diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yazar alımları bu akşam kapanıyor. sağlam yazan bir kitle oluştu sözlükte. 800 kişiden 150 kişi aldılar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 daha yazar olamadan uçuruldum sanırım. halbuki yeni başlıyorduk. harbi bu ne lan? böyle bir üyelik yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yakında yeni yazar alımları olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hem beleşe yazcan hem bin dereden su getircekler üye yapmak için yok yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 10 tane düzgün cümle girmen gerekiyor başka bi zorluğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 sözlük muhabbeti çok bayık. ayrıca ne kadar faydalı olduğu da sorgulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yazar alımları açılmış. birde başlık altına resim özelliği eklemişler çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sözlüğü desteklemek ve iletişim amaçlı pro goblin diye bir mikroblog, facebook karışımı birşey açmışlar. gerçekten güzel düşünülmüş. bazı grupları çok iyi. özellike eski pcleri ve konsollar hakkında güzel paylaşımlar olan retrocomp , oyun tarihinde bugün ne olmuş güzel paylaşımlar yapılan oyun tarihinde bugün ve oyun müzikleri paylaşılan efsane oyun müzikleri. bu arada kangaxx ve scat nicki iki tane yazarı ciddi şekilde takip ediyorum. tavsiye ederim. kangaxx scat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 çok sık patlamaya başladı. dün bütün gece girilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ortam epey güzel oldu 2 ayda. çok kaliteli adamlar toplandı valla. özellikle 90ların oyunları üzerine çok güzel yazan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ölmedi mi şu irenç site hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 gecko said: ölmedi mi şu irenç site hala ölecek gibi değil burası. sektörden adamlar yazıyor. birkaç ay sonra oyun oynayan herkesin uğrayacağı biryer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 saçma sapan bi mail dönüş sistemi var, ne şifre hatırlatmaya düzgün cevap geliyor ne iletişimle attığım sorunlara dikkat ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 DoruK said: hem beleşe yazcan hem bin dereden su getircekler üye yapmak için yok yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 razzRaziel said: saçma sapan bi mail dönüş sistemi var, ne şifre hatırlatmaya düzgün cevap geliyor ne iletişimle attığım sorunlara dikkat ediyolar. adminler hep online. ve anında dönüş yapıyorlar genelde. sözlük içinden mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şifremi bilmiyorum nasıl mesaj atıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 muhteşem bir nostalji var son zamanlarda. amiga commodore atari oyunları hakkında deli gibi yazıyor elemanlar. duygulanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Darqainu said: DoruK said: hem beleşe yazcan hem bin dereden su getircekler üye yapmak için yok yea para mı versinler entry başına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 burada başlığı gördüm, gaza geldim üye oldum. sonra bi an "yaa kim yazacak o kadar salla" dedim, buraya döndüm. "aksama kapanıyor, kimseyi almıyolar!!!" yazılarını gördüm. gene gaza geldim. girdim entrileri, oldum yazar. ho ho ho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 facebook'tan spam yapmasalar daha iyi olur yoksa feeds'ten kaldırıcam bu gidişle. zırt pırt anket yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 said: zamanında dragon age: origins için "baldur's gate'in manevi veliahtı" gibi tanımlamalar yaparak beklentilerimi aşırı yükseltip hayal kırıklığına uğratan firmadır. her ne kadar mass effect serisiyle kendisini sevdirmeyi başardıysa da dragon age ii tam bir fiyaskoydu, böyle bir ucubeyi nasıl meydana getirdiklerini bir türlü anlayamadım. lol dao hayal kırıklığına uğratmış, mass effect sevdirmiş ekşi kalitesindeymiş yazarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Kaede said: said: zamanında dragon age: origins için "baldur's gate'in manevi veliahtı" gibi tanımlamalar yaparak beklentilerimi aşırı yükseltip hayal kırıklığına uğratan firmadır. her ne kadar mass effect serisiyle kendisini sevdirmeyi başardıysa da dragon age ii tam bir fiyaskoydu, böyle bir ucubeyi nasıl meydana getirdiklerini bir türlü anlayamadım. lol dao hayal kırıklığına uğratmış, mass effect sevdirmiş ekşi kalitesindeymiş yazarları neden bahsettiğin anlaşılsa güzel olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 tek bir entryle koca bir sözlüğü değerlendirmek ise apayrı bir kafaymış takdir ettim,sanırım alkolle ulaşılamayacak bir kafa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ver ismini senin entrylerinden de kocaman sözlüğü değerlendiririz sorun değil görürsün o zaman neyin kafası olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 benim 'ben çok iyiyim süpersoniğim' diye bir görüşüm yok kaldı ki tek bir kişi üstünden bir topluluğu değerlendiremezsin diyorum sen hala aynı şeyi savunuyorsun neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar