S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 sadece oyunlarla ilgilenen yeni bir sözlük klonu patinin haberi olsun dedim http://www.goblinsozluk.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 iyiymiş fakat sol taraftaki bar ani olarak güncellenmiyor galiba. bişey yazdım fakat gözükmedi. edit: çaylak şeysini unutmuşum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hum ani olarak güncellenen sözlük var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ayni fikri bikac ay once soylemistim, acalim bizde bole bi wiki/sozluk diye meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 güzel yazan elemanlar var. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 2-3 gün önce açılmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Viktor said: ayni fikri bikac ay once soylemistim, acalim bizde bole bi wiki/sozluk diye meh Abi aynı fikri uotr sözlükten beri dile getiriyoruz bunun pati versyonu olsun bütün oyunlar için yazarız diye ama nafile. Hatta RPGCodexteki gibi haberlerin forumda tartışıldığı bi anasayfa falan da çok güzel olurdu ama kimse sallamıyor. Yalnız bizim böyle bi konseptimiz olursa sözlük değil wiki olmalı. "Hayatımda en sevdiğim oyunlardan biridir diyebileceğim ama vırvır vırvır oyun" diye saçma salak entry girmek yerine adam gibi bi talk sayfası ve editör sistemi lazım. Derli toplu olacak bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu başlığın yeri yanlış değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 sözlükle işim olmaz. wiki olacaksa ciddi zaman ayırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 başarısız ötesi lan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 abi şimdi oraya gidip dota yazıp bişeyler girmenin ne faydası var bu dünyaya ya. clubtan çıkmayan kız arkadaşlarım dahi biliyor artık oyunu. daha yaratıcı bişeyler ya da azcık filtreli bilgi paylaşımı daha az sarfiyata sebep olmaz mı? yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bilgilerimizi gelecek nesile aktarmak için güzel bi sözlük bence. en azından ekşinin kirliliği yok.birkaç yazar sağlam yazıyor. beni kabul etmidiler hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 axedice said: Viktor said: ayni fikri bikac ay once soylemistim, acalim bizde bole bi wiki/sozluk diye meh Abi aynı fikri uotr sözlükten beri dile getiriyoruz bunun pati versyonu olsun bütün oyunlar için yazarız diye ama nafile. Hatta RPGCodexteki gibi haberlerin forumda tartışıldığı bi anasayfa falan da çok güzel olurdu ama kimse sallamıyor. Yalnız bizim böyle bi konseptimiz olursa sözlük değil wiki olmalı. "Hayatımda en sevdiğim oyunlardan biridir diyebileceğim ama vırvır vırvır oyun" diye saçma salak entry girmek yerine adam gibi bi talk sayfası ve editör sistemi lazım. Derli toplu olacak bilgiler. yük olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 axedice said: Abi aynı fikri uotr sözlükten beri dile getiriyoruz bunun pati versyonu olsun bütün oyunlar için yazarız diye ama nafile. Hatta RPGCodexteki gibi haberlerin forumda tartışıldığı bi anasayfa falan da çok güzel olurdu ama kimse sallamıyor. Yalnız bizim böyle bi konseptimiz olursa sözlük değil wiki olmalı. "Hayatımda en sevdiğim oyunlardan biridir diyebileceğim ama vırvır vırvır oyun" diye saçma salak entry girmek yerine adam gibi bi talk sayfası ve editör sistemi lazım. Derli toplu olacak bilgiler. böyle bir wiki projesi olacak gibi olursa 1d4chan.org örnek alınabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 iyiymiş. ama yazarlığa kabul etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 benimde yazarlığımı onaylamadılar. neymiş öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zverb Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 facebook sayfalarında yazılan güzel entryleri paylaşıyorlar. hoş oluşum olmuş. ama yazar alırken biraz kastırıyorlar galiba. logolarıda güzelmiş. goblin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yazar olamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 diablo 3 icin kasimda cikicak demis goblin sozluk nedeni de amazonda on siparise acilmasi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 çok yoğunluk mu var acaba işte buraya ilk mesajı attığımda kayıt olmuştum gece kabul etmişlerdi,yetişemiyorlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 evet yazar alımı durdurulmuş galiba. fazla yüklenme olmuş olabilir. ihtiyaç vardı böyle birşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yazar olamadım ya, metal gear solid hakkındaki duygularımı paylaşamayacam sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yazar alımlarını haftaya kapatıyorlar. bu arada belirtmek isterim yazar kabulunu çok zor yapıyorlar. -bilmemkaç günde bitirdiğim oyun. -çok sevdiğim bilmemne oyun tarzı entry girenlerin hiç şansı yok. yazarlığı kabul edilmeyenler isyan etti. girdikleri 10 entry'de boşa gidiyor : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yazar oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar