yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Gelsin artık be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 jack sparrow ya ahahaha abv boneç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/945229_10151496176213197_868431308_n.jpg http://cdn1.screenrant.com/wp-content/uploads/Riddick-3.jpg said: The infamous Riddick has been left for dead on a sun-scorched planet that appears to be lifeless. Soon, however, he finds himself fighting for survival against alien predators more lethal than any human he’s encountered. The only way off is for Riddick to activate an emergency beacon and alert mercenaries who rapidly descend to the planet in search of their bounty. The first ship to arrive carries a new breed of merc, more lethal and violent, while the second is captained by a man whose pursuit of Riddick is more personal. With time running out and a storm on the horizon that no one could survive, his hunters won’t leave the planet without Riddick’s head as their trophy. http://www.youtube.com/watch?v=tDxDEjDMreA baya pitch black 2 olmuş. iyi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 2:18 de alien var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ohhgg ben önceden demiştim tarzında alıntılayım kendimi, egoizmin doruğuna yolculuğa çıkayım. yildirimokur said: Pitch black tarzı olsun tabi ya.. ıssız bi gezegene düşsünler bi allan kulu olmasın, kapana kısılsınlar faln.. en babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hell yeaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 baya filmi izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ohusss Hic bitmesin 5 saat olsun. Hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 mis...ama filmi izledik yani trailerdan lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi bu ne ya, bütün filmi göstermişler. Birde bu pitch black 2 olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 e hani kral olmuştu... underworls hede filan?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IDPB2wUpff0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 fenris said: e hani kral olmuştu... underworls hede filan?... burada geriye dönüşler var ne olduguna dair. artı bu filmden sonra bir final filmide olacak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 o değilde, Marvel, Vin Diesel i görüşmeye çağırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=knC8CtqcANQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 2:49 trailer mı olur ? İzlemeyin, izlettirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 pitch blaack 2 underworld den sonra riddick e ne olduğunu öğrenmek istiyorum yönetmen!!!! Yine tekrar tekrar izlenir gözlerine gurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Filmin yanında yeni bir Riddick oyunuda yapacakmış Diesel. Hatta Escape from Butcher Bay'i yapan ekibi topluyoruz demiş. Çok iyi oyundu o ya. Yine güzel bi oyun çıkarırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Uzundur IMDB kurcalamıyordum, bakayım dedim. Box Office'de ABD'de filmin çıktığını, çok deli de box office yaptığını gördüm. Riddick aşkım patladı resmen, gelecek hafta geliyor sanırım TR'ye de. Filmi deli gibi bekliyordum, gece gece yine Riddick izleyesim geldi. Oturdum Pitch Black'i izledim gecenin bu vakti evet, yeni bitti. Uykum yok ama yatmam gerek yoksa oradan kopup Chronicles'ı da izlerdim. 3. filmde gelsin bir an önce, istiyoruz amirim. edit. yok lan 4 ekim'de geliyormuş TR'ye, sokarım böyle aşkın ızdırabını ... çeker izlerim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 2 hafta once izledik Riddick i. Pitch Black i izlememis birisi olarak fena degildi. Zaten devam filmi cekileceginin sinyalini verdi:) TR ye niye bu kadar gec getiriyorlar anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Valla deli gibi bekliyorum, dünde Chronicles izledim. Bu gece yarısı da Dark Fury izlerim. Oyunlarını da oynamak istiyorum da işte ahh xbox ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 PC'de var ki oyunlar. Escape from Butcher Bay pc de oynadıydım ben. Çok iyi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Nasıl ya Xbox Exc diye biliyordum ben onu, Steam'de de göremeyince oyunları dedim çıkarmamışlar. ILLA KORSAN MI OYNAYAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar