Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Youtube'a hotmail.com uzantılı bir hesaptan, gmail'e de haliyle gmail.com uzantılı bir hsaptan üyeyim. Eskiden güllük gülistanlık yaşarken ne olduysa bunlar birleştirmeye karar verdiler ikisini. Şimdi youtube açıkken gmaile girsem uğraştırıyor, gmail açıkken youtubea girsem uğraştırıyor. Yok mudur bunun bir yolu? Favorilerdeki videolarımı gmail.com uzantılı hesaba alayım dedim ama 517 video, imkan yok. Herhangi bir seçenek var mı bir yerde? Böyle login istemiyorum tarzı. Ya da youtube favorilerini direk başka bir hesaba aktarmanın kısa yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bende de aynı şey olmaya başladı ya. eskiden rahattı baya. çözüm yok gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yutupa gmail mail ile kayıtlıydım, birleştiler artık google hesabım bağlıysa oto giriyor. çok rahat ^_________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Aket-Atum said: gmail'e de halitle gmail.com uzantılı bir hsaptan üyeyim. bro nabıon yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bende taşımadı vallahi. yahoo idi. olmaz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 halit abisi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bi şirket kurup, microsoft ve google alıp, birleştirip, McGoogle ® yapmadığınız sürece, cık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 benimde devamlı kullandığım mail hesabıyla devamlı kullandığım youtube hesabının mail adresi farklı. ikiside gmail. zorla birlestirtti yutube hesabıyla mailini. şimdi youtube a girsem mailden logout oluyor, maile girsem youtube dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 google hesaplarından çoklu oturumu aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 taşımaya izin veriyor diye biliyorum. ben başka bir gmail'den yeni bir gmail'e taşıdım. şeker gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 iki hesabın çoklu oturumunuda açtım yok olmadı. opera miniyle alakalı belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 RaidenXelRu said: Aket-Atum said: gmail'e de halitle gmail.com uzantılı bir hsaptan üyeyim. bro nabıon yahu :D Halit abi sağolsun yol yordam gösterdi asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 http://i.imgur.com/kLNV5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben 2 tane gmail hesabı kullanıyorum, birini feda ettim tabi şunu yapcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nerede bu seçenekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 youtube'da seçeneklerde. en altta olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sabırlı olun o özellik de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yutuba gugil akontunla login ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 evet Phyx gerçekten ufkumu genişlettin. Ben nasıl düşünemedim acaba bunu, paticiğe başlık açmam gerekiyormuş birinin bu basit çözümü söylemesi için.. ilk mesajımı okur musun bir daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hallettin mi benim gösterdiğim yerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 youtube'da manage accounttan delete accoutn desek gmail accountunu silmez değil mi? tamam silince sadece youtube accountunu sildi, gmaila dokunmadı. panik yaptım bir an :D kullanmak istediğim youtube hesabımı da asıl gmail hesabıma ekledim, sorun halloldu :) teşekkürler ahmedinejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar