Esau Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bunu anlatmanızı beklemiyorum, zaten epey anlatan site var. O yüzden oralardan araştırmalarımı yapıp, bir şekilde öğreneceğim. Ancak, merak ettiğim bu programlarla hiç hayatında site kurmamış biri kolayca bir site kurabilir mi ?(ne bileyim anasayfası, forumu vs. olan) Bir de anladığım kadarıyla genelde siteler bedava hostlar ile kuruluyor ve sadece domain parası ödenerek cebe de çok zarar vermiyor. En azından joomla ile yada wordpress ile çok profesyonel olmayan bir site sanırım yapabilirim ve sadece domain alarak iyi bir şey oluşturabilirim diye düşünüyorum. Bilmiyorum, yanılıyor muyum. Bu konularda fikriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 forum vs eklentiyle geliyor onu bir sonraki aşamada çözersin rahatça ama joomlayla çok rahat site kurablir ve düzenlersin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 site kurmayın wordpress kendisi ya da joomla dolaylı zaten subdomainli site veriyor. istiyorsan domain al. bilmiyorsan kasma, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 subdomain dediğin, .com lu olmayanlar herhalde. ne bileyim joomla'yı belirten tarzda şeylerse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bak mesela bu site tamamen wordpress ile forumları ise phpbb. http://www.bodytr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 edit: joomla kurulumda bir sorun yaşamıştımda, halletim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yok abi, subdomain mesela ornek vermek gerekirse subdomain.joomla.com ornek.wordpress.org gibi. kendi domainindede yapabilirsin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 şimdi kurulumu yaptım ve joomla daki örnek siteyi kurdum, ancak içerikleri sildim. bu hafta boş vakitlerimde de sitelerde gezeceğim, illa ki joomla dan güzel bir site yapmayı öğreten yerler vardır. Ona göre siteyi şekillendireceğim. Fakat ondan sonrasını bilmiyorum. Host olayını nasıl bağlayacağım bilmesem de beleş bir host bulmaya çalışacam. Sanırım bir tek domain'i para ile alacam. (subdomain olayı ters) oda sanırım çok fazla bir fiyat çıkarmaz bana. Zaten kuracağım site öyle profesyonel bişey olmayacak. haxball için takım sayfası olacak. 1-2 ayda şu siteyi hazır etsem bile benim için kardır. :) Acelem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 html + css + php + wp codex ile istediğini yaparsın. eksik olduğun alanlara bak, geliştir. yoksa çok sürünürsün. joomla kullanmayı çok yıl önce bıraktım, ama genel anlamda o da bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 beleş hostta joomla yalan olur. hatta hiç bulaşma joomla falan yeni başlayanı kasar. ayda $7 host alın hostgator'dan koca takımdan o kadar çıkar herhalde? üzerine anasayfa için wp forum için de SMF gibi bir şey kurun tamamdır ya da hepten forum yapın. tüm bu dediklerimi yapmak en fazla 20dk'nı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yok o kadar sorun olmaz, ben fiyatları bilmediğim için öyle söyledim. Neyse zaman sorunum yok, ufak ufak yaparım bir şeyler. Baktım olmuyor, birilerini buluruz. :) Teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ücretsiz host ile uğraşma. benim kullandıgım amerikan bir firma var bir kaç yıldır kullanıyorum fiyatları da cok uygun. http://www.cirtexhosting.com/shared.shtml 1 yıllık hosting alırsan aylıgı 5 dolara geliyor. 36 aylık alırsan ise aylıgı 3 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Wordpress candır. Birazcık php editlemeyi de öğrenirsen istediklerini yapabiirsin rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Uzun yıllar wordpress kullandım yapamadığım şey kalmadı ancak Joomla'ya geçtiğimde resmen tekledim. Menü falan nasıl ekleniyor istediğim hiçbirşeyi yapamadım çok karışık geldi kaynakçada bulamadım... Drupal daha iyi gibi bu ikisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Tasarımcı (table seviyesinde HTML/CSS bilgisi, 0'a yakın JS, PHP bilgisi falan) bi arkadaşım 1 haftada önyüzünden WP olduğu bile anlaşılmayan site yaptı WordPress ile. Fazlasıyla rahat. Homebrew CMS'e ihtiyaç duyulmuyosa kodlama bilmeyen biri için daha esneği yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar