DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 donanım yazılım la tam alakası olmayabilir ama en uygun burayı gördüm konuyu açmak için. bugün türksattan aradılar hd box + 2 hd sinema kanalı aylık 20 tl diye, kafama yattı gibi oldu bi de digiturk e bakayım dedim, onlardan pek bi bilgi alamadım henüz, aramalarını bekliyorum. aylık fiyat turksattan pahalı olacak ama çok büyük ihtimal. lakin digiturk moviemax hd de hangi filmler var bakabiliyosun sitesinden, çok kötü filmler yok yani gideri var, turksatta böle bi imkanım yok, telefon da "son çıkan filmler HD kalitesiyle" demekle yetiniyorlar. sorum ise, bu tarz bişey kullanan var mı, tavsiyelere açığım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Turksat'ınki ucuz yollu, iyidir. Bizde SD sinema paketi var, geçen Kutsal Damacana Dracula'yı yayınladılar. Film çöp belki ama yeni sayılır.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 film 10 üzerinden -2 hakkaten dsmart hd, tivibu ve turksattta aynı filmler dönüyor genelde dmsart hd de bir sürü kanal var tabi 39 lira
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 dsmarthd pahalıymış yeuuw. turksat hd o zaman =)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 turksat hd nin filmlere baktım da, hiç düzgün bişey yok yaw :S
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 türksat fiyat açısından daha iyi ve öyle büyük bir fark yok,o yüzden türksat daha mantıklı bir tercih olur.
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Burak'cım bizde Digiturk HD var. Açıkçası Turksat'inkini görmedim ama Digiturk'un HD kanalları baya kaliteli. Fİyat dışında bir çekincen olmasın Digi'den yana
Öne çıkan mesajlar