Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wordpress yada joomla ile site kurmak?

Esau

Öne çıkan mesajlar

Bunu anlatmanızı beklemiyorum, zaten epey anlatan site var. O yüzden oralardan araştırmalarımı yapıp, bir şekilde öğreneceğim. Ancak, merak ettiğim bu programlarla hiç hayatında site kurmamış biri kolayca bir site kurabilir mi ?(ne bileyim anasayfası, forumu vs. olan) Bir de anladığım kadarıyla genelde siteler bedava hostlar ile kuruluyor ve sadece domain parası ödenerek cebe de çok zarar vermiyor. En azından joomla ile yada wordpress ile çok profesyonel olmayan bir site sanırım yapabilirim ve sadece domain alarak iyi bir şey oluşturabilirim diye düşünüyorum. Bilmiyorum, yanılıyor muyum. Bu konularda fikriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kurulumu yaptım ve joomla daki örnek siteyi kurdum, ancak içerikleri sildim. bu hafta boş vakitlerimde de sitelerde gezeceğim, illa ki joomla dan güzel bir site yapmayı öğreten yerler vardır. Ona göre siteyi şekillendireceğim. Fakat ondan sonrasını bilmiyorum. Host olayını nasıl bağlayacağım bilmesem de beleş bir host bulmaya çalışacam. Sanırım bir tek domain'i para ile alacam. (subdomain olayı ters) oda sanırım çok fazla bir fiyat çıkarmaz bana. Zaten kuracağım site öyle profesyonel bişey olmayacak. haxball için takım sayfası olacak. 1-2 ayda şu siteyi hazır etsem bile benim için kardır. :) Acelem yok
Sosyal ağlarda paylaş

beleş hostta joomla yalan olur. hatta hiç bulaşma joomla falan yeni başlayanı kasar. ayda $7 host alın hostgator'dan koca takımdan o kadar çıkar herhalde? üzerine anasayfa için wp forum için de SMF gibi bir şey kurun tamamdır ya da hepten forum yapın. tüm bu dediklerimi yapmak en fazla 20dk'nı alır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...