Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlanetSide 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

ama ben o hesabı betada falan kullanmadım benim hesabı inactive gösterip, allahın cezası probiensata yönlendirebilirler dc universete böyle olmuştu. Yani oyuna girebilsem bile membership/station cash falan alamayabilirim?

Zaten DC universe için aldığım hesap PLANETSIDE 2 ACCOUNT : INACTIVE diyor şimdi 250 SC de çöp oldu birde allah belanı versin SOE

SWG hesabına giremedim gizli soruyu unutmuşum mailleri de aynıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

guden said:

2 gundur ben de surekli xaenin - xenocide diye flist spamliyorum (nick: Lamberp) varsa bana da bi inv cakin

abi outfite davet yollamam için ikimizin de online olması gerekiyor. ben kabul ediyorum gelen friend requestleri de online göremediğim için davet yollayamıyorum malesef.

Friend req. yollarken buradan nickinizi yazarsanız ve online olduğunuzda da belirtirseniz daha rahat ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

ama ben o hesabı betada falan kullanmadım benim hesabı inactive gösterip, allahın cezası probiensata yönlendirebilirler dc universete böyle olmuştu. Yani oyuna girebilsem bile membership/station cash falan alamayabilirim?

Zaten DC universe için aldığım hesap PLANETSIDE 2 ACCOUNT : INACTIVE diyor şimdi 250 SC de çöp oldu birde allah belanı versin SOE

SWG hesabına giremedim gizli soruyu unutmuşum mailleri de aynıydı.

ben eq1 i aktif yapmistim, aylik ta oduyordum. ivir zivir satin almadigim icin 4200 station cash vardi birikmis olarak bu hesapta. su anda ayni hesapla planetside oynuyorum, helmet, camo falan gibi kozmetik seyler aldim valla.

senin hesabin da calismasi lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha kullanılmamış beta key buldum DCU accountum active oldu şimdi.

Şuan Membership info'da böyle diyor;

PLANETSIDE 2 ACCOUNT : ACTIVE

"Account modifications for this game are no longer available on this SOE account. Please click here to use your ProSieben Sat. 1 Games account to modify your membership."

Büyük ihtimal oyuna SOE launcher ile girip, kalan SC'yi harcıyabilirim. Ama Shop'a girdiğimde bu yazıyor;

"We apologize, but purchases for this game are no longer available to customers in the following countries: Click here for country list. For purchases please click here to access the ProSieben Sat. 1 Games purchase flows." yani hala sıkıntı var. :X

Yani alışveriş yapamıyorum. Accountumda ülke Turkey olarak geçtiği için sanırım. Sizde bi siteden bakabilirmisiniz alışveriş oluyor mu? Yoksa oyun içinden yapabiliyormuyuz alışverişi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilemiyorum aslında ben girmeyi denemedim sadece Membership info: PLANETSIDE 2 ACCOUNT : INACTIVE idi ACTIVE oldu

(Bu dedigim SWG hesabı değil geçen sene aldıgım DCU accountu)

Namessar bi Shop'a girip membership falan almayı deneyebilirmisin siteden?

Bu arada bu kadar şerefsizlik görmedim. Accountta Turkey yazdıgı için değil IP'den banlamışlar direk. Şimdi hotspot ile deniyorum membership/SC herşeyi alabiliyorum hesaba. Amele gibi Probienda takılmak istemiyorum abi US çocukları promotion'ı götürürken biz faiz ile mi alıcaz yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl oldu bilemiyorum ama şerefsiz SOE'in üstesinden geldim. Beta key bulup, girdikten sonra önce alamıyordum hiç birşey. VPN ile amerikadan girdim membership/SC buy fln aktif oldu. Şimdi VPN kapalı normal IP'den giriyorum gene alabilirim. Probiensatda olsa oynamazdım herhalde.

Membership Info şuna dönüştü;

PLANETSIDE 2 ACCOUNT : ACTIVE

No PlanetSide 2 Membership
BECOME A MEMBER
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde EU'da Paypal vardı. Membership için SOE'de yokmuş. Yine de 4 lira daha ucuza geliyor. Sadece SC'de var. Herhalde ileride eklerler. Black Friday'de 2x SC promotionı olmuş. Bunlar Probiensatda oynayanlar hayatta göremez diye tahmin ediyorum.

edit: Walmarttan $15'a SOE prepaid card alıp 2x 1500+500 (walmart bonusu) toplam 4000 SC falan almış herif ulan ne rahat adamlar ya
Sosyal ağlarda paylaş

ben nasil direk soe basladim bilmiyorum ama turkiye den oldugum anlasilirsa ban yer miyim acep? gerci soe boyle seylere ban atan bir kurum degil ama belli olmaz saglari sollari. sonucta vpn ivir zivir kullanmadim kayitta kandirmak icin. hatta siz soyleyene kadar SOE disinda bir opsiyon oldugunu dahi bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

betada oynadıysan NA clientında devam edebilirsin gibi birşey yazıyor play now diyince herhalde probiensatla anlaşmaları öyle senin durumunu anlamadım ama betada oynamadım key girmedim diyorsun. ama forumlara baktım çok EU oyuncusu var. ban atmıyor ama birini bir anda EU serverına aktarmış sanırım bi topicte gördüm gerçi benim ikisinde de aynı hesabım var o iş yatar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben steamden indirdim ve soe accountumla girdim o sirada probien den account alanlar(planetside2.eu)dakilerin hepsi invalid cekiyordu. betacilar icin yeni account gerekmedi.

peki soe nin stationcash i turkiye den nasil aldiniz? paypal? visa-mastercard? sorun oluyor mu?

oyun dldeyken giriyim bi dedim siteye dedi euya alicaz seni diye orda login olamayinca yeni acc aldim oyun acilinca o acc ile giremedim .com dan almis oldugumla giris yaptim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...