Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
- very first wave in June: PS1 subscribers (nonstop subscribers) with really really old accs. The old forums had a registration date displayed next to all the names and there were a few guys with June5th as reg date... maybe 25ppl, not more

-next wave seems to have been 15th-20th of July, that's the reg date of a few more posters... also maybe 25ppl

- then there was the big wave I got in with... I guess roughly ~300-500 ppl. I guess they selected priority keys + accounts that are old as fuck... my SOE account is from 2001 or something like that.

- the current wave (from this week) are current PS1 subscribers

so I guess priority keys with no subscribtions are next on the list.

Arkadaşımdan alıntı.

TR silahlarına OP gözüyle bakıyo şu anda.Ona göre daha balance tam olmamış. Şu anda vehiclelar kağıt gibi diyor. Closed beta tech betadan kötü şu anda diyodu dün akşam fpsler zaten yerlerdeymiş son yapılan bikaç değişiklikten sonra, fog kaldırma komutunu kaldırmışlar(kaldırınca fps düzeliyormuş) vs ama birçok şey sürekli değişiyor diyo şu anda halen çok başları betanın sonuçta, mesela son patchde resmen 0dan 6.6gb indirdik dedi yanlış hatırlamıyorsam.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi denge sonra gelir denge sorun degil, adamlar closed betada zaten. araclar silahlar falan ayarlanir sonra. sorun su:

oyun planetside degil, battlefield: auraxis edition. planetsidei diger fpslerden farkli yapan neredeyse hicbir ozellik kalmamis, hepsini atmis adamlar

inventory yok
hacking yok
certification anlamini yitirmis, herkes herseyi kullanabiliyor
base saldirilarinin bi anlami kalmamis, super awsum askeri us top gibi el degistiriyor 5 dakikada bir
Sosyal ağlarda paylaş

Saolasin Silphatos , kaptım bir adet. Sanırım bug var nvidia keylerinde , normalde sadece önümüzdeki hafta olması gerek beta access şu an tam giriş sağlıyor olabilir.Forumda böyle bir topic açılmış ve ben forumdaki tüm kısımları görebiliyorum.Ve forumda bir topic var ki eğer sadece bu topiği görüyorsanız henüz oyuna giriş hakkı verilmemiştir diye. Eğer 2 günlük beta için o kadar uğraşamam diyip almayanlarınız var ise elinizi cabuk tutun belki de bu ufak sayıdaki keyler ile tam giriş hakkı kazananları iptal etmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

us serverında oynamak zorunda kaldığım için pek aman aman bişey tecrübe edemedim ama oyun bf3 kadar dumbed down değil orası kesin. bazı özellikleriyle fazlasıyla bf'yi andırsa da en azından şimdilik baya bi advanced versiyonu diyebilirim (tabi beta olmasından kaynaklı bugları, zorlukları vs yoksayarsam)

henüz böle kocaman bi savaş alanı göremediğim için çok net yorum yapamıyorum. yarın EU'da bakıcaz artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...