di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Selam, Kafama gore boyayabilecegim bir ev var elimin altinda. Diyorumki hem fiziksel is yapayim biraz, kafam kadar bedenim de yorulsun, hem de dunyanin parasini vermekten yirtayim. Lakin yonlendirilmeye ihtiyacim var. Nedir boya badana konusundaki prosedur ? Mesela su anda koyu bir boya var. Direkt ustune acik renk boya ile dalsam kapatmaz acik renk boya onu. Once kazimak gerekecek sanirim. Direkt spatula ile dalip kaziyacak miyim ? Bu tip deneyimler ve bilgiler rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 boyasına bağlı ama genelde kazırsın. ne kadar iyi olsun istiyorsun? kazıdğında spatulanın kenarları daha derin çukurlar açabilir. onları kapatman gerkebilir yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 buradan bak, http://www.bauhaus.com.tr/index.php?id=865 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Saten desem degil, normal desem degil. Boyle garip hafif yagli hafif parlak bi boya. Olmusken iyi olsun abi. Elimden geldigince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 filli boya iyidir bence tercih edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi çok çok koyu değilse de duvar düpdüzgün ise 2kat astar atarsın. 2kat boya ile kapatırsın büyük ihtimalle. ama alttaki boya kötü, toz boya falan ise sorun çıkartır o kesin. kazıma, dolgu, astar, boya şeklinde gidiyor işlem. bi de tavan kısmını falan kağıt maskeleme bandı ile geçersin. rahatça boyarsın onlar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 silikonlu boyadır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Tek bildiğim yağlı boya süreceksen, onun kendine özel sıvası var duvar daha önceden onunla kaplamamamışsa özel sıva ile kaplaman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 saten boyaysa hiç bulaşma. ustalık istiyo resmen. diğer türlü 2 kat yerine 3 kat yaparsın olur yine. koyu vs önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Yok direkt suz bazli boya + su puskurtme aletlerinden alayim diyorum. Alet fiyati 160 lira. Firca ile rezil edecegim boya fiyati + boya seti ile ayni fiyata gelecektir. heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Ya aslinda dasaaa baya yakin bana. Once arabaya sonra eve mi atsam ? ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 olur. yalnız onlar ince ince kat atar. ilk geçişte kapatmazsa tırsıp üstüne üstüne hemen kat üstüne kat üste kat vurma, devam et, az kuruyunca geri dön. vahahahhaha az sonra kütüphane açılacak, okula geçiciyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 di said: Selam, Kafama gore boyayabilecegim bir ev var elimin altinda. Diyorumki hem fiziksel is yapayim biraz, kafam kadar bedenim de yorulsun, hem de dunyanin parasini vermekten yirtayim. Lakin yonlendirilmeye ihtiyacim var. Nedir boya badana konusundaki prosedur ? Mesela su anda koyu bir boya var. Direkt ustune acik renk boya ile dalsam kapatmaz acik renk boya onu. Once kazimak gerekecek sanirim. Direkt spatula ile dalip kaziyacak miyim ? Bu tip deneyimler ve bilgiler rica ediyorum. simdi kasidma tadilat yaptirdik, baslarinda beklemek zorunda kaldim az gorduklerimden anlatiyim cat cut kati ise boya, ve puruzsuz ise satendir o, altina macun cekilmistir kaziyamassin onu kesinlikle, yillarini alir once guzelce eski boyayi zimparaliycan, zimpara yapilmamis yerini birakmiycan burda amacin cizik olusturmak ki yeni boya tutsun sonra donusum astari veya dis cephe boyasi surucen, eger rutubet sorunu varsa direk dis cephe boyasi cunki donusum astari sorunlu tutmasi rutubetli duvara bu asamada bittimi yeni boyayi vurucan ustune, yeni boyayi secerken tercihin sunlar solvent bazli su bazli solvent bazli boya adi ustunde zaten, kuruyunca tas gibi olur sahane olur ama aylarca kokar, gec kurur ve renk secenegin sinirli baya, uygulamasida zordur su bazli boya koku yapmiyor, uygulamasi cok kolay ama darbe direnci dusuk gozlemledigim kadiri ile, en basiti masam ile duvar arasinda sIkIsik duran kabloyu zorla cektigimde bereberinde boyada geldi, masamin altinda ayagimi uzatip duvara dayadigim yerin rengi atti filan ama tamiri kolay, solvent bazli boyada ton sorunu oluyor tamri edilen yerde onuda yasadim bi onceki boya ile mat-yarimat-normal seceneklerin var, ben filli boyadan yarimat aldim direk yumurta kabugu kivaminda parlakligi ve dokusu, filli boyayi tavsiye ederim guzel renklerde var ne renge boyiyacagina karar verirkende iyi dusun, odanin resmini cek ve istedigin rengi montajlamaya calis, cbs de galiba bunu yaptiran bi program vardi resmi uplaod edip boyuyodun, kurcala az oda ufaksa acik renk git, tavanin beyaz olamsi ferahlik getirir, sevdigin renkten cok odanin kullanimian gore renk belirle ki nette cok guide var, takma onlari gay ic mimarlar abuk subuk isimli renkleri onerip "meltem esintisinin egtirdigi ferahlik mavisi yerine bence papatya ici gibi ama degil derken kuma calmsi sari kullanin" modu abuk subuk safsatalarla ugrasirsin edit: silikonlu ve recine ozlumu ne filli boyaninkiler, firca ile bile sursen dikaktli uyguladigin surece iz belli etmiyor, rulo ile direk surersin alet filan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A9NkC1g8LHA&feature=channel_video_title http://www.youtube.com/watch?v=O1HejU4CsFE&feature=pyv&ad=2744937287&kw=how%20do%20you%20paint%20a%20room http://www.youtube.com/watch?v=w6NIZ7EjnYk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 nefret ediyorum nefffreetttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Abi görünmeyen bir yerden duvara vur sivri bir şeyle, eğer alçı varsa altında satendir. Onun zımparalanması, tekrar güzelce alçı yapılması, kurusun diye beklenip üstüne tekrar boyanması var. O yüzden eğer satense, aynı renk ya da biraz koyusundan al boya gitsin, yorma kendini hiç (badanacı da bayağı para ister zaten renk değişcekse. Normal plastik ya da benzer bir şeyse de, kazımaya üşenmem dersen kazı spatulayla, bozuk yerleri düzelt harçla, sonra eğer renk açmak istiyorsan kireç - beyaz boya (aka astar) - normal boya x 2 gibi bir prosedürü var işin. 2 yaz önce biz de yazlığın dış cephesini boyamıştık su bazlı boyayla, vişne çürüğünden paticik rengine çevirdik evi sdsfg. Bu arada en güzel ruloyla boyanıyor ama yerlere muşamba falan serersin, püskürtme çok ince atıyor sanırım, bayağı kat atman gerekebilir onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 şaun yağlı boya yapıyoru geberdim ilk katta ikinciye geçicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yağlı boya niye? su bazlı yapaydın ya üç beş tinerci çağır boyat hem beleşe kafayı bulurlar hem daha hızlı biter. bitince de bıçağı takar giderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi balkon demirleri boyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 he o zaman eyvallah bu arada yapı marketlerden boya badana malzemesi almayın, varsa civar nalburla karşılaştırın. hem her şey bulunuyor hem de bariz daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 rulo fırça 2 lira tiner 2 lira 1 litre yağlı boya 8 lira 12 liraya tek kat boya atabildim şimdi çok kaldı yetmicek gelecek hafta ikinci katı yapıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kafa güzelken git bir parka uzan, trip olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kafan güzelken foto çek.. pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Tavanlik isim yok pek. Rahatim o yuzden. Onun disinda duvarlar cok koyu ve cirkin bi mavi ya. Adam olmaz. Spatula yerine zimparayi tercih ederim ama. Ucuz makinesi falan da vardir onlarin. Boya icinse su surekli TV'de reklami cikan paint zoom tarzi bir sey alayim diyorum. Zimparalayip bir kac kat gecersem is gorur diye dusunmekteyim. http://www.youtube.com/watch?v=mROsjZ067e0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 HIZLI BOYARSIN ONUNLA opsss caps.. yalnız ince atıyordur işte. bikaç kat uygulaman gerekebilr. ilk attığında kapatmazsa tedirgin olma. duvar çok düzse az bi zımpara + astar sonrası boya ile halledersin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar