Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Sözlük

S-H

Öne çıkan mesajlar

sözlüğü desteklemek ve iletişim amaçlı pro goblin diye bir mikroblog, facebook karışımı birşey açmışlar. gerçekten güzel düşünülmüş. bazı grupları çok iyi.
özellike eski pcleri ve konsollar hakkında güzel paylaşımlar olan retrocomp , oyun tarihinde bugün ne olmuş güzel paylaşımlar yapılan oyun tarihinde bugün ve oyun müzikleri paylaşılan efsane oyun müzikleri.

bu arada kangaxx ve scat nicki iki tane yazarı ciddi şekilde takip ediyorum. tavsiye ederim.

kangaxx
scat
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
said:
zamanında dragon age: origins için "baldur's gate'in manevi veliahtı" gibi tanımlamalar yaparak beklentilerimi aşırı yükseltip hayal kırıklığına uğratan firmadır. her ne kadar mass effect serisiyle kendisini sevdirmeyi başardıysa da dragon age ii tam bir fiyaskoydu, böyle bir ucubeyi nasıl meydana getirdiklerini bir türlü anlayamadım.

lol dao hayal kırıklığına uğratmış, mass effect sevdirmiş

ekşi kalitesindeymiş yazarları
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

said:
zamanında dragon age: origins için "baldur's gate'in manevi veliahtı" gibi tanımlamalar yaparak beklentilerimi aşırı yükseltip hayal kırıklığına uğratan firmadır. her ne kadar mass effect serisiyle kendisini sevdirmeyi başardıysa da dragon age ii tam bir fiyaskoydu, böyle bir ucubeyi nasıl meydana getirdiklerini bir türlü anlayamadım.

lol dao hayal kırıklığına uğratmış, mass effect sevdirmiş

ekşi kalitesindeymiş yazarları

neden bahsettiğin anlaşılsa güzel olurmuş :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...