adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ayvalıkta yazlığı olan var mı bana ödünç verebilicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 GERMANER SENI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 emir gel hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ekmekle karninizi doyurmayin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 adınla hitab ettim kızmıyosun di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kizmam ozgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 İSİMLE HİTAP ETTİM DENDİ BEYLER AĞZINA BURNUNA GİRİŞELİM Mİ? çok canım sıkıldı ya la benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Benimkiler oldu besleme zaten suan bile besliyorum ama hic olmassa Trollface degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 selam trollface ruh ikizi diye bişey yoktur, sadece kızla hayattaki bazı şeylere bakış açınız aynıymış yani ruh ikizi diye bişey varsa bile bi blogdaki 15 yazıyla anlaşılmaz heralde ne kadar felsefi bilmemne olursa olsun yazma yani kıza, bak erkek arkadaşı da varmış yüz vermez zaten sana, düşün, akşam simidi gibi, DÜŞÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 selam güzel insan eğer gerçekten bu kızın ruh ikizin olduğunu düşünüyorsan onun için mücadele etmelisin, zira hepimizin tek bir ruh ikizi vardır hayatta ve sen onu bulduğunu düşünüyorsan asla peşini bırakma derim. eninde sonunda kız da senin bu inadına hayran kalacak ve iğrenç erkek arkadaşından ayrılıp sana varacaktır, belki yarın değil, belki haftaya değil, ama bi zaman sonra her şey olucağına varır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 evleniceksin sanki git sark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yüze vurmayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Birazdaha buraya yazarsaniz Paticik The database connection failed diye hata vericek... ona gore anladiniz siz onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 gider mi yaptın anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 adamınbiri said: gider mi yaptın anlamadım ben evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 get a life. olmadı mı rakı iç Archangel_ & Laraken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Saeros said: selam güzel insan eğer gerçekten bu kızın ruh ikizin olduğunu düşünüyorsan onun için mücadele etmelisin, zira hepimizin tek bir ruh ikizi vardır hayatta ve sen onu bulduğunu düşünüyorsan asla peşini bırakma derim. eninde sonunda kız da senin bu inadına hayran kalacak ve iğrenç erkek arkadaşından ayrılıp sana varacaktır, belki yarın değil, belki haftaya değil, ama bi zaman sonra her şey olucağına varır. alakasi yok, her kadin bir cicektir, koklamak lazim. FALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ben iki yolu da sundum arkadaşa, ikisinden birini seçer ve mutlu veya mutsuz olur. ya da gerçek bir erkek gibi kendi yolunu kendi çizer ve ilerde bugünleri düşünüp tombala çekerek der ki işte o gün siz 1,5 kat büyüdünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sadece 1.5 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 cicek var, cicek var, her cicek koklanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 aquila said: sadece 1.5 mu? nolur nolmaz beklentiyi yükseltmiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kalede kaleci var diye gol mü atmayacaksın şike yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 BENİM KIZ ARKADAŞIM LAN O VURURUM SENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 sezen bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar