...

Ama bu sezon erken açıldı sanırım? Ya da insanlar yeni üniversitelere ve okullara başadıkları için bu kadar fazla yoğunluk gözleniyor. Gerçekten merak ediyorum. Acaba kış sezonuna da aynı tempoda girecek miyiz? Eğer bu hızda aşk problemlerimizi forumda yansıtmaya devam edersek ayrı bölüm açılacak ya da katı bir kural ile çatır çatır silinecek topicler... (veya garbage)

Hadi bakalım... Gerçekten merakla gözlemliyorum sezon değişiklikleri ile bu konuların değişimlerini.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
açıkcası aban oldukça saçma gelio bu tarz topicler.söylicek fazla işey yok ha belki insanlar paylaşmak istio olabilirlker ama ne bilim sonuçta özel şeyler bunlar.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
kırmızı noktalı site istendiyse gerekli artık :)[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem

[Bu mesaj Apache tarafından 21 Eylül 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yıh yıh yıh (LOL)

said:
BabacumMostors, 01 Ağustos 2003 23:24 tarihinde demiş ki:
said:
Emaleth, 01 August 2003 17:51 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 01 August 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
kaşındın sen, refresh pliz :)

tehditelr beeni yıldıraaaamaz :-P[hline]I know that the spades are swords of a soldier
[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
haha
çok iyi ya harbiden
güzin ablamızda var
inşallah özelden ulaşırlar sana ^^[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
paranoya yapmayın !
  • Yeni Oluştur...