Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pkk 2'si asker 3 kişiyi kaçırmış

fizban

Öne çıkan mesajlar

barış ve demokrasi adına kaçırmışlardır.

said:
PKK, 2'si asker 3 kişiyi kaçırdı
Diyarbakır ile Lice İlçesi arasında dün gece yol kesen bir grup PKK'lı terörist, özel araçları ile giden 1 astsubay, 1 uzman çavuş ve 1 sağlık memurunu kaçırdı. Kaçırılan asker ve sağlık memurunun kurtarılması için operasyon başlatıldı.
10:58 | 10 Temmuz 2011

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, (DHA)

Diyarbakır ile Lice İlçesi karayolunun 68'inci kilometresindeki Gökçek köyü yol ayrımında dün gece saat 21. 45 sıralarında yol kesen bir grup PKK'lı terörist, Diyarbakır'dan Lice İlçesi'ne giden araçları durdurarak kimllik kontrolü yaptı. Kimlik kontrolü sırasında PKK'lılar, özel araçları ile seyehat eden ve Lice 2'nci Mekanize Tugay Komutanlığı'nda görevli, kimlikleri açıklanmayan 1 astsubay başçavuş, 1 uzman çavuş ve Bingöl'ün Genç İlçesi'nde sağlık memuru olarak çalışan 1 kişiyi araçlarından indirerek kaçırdı. Kaçırılan 2 asker ve sağlık personelinin kurtarılması için operasyon başlatıldı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, olayın dün saat 21. 45 sıralarında meydana geldiğini, kaçırıldığı düşünülen 3 kişiye ait 2 aracın bulunduğunu söyledi. Vali Toprak, askeri personellerin hafta sonu olması nedeniyle Diyarbakır'dan ilçeye dönerken böyle bir olay ile karşılaştıklarını da belirterek, yazılı açıklama yapılacağını bildirdi.

http://gundem.milliyet.com.tr/pkk-2-si-asker-3-kisiyi-kacirdi/gundem/gundemdetay/10.07.2011/1412584/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

ulan sanki ben çok meraklıyım insanların ölmesine ; sorunun sadece hepsine sıkalım , kandili alalım bitsin mantığıyla bakarsak ortadan kalkmıyıcağını biliyorum.
Bu zamana kadar devlet pkkyı sadece marjinal bir terör örgütü olarak gördüğü için hala bu kadar insan ölüyor ; çünkü bir terör örgütüyle isyan örgütüne karşı mücadele yöntemleri farklıdır.
Terör örgütünün lojistik kaynaklarını kesersin ve askeri mücadele ile zamanla ortadan kaldırırsın.İsyan örgütüyle ise sadece askeri anlamda mücadele seni yıpratır , örgütün destek aldığı halk kitlelerini ikna etmen örgütü yalnızlaştırman gerekir.
Şurda bir laf dedim olay oldu , siyasi anlamda körlerin sağırların birbirini ağırladığı bir yer olmuş lan burası hiç mi 24 saat şakirt espirisi yapmak dışında farklı düşünen birileriyle tartışmıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

pkk terör örgütü değildir diyen bi adamla neyi tartışıcam doğru düzgün. aklınca bi de kılıf uydurmuşsun.
böyle bir mantık mı var lan , dünya öküzün boynuzlarında duruyor dense yine tartışılır ortada argüman sıralandığı sürece ; her lafın her deyişin mahalle, ağız kavgası tadında.
On yıllardır insanlar ölüyor hiç mi durup düşünülmüyor nerde hata yapıyoruz da bu sorun bitmiyor diye.İnsanların ölmesine isyan ediyorsunuz ama bu bakış açısıyla onların daha çok ölmesini sağlıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

laf sokmaya çalışma boşma. netten bişey söyledin diye sinirlenecek değilim.

kıyasladığın şeye bak. birisi batıl inanç. diğerinin ne olduğu ortada. dağa çıkmış bir avuç vatan haini.

eğer tartışmak istiyorsan önce pkknin terör örgütü olduğunu kabul et. ondan sonra tartışalım istediğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

laf sokmaya çalışma boşma. netten bişey söyledin diye sinirlenecek değilim.

kıyasladığın şeye bak. birisi batıl inanç. diğerinin ne olduğu ortada. dağa çıkmış bir avuç vatan haini.

eğer tartışmak istiyorsan önce pkknin terör örgütü olduğunu kabul et. ondan sonra tartışalım istediğini.
Ben pkk terör örgütü değildir çünkü allahtan vahiy geldi öyle mi dedi diyorum , bir mantık kurgusu sıralıyorum gerekçelendirmekte.Benim gibi düşünmüyorsan (ki düşünmüyorsun) bunun diyalektik bir şekilde anlatırsın ,gerçekten yanılıyorsam beni ikna edersin ; ama bok atıp çekilmek dışında hiçbirşey yaptığını görmedim şimdiye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

devletle ordunun aynı rotayı izlemesi lazım bi kere.

dağı bi temizleyeceksin ilk önce (isteyen baksın 1994'deki operasyonlara, ya da şafak operasyonu var mesela 550 mi 600 mü ne o kadar kişiyi temizlemişlerdi kısa bir sürede) dağ temizlenince de artık devlet yol mu götürecek fabrika mı açacak onu yapacak işte.

Görüyoruz orda iş adamları fabrika açacak teröristler şantiyeye dalıyor ak47lerle araçları yakıyorlar. ha bu arada devletin fabrika açması demişim. pardon akp son 10 yılda kaç fabrika açmıştı?
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel yapacağın şey çok basit.İsyan örgütü ile terör örgütü arasında ki farkı anlat adama.Belli ki ısrarla isyan örgütü diyor sende ona sürekli laf sokmaya çalışıyorsun, adamda haklı olarak düzgünce tartışsana laf sokacağına diyor.

Beğenmediğin bir fikri var adamın bu kadar basit işte böyleyse böyledir bence terör örgütüdür demek çok mu onur kırıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodo, pkk örgütünün kuruluş zamanındaki düşüncelerin bir kısmı olabilir belki senin bu söylediklerin. fakat şu anda çoğu kürt vatandaşın bile desteklemediği bir örgüt. onun dışında işin içinde uyuşturucu tacirliği ve bunun gibi işlerden elde edilen ekonomik kazanç, kapital, büyüme, mossad ve cia ile bağlantıları da düşününce senin düşündüklerinden daha farklı şeyler de düşünebiliyorum yani. (örneğin isyan örgütü olmadığını bu konuda yeteri kadar bilgim de olmayabilir, yanlış da biliyor olabilirim tabi şu an için düşüncelerim böyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...