Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 2 tane güzin abla olsun 23423423 kişiyr yetmez 1 tane[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Bonecrusher, 01 August 2003 13:57 tarihinde demiş ki: Bir aralar ema abla yapıyrdu onu.. ama konu hep kız arkadaşı olunca sıkılıyor insan. Bazen daha değişik sorular gerek "öğretmenine aşık oldum" "annemlerle kavga ettim" (ha bak aile kavgaları çok iyi olur) "boyum kısa herkez benle dalga geçiyor" (Hellhound) "boyum uzun herkez benle dalga geçiyor (Sly-One), felan filan.tam da dediğin sabepten bıraktım ben artık bu işleri. başka biri yapsın artık :)
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ema ablacık işte Absolut abi gönüllü (olmasada zorla :) ) bi kişi daha olabilir 2. olarak[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sevgili Ema apla, Benim ufak bir sorunum var busiteye üyer olduğumdan beri teliklere karşı bir anti-pati oluşmaya başladı bende evde terlik giyemiyorum bunun sonucundada soğuk saoğuk taşlara bastığımdan cırcır oluyorum her tarafta kabahat yapıyorum ve bütün bunların sonucunda toplumdan dışlanıyorum N'olur derdime bir çare Rumuz BabacumMostors[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 işte yukardaki örnek gibi .okunu çıkarırsak yapmayalım o zaman[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: BabacumMostors, 01 August 2003 14:54 tarihinde demiş ki: ...her tarafta kabahat yapıyorum ...LOOOOOOL!! lafa bak be... allak iyiliğini versin lol.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ne var, bizim zamanımızda öyle denirdi... öleulu orta "osurdum" diyecek halim yok ya :utaniem: :lol: yaşlandım galiba...[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
HIV Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Baba imzaya bayıldım,nerde okudun bunu? Heralde yaş dolayısıyla bayaa gezip görmüşlüğün var? :) [Bu mesaj HIV tarafından 01 August 2003 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bek sitriits boyz da soyluodu bunu galiba[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 wallaha Gordon adında bir ingilizce öğretmeni tanıdığım vardı çocukta sağırlık vardı biraz da eh işte bir gün oturduk batak ihale fln oynuyoruz o sırada bu sözleri yazdım "abi süper oldu bak bende melodisini yaptım" dedi devamını getirdi Bu çocuk LoTR okumayı da severdi duydumki şimdi şarkıcımı şantözmü neyn olmuş bass gitar çalıp şarkı söylüyormuş, bass gitar çalmasını da benden öğrendi ilk önce kontrbass la başlatmıştıkmonu hey gidigünler hey yaa neydi Gordon Matthew Sumner diyecemadını sizbilemeyeceksiniz... haha sting deniyordu galiba neyse eh işte benim kumarmasasında yazdığımsözlerle adam ün yaptı arada bir arara hatrımı sorar[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 babacum bonepatr'ın yolunda emin adımlarla ilerliyorsun yannız, söylemesi benden :P
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 I know that the keyboard is the problem of my typing I know that BonePART is clumsy for type I know that paticik is familiar with this all But that's not the shapeof my type [edit: beğenmedim değiştirdim][hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 01 August 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 babacum hayranınız, yeni şarkılarınızı bekliyoruz. Dasher'ın sitesine koyun biz de çekelim.[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sayın genel yönetici hanım kızım açılcak mı yeni bir bölüm?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 01 August 2003 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ee şimdi sonuç ne oldu ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben size güzün amcalık yapacakmışımkuşlar söyledi[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 o da olur bak yeterki bi kişi olsunda bizi bu dertten kurtarsın ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ya işte hepimiz destek oluyoruz ya bişey oldumu tecrübelerimizi fikirlerimizi sunuyoruz.bi kişiye yüklemekten daha iyidir hepimizin yardım etmesi.[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 iyide her önüne gelen aşık oluyo ve herkes buraya topic açıyo bunun yerine daha temiz bi şekilde 2 veya 3 kişiye özel mesajdan yardım istese veya danışsa daha iyi olmazmı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
fab Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bölümün adı "Sevgi Seli" olsun :P[hline]5
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Özel mesaj falan olmasın. Açılcaksa buraya tek bir konu başlığı açılsın onun altında topiclerle tartışılsın.[hline]Kalplerdeki Kaymak
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 iyi sen seç bikaç gönüllü onlara sorsunlar aşık olanlar.walla ben aşık olmam o yüzden bana hava hoş[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 illa bişeyde negatif tarftan bakıcan dimi allahım ya tamam istemiyoz kardeşim kalsın ben seçeyim gönüllüleri diye de bi laf etmedim ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bhende hiperaktiflik var bir konuya tamolarak konsantre oolamıyorum[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Öne çıkan mesajlar