Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzin Abla Lazım !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 tane güzin abla olsun 23423423 kişiyr yetmez 1 tane[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki:
babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin

Elenaor the Wizard
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 01 August 2003 13:57 tarihinde demiş ki:
Bir aralar ema abla yapıyrdu onu..

ama konu hep kız arkadaşı olunca sıkılıyor insan. Bazen daha değişik sorular gerek "öğretmenine aşık oldum" "annemlerle kavga ettim" (ha bak aile kavgaları çok iyi olur) "boyum kısa herkez benle dalga geçiyor" (Hellhound) "boyum uzun herkez benle dalga geçiyor (Sly-One), felan filan.
tam da dediğin sabepten bıraktım ben artık bu işleri. başka biri yapsın artık :)
Mesaj tarihi:
ema ablacık işte Absolut abi gönüllü (olmasada zorla :) )
bi kişi daha olabilir 2. olarak[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
Sevgili Ema apla,
Benim ufak bir sorunum var busiteye üyer olduğumdan beri teliklere karşı bir anti-pati oluşmaya başladı bende evde terlik giyemiyorum bunun sonucundada soğuk saoğuk taşlara bastığımdan cırcır oluyorum her tarafta kabahat yapıyorum ve bütün bunların sonucunda toplumdan dışlanıyorum

N'olur derdime bir çare
Rumuz BabacumMostors[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Mesaj tarihi:
işte yukardaki örnek gibi .okunu çıkarırsak yapmayalım o zaman[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
ne var, bizim zamanımızda öyle denirdi...
öleulu orta "osurdum" diyecek halim yok ya :utaniem: :lol:

yaşlandım galiba...[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Mesaj tarihi:
Baba imzaya bayıldım,nerde okudun bunu?
Heralde yaş dolayısıyla bayaa gezip görmüşlüğün var? :)

[Bu mesaj HIV tarafından 01 August 2003 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wallaha Gordon adında bir ingilizce öğretmeni tanıdığım vardı çocukta sağırlık vardı biraz da eh işte bir gün oturduk batak ihale fln oynuyoruz o sırada bu sözleri yazdım "abi süper oldu bak bende melodisini yaptım" dedi devamını getirdi

Bu çocuk LoTR okumayı da severdi
duydumki şimdi şarkıcımı şantözmü neyn olmuş bass gitar çalıp şarkı söylüyormuş, bass gitar çalmasını da benden öğrendi ilk önce kontrbass la başlatmıştıkmonu hey gidigünler hey

yaa neydi Gordon Matthew Sumner diyecemadını sizbilemeyeceksiniz...
haha sting deniyordu galiba neyse eh işte benim kumarmasasında yazdığımsözlerle adam ün yaptı
arada bir arara hatrımı sorar[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Mesaj tarihi:
I know that the keyboard is the problem of my typing
I know that BonePART is clumsy for type
I know that paticik is familiar with this all
But that's not the shapeof my type
[edit: beğenmedim değiştirdim][hline]I know that the spades are swords of a soldier

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 01 August 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o da olur bak yeterki bi kişi olsunda bizi bu dertten kurtarsın ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
iyide her önüne gelen aşık oluyo ve herkes buraya topic açıyo
bunun yerine daha temiz bi şekilde 2 veya 3 kişiye özel mesajdan yardım istese veya danışsa daha iyi olmazmı ?[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
illa bişeyde negatif tarftan bakıcan dimi allahım ya
tamam istemiyoz kardeşim kalsın
ben seçeyim gönüllüleri diye de bi laf etmedim ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
Mesaj tarihi:
bhende hiperaktiflik var bir konuya tamolarak konsantre oolamıyorum[hline]I know that the spades are swords of a soldier
  • Yeni Oluştur...