Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gmail ve youtube çifte login porblemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Youtube'a hotmail.com uzantılı bir hesaptan, gmail'e de haliyle gmail.com uzantılı bir hsaptan üyeyim.

Eskiden güllük gülistanlık yaşarken ne olduysa bunlar birleştirmeye karar verdiler ikisini. Şimdi youtube açıkken gmaile girsem uğraştırıyor, gmail açıkken youtubea girsem uğraştırıyor.

Yok mudur bunun bir yolu? Favorilerdeki videolarımı gmail.com uzantılı hesaba alayım dedim ama 517 video, imkan yok.

Herhangi bir seçenek var mı bir yerde? Böyle login istemiyorum tarzı. Ya da youtube favorilerini direk başka bir hesaba aktarmanın kısa yolu var mı?
Mesaj tarihi:
benimde devamlı kullandığım mail hesabıyla devamlı kullandığım youtube hesabının mail adresi farklı. ikiside gmail. zorla birlestirtti yutube hesabıyla mailini. şimdi youtube a girsem mailden logout oluyor, maile girsem youtube dan.
Mesaj tarihi:
evet Phyx gerçekten ufkumu genişlettin. Ben nasıl düşünemedim acaba bunu, paticiğe başlık açmam gerekiyormuş birinin bu basit çözümü söylemesi için..

ilk mesajımı okur musun bir daha?
Mesaj tarihi:
youtube'da manage accounttan delete accoutn desek gmail accountunu silmez değil mi?

tamam silince sadece youtube accountunu sildi, gmaila dokunmadı. panik yaptım bir an :D

kullanmak istediğim youtube hesabımı da asıl gmail hesabıma ekledim, sorun halloldu :)

teşekkürler ahmedinejad
  • Yeni Oluştur...