nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya yazsalar nolcak böyle gereksiz şeylerle uğraştıkları için hepsini critle sussunlar işte. Çok mu heyecanlanıyosun ilişki veya azgınlık durumlarını açıklarlarsa diye? sdfsdf
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 biri 38 biri 35 yazmış ayak numarası mı
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahmedinejad said: santimdir o. Seksli güldüm :D
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: ya yazsalar nolcak böyle gereksiz şeylerle uğraştıkları için hepsini critle sussunlar işte. Çok mu heyecanlanıyosun ilişki veya azgınlık durumlarını açıklarlarsa diye? sdfsdf Abi ne yani bende şey mi yazayım; daha birkaç yıl önce bu adam "öpüşme çok iğrenç bişi tükürüklü tükürüklü ıyyy nasıl yapıyorsunuz" filan diyordu mu diyeyim. Merak ettim sordum bilen vardır diye.
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kadınlara kendi medya ortamlarını oluşturma olanağı verilmemeli soyunmayacaklarsa.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hayır abi sana laf sokmak için demedim, genel olarak atarlıyım bu hareketlere. İlgilenerek de prim veriyorsunuz. Don't feed the troll diyorum, karı eğlencesine prim vermeyin
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Kadınlar en önemli eğlence aracıdır.
eski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yiyiştikleri delüğanlı sayısıymış.. Ooo
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mutfaklarının genişliği falandır olsa olsa.
ToksiN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 alabilite de olabilir. meselam ayakkabı (35 çift), profiterol (35 top) alabiliteleri olabilir. kimse kimseye karışamaz. özgürlük bidir.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 oo 3. çeyrek salak belirleme eylemleri başlamış. salakları turnusol kağıdı gibi belirlemenize yardımcı olan facebook'a teşekkürler.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sandalye said: nileppezdel said: ya yazsalar nolcak böyle gereksiz şeylerle uğraştıkları için hepsini critle sussunlar işte. Çok mu heyecanlanıyosun ilişki veya azgınlık durumlarını açıklarlarsa diye? sdfsdf Abi ne yani bende şey mi yazayım; daha birkaç yıl önce bu adam "öpüşme çok iğrenç bişi tükürüklü tükürüklü ıyyy nasıl yapıyorsunuz" filan diyordu mu diyeyim. Merak ettim sordum bilen vardır diye. haha gercek mi bu
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ivit inanılmaz gibi geliyor ama bi zamanlar nilep de gençti, toydu, ergendi.. pişman olacağı şeyler söyledi.. bol bol
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 aşkolsun lan, ta 3-3,5 sene önce yazdığım şey. Sizin eski postlarınıza baksak sizin de vardır komik ergen laflarınız. hem insanın yüzüne yüzüne vurulmaz ki sürekli :D
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben henüz karşılaşmadım da anlattıklarınıza bakarsak ya ayak numarası ya sütyen bedeni işte. ayaksa 38 üstüne çok bakmayın, diğeriyse 36b'den aşağısı pek kurtarmaz.
Öne çıkan mesajlar