fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yaw restoran dediğim illa burger olmak zorunda değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: bi de %10'dur len ideal bahşiş, %20 bahşiş bırakan adam parasıyla şov yapma derdindedir, yanında hatun kişi olma olasılığı yüksektir parası çoksa versin niye garsonu az kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya bir de sap sap gidip yemek yersen de bahşiş bekleniyor etik mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Bu kafayla anca eve paket götürürsün sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben başka beklentilerle girmiştim. Para için etik olmayan durumu yapman sana para kazandırmıcaksa yapmamalısın. He o kola adamın suratında patlayınca cebine 5 lira girse yap dicemde bir kazancın yok. Onun dışında şeytana satarım ruhumu adam akıllı para için arkamı dönüp bir daha acaba? demem sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tövbe etsem acaba gunahlarım silinirmi ya etiğide geçtim, buraya kendimi rahatlamya geldım aslında ynalıs yaptığımın farkındayım. ama biri çiksada iiki yaptın dese rahatlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 iyi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 asagilik kompleksin mi var kardes? adamlar eve yemek sölüyolar bi bahsis bile vermiolar, ben burda canla basla calisiyorum falan kafasinda misin? kimse bahsis vermek zorunda degil ki. hayir sanki babanin hayrina götürüyosun yemegi kapiya fsd. yaptigin ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben hep gittiğim yerlerde bırakıyorum sadece, özellikle garsonlarla filan samimi olmak pek sevmediğim bir şey olduğu için bahşiş bırakınca hep daha iyi oluyor davranışları. %10 bırakırım genelde, %20 filan garip. Evlere servisde öyle bir durum yok ama. Kapına getiren kişiyle 10 saniyelik bir ilişkin oluyor sadece. Diğer garsonu belki aylarca göreceksin hep. Mesela İstiklal'in ortasındaki Gloria'ya giderdim hep 3-4 yıl boyunca en aşağı haftada bir kere. Her seferinde bahşiş bırakırdım ve her seferinde aynı iki garsondan biri gelirdi. Tavırları daha iyi oluyor, aldığım hizmetin kalitesinin arttığını yavaşça ilk 1-2 ayda gözlerimle gördüm yani. Ama eve servis böyle değil. Daha nasıl anlatayım bilmiyorum niye %10 bahşiş almadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 vaniLLe said: asagilik kompleksin mi var kardes? adamlar eve yemek sölüyolar bi bahsis bile vermiolar, ben burda canla basla calisiyorum falan kafasinda misin? kimse bahsis vermek zorunda degil ki. ne kadar acımazıssın ya bahşiş die bişi nie var ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fakirler sevinsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aşağılık kompleksimde yok sadece paraya ihtiyacım var, bilginize: koç üni - İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat mezunuyum bu bölüme %100 burslu girdim ama hayat malesef beklendigi gibi olmuo bazılarımızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sus da 2 çay kap getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bahşiş vercek misin pasta çalkalamasın çayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 haa o zaman isler degisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bölümde dandikmiş gerçekten paketçi bile oalrak almam ordan mezun adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 fanfan said: aşağılık kompleksimde yok sadece paraya ihtiyacım var, bilginize: koç üni - İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat mezunuyum bu bölüme %100 burslu girdim ama hayat malesef beklendigi gibi olmuo bazılarımızın. tabi ki öyledir hakaret etmek gibi bir amacim yoktu zaten de olaya böyle sinirle sarkastik bi sekilde yaklasman nedense onu animsatti. belki adamin bozugu yok, kisitli parasi var. vermek zorunda degil ki bahsis. madem paran yok, daha cok empati yapabiliyo olman gerekir bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: sus da 2 çay kap getir sen de igrencsin ya :/ hamburgerine tükürülmesini hakediyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 niye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: sus da 2 çay kap getir AHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dalga geçen arkadaşlar, 1 yıl oncesine kadar ne fakirdim ne umutsuz, işimle iligli hayallerimde vardı gerçi çok geç değil sadece erişmesi biraz fazla uzun sürecek, babam sağolsun bütün aile birikimizi kumarda 5 dk içinde kaybetti nefret ediyorum kendisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: niye ya altinda audisi olan 5 yasinda simarik zengin veledi gibisin :/ cok aggro cekersin. ama özünde iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bundan sonra para vermeyenin kapisinin onune sic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ya bilader, yaptığın bariz terbiyesizlik. Bana denk gelse, fark etsem işinden olursun bariz. Bu nedir yani? Sen zaten maaş alıyorsun şirketinden, benim ısmarladığım pizzaya ödediğim parada senin maaşının da bir kısmı var zaten. Bune ek olarak niye bahşiş bırakayım? Eve serviste bi kere falan bahşiş verdim galiba onda da karlıydı hava ve 10 kişilik falan sipariş vermiştik. Onun dışında niye vereyim yani? Normalde de pek bahşiş veren bi adam değilim, ama bu şerefsizliğe girer yani. Bu kafayla da iki ekmek kapar gelirsin 80 yaşına kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar