hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bence bu ülkede yaşıyan her etnik grup yeterli örgütlenme ve güce sahip olsa sorun çıkartırdı.Ermeni falan da kalmadı zaten 1.dünya savaşından sonra , lazlar ise zaten kendilerini laz ve türk olarak görüyorlar en milliyetçi bölgelerden biri de karadeniz Bide ''kuyruk acısı'' falan diye çabuk ve kolay sıfatlama olayları bence türkiyede bu basit gibi gözüken meseleler yüzünden binlerce insan öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Her türlü ayrılıkçı etnik gruba karşıyım ben. Sebeplerini de uzun uzun tartışabiliriz de gerek yok yani komik bir başlıkta ciddi tartışmaya girmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 kız iki cümleyi üst üste ezberleyemiyo daha, gel de bunlara ilim irfan anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yav bencede kimsede sonradan alıntı yapıp birşey demesin bitsin bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şeriatçılık azalarak bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nileppezdel said: @paparnoz: TC tarafından baskı altında değiller ben onu söylüyorum sadece :) çok yakın olduğum ve çok sevdiğim Kürt'ler var yani ırkçı falan değilim bilen bilir zaten Olaya farklı noktalardan bakarsak bakalım baskı altındalar; Dil konusunu geçtim daha 20 yıla kadar kürt kimliğinden bahsedemiyorduk.Hukuksal anlamda adeta adamlar dipsiz kuyudaydı.Kan davası olayından insanlar ceza indirimi alıyordu(ki bunun nasıl bir felaket olduğunu tahmin edebilirsin bir nevi teşvik) Toprak reformu yapılmadı ağaların elinde adeta ortaçağ serfleri gibi kullanıldılar.(ki hala bazı yerlerde devam etmekte) Yatırım namına neredeyse hiçbir şey yapılmadı,bir tek GAP herhalde yegane yatırım olarak karşımıza çıktı.(ki o da çok sonra)Bazı yöreler devletin varlığından bir haber yaşadı. Devrimci gençlik köprüsü olayını bilir misin bilmem ama o dönemde adeta adeta neolitik çağı anımsatan yerleşimler söz konusu.Koruculuk sistemi ile kan davası olayı adeta körüklendi ki zaten en son Mardin olayını hepiniz hatırlıyorsunuzdur. Pkk bu noktaları iyi kolladı mesela biraz da bu yüzden o yöreden bdp bu kadar oy alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pasta said: Allahla putlar arasında fark göremiyorum. şu cümle o kadar yalın bir şekilde dogru ki titremeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o değilde benim anlamadığım; evet varsayalım beni dünyaya getiren allah, bende buna inanıyorum. Bu atatürk için üzülmemi nasıl engelliyor? yani allaha inananlar insanlar ölünce üzülmüyor lar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Abi cidden şu gerizekalı şey için 8 sayfa tartıştınız mı? Bide yine nilep yine konudan sapış, aww ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 kedi canını inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 SeaGle said: Abi cidden şu gerizekalı şey için 8 sayfa tartıştınız mı? Bide yine nilep yine konudan sapış, aww ye. okudun mu ne tartışıldığını bok atmadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bırak atsın bokunu ya adam mühendisim diyo, kkyi çok beğeniyorum biraz işi öğrense oyum ona diyo, sonra gidiyo bursa birinci sıradan bülent arınça basıyo oyunu koşa koşa, hem de sabah sekizde bunlar babadan oğula tenteci bunlar, ptuh tenteci bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Okudum nilep haksız bunlarkendilerinebağladılartenteyikendilerinebağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 he ben saptırdım konuyu ahhaha, pkk topiğine de bekleriz hedehodohop haklı nilep haksız demen için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 burdan söylesem olur mu? nilep haksız diğerleri haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 beyin bedava ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gingers don't have soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 senko bahsettiğin tüm şiirler bundan kat kat iyidir http://www.youtube.com/watch?v=XawdGIy4KkA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar