Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin Sözlük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sözlüğü desteklemek ve iletişim amaçlı pro goblin diye bir mikroblog, facebook karışımı birşey açmışlar. gerçekten güzel düşünülmüş. bazı grupları çok iyi.
özellike eski pcleri ve konsollar hakkında güzel paylaşımlar olan retrocomp , oyun tarihinde bugün ne olmuş güzel paylaşımlar yapılan oyun tarihinde bugün ve oyun müzikleri paylaşılan efsane oyun müzikleri.

bu arada kangaxx ve scat nicki iki tane yazarı ciddi şekilde takip ediyorum. tavsiye ederim.

kangaxx
scat
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

saçma sapan bi mail dönüş sistemi var, ne şifre hatırlatmaya düzgün cevap geliyor ne iletişimle attığım sorunlara dikkat ediyolar.

adminler hep online. ve anında dönüş yapıyorlar genelde. sözlük içinden mesaj at.
Mesaj tarihi:
burada başlığı gördüm, gaza geldim üye oldum. sonra bi an "yaa kim yazacak o kadar salla" dedim, buraya döndüm. "aksama kapanıyor, kimseyi almıyolar!!!" yazılarını gördüm. gene gaza geldim. girdim entrileri, oldum yazar. ho ho ho
Mesaj tarihi:
said:
zamanında dragon age: origins için "baldur's gate'in manevi veliahtı" gibi tanımlamalar yaparak beklentilerimi aşırı yükseltip hayal kırıklığına uğratan firmadır. her ne kadar mass effect serisiyle kendisini sevdirmeyi başardıysa da dragon age ii tam bir fiyaskoydu, böyle bir ucubeyi nasıl meydana getirdiklerini bir türlü anlayamadım.

lol dao hayal kırıklığına uğratmış, mass effect sevdirmiş

ekşi kalitesindeymiş yazarları
Mesaj tarihi:
Kaede said:

said:
zamanında dragon age: origins için "baldur's gate'in manevi veliahtı" gibi tanımlamalar yaparak beklentilerimi aşırı yükseltip hayal kırıklığına uğratan firmadır. her ne kadar mass effect serisiyle kendisini sevdirmeyi başardıysa da dragon age ii tam bir fiyaskoydu, böyle bir ucubeyi nasıl meydana getirdiklerini bir türlü anlayamadım.

lol dao hayal kırıklığına uğratmış, mass effect sevdirmiş

ekşi kalitesindeymiş yazarları

neden bahsettiğin anlaşılsa güzel olurmuş :P
Mesaj tarihi:
tek bir entryle koca bir sözlüğü değerlendirmek ise apayrı bir kafaymış takdir ettim,sanırım alkolle ulaşılamayacak bir kafa .
Mesaj tarihi:
benim 'ben çok iyiyim süpersoniğim' diye bir görüşüm yok kaldı ki tek bir kişi üstünden bir topluluğu değerlendiremezsin diyorum sen hala aynı şeyi savunuyorsun neyse.
  • Yeni Oluştur...